Сильні молитви від головного болю хрестителю Іоанна Предтечі і Богородиці

  1. Кому і як молитися?
  2. Звернення до Богородиці і Іоанну Предтечі
  3. інші молитви
  4. Якими словами просити за близького?

Як відомо, Всевишній ніколи не дає випробувань таких, які не відповідають вашому розвитку і здібностям

Як відомо, Всевишній ніколи не дає випробувань таких, які не відповідають вашому розвитку і здібностям. Кожен, так би мовити, отримує хрест по чолу.

Якщо мучить головний біль ви можете проявляти велику дратівливість або мати меншу продуктивність в роботі. Подібні фактори знижують, в тому числі і вашу християнську чесноту. Тому добра молитва від головного болю може стати вашим надійним соратником в здобутті чесноти.

Кому і як молитися?

Кому і як молитися

Перш ніж починати цю тему слід відзначити високу значимість використання допомоги докторів і ліків. Цими методами зовсім не слід нехтувати, тим більше, якщо ви маєте хронічне мігрень або подібні серйозні недуги. Всевишній дав вам не тільки молитви, але і докторів і величезна кількість ліків.

Пам'ятайте, по суті своїй ліки створені на основі різних рослин і природних сполук, які існували спочатку і дивним чином призначені для лікування недуг і зміцнення здоров'я. Також і доктора є інструментом, завдяки якому Всевишній може явити свою милість до вас, вилікувавши від недуг.

Якщо ви маєте таку можливість, використовуйте ліки. Якщо можете, зверніться до лікаря. Звичайно, найкраще, якщо ви використовуєте ці методи з вірою.

Багато молитви використовуються для того щоб посилити дію ліків і лікування. Тому вони часто застосовуються саме як доповнення, яке дозволяє вам краще вгамувати головний біль і отримати полегшення.

Найчастіше при сильних головних болях моляться Пресвятої Богородице і Іоанну Предтечі.

Якщо ви маєте в своєму розпорядженні окремим простором, то перш ніж починати молитися слід знайти внутрішній спокій, постаратися позбутися від злості чи зневіри, які може приносити головний біль. Далі ви можете спробувати використовувати свічку, якщо така є в наявності. Святий образ теж може вам стати в нагоді.

Коли ви використовуєте тільки свічку, спостерігайте за полум'ям. Чистота вогню здатна очищати людей і допомагати в молитві. Якщо моліться перед образом, дивіться на образ з глибокою вірою і щиро просите про зцілення від головного болю.

до змісту ↑

Звернення до Богородиці і Іоанну Предтечі

Спочатку розглянемо найбільш сильні молитви, які допомагають позбавлятися від головного болю і запаморочення. Йдеться про молитви Іоанну Предтечі і Пресвятої Богородиці.

Одним з найбільш шанованих святих в православ'ї є хреститель Іоанн, який був приречений на мученицьку загибель царем Іродом. Молитви цього святого використовуються для самих різних справ, здебільшого для освітлення того чи іншого праці, зокрема хліборобського.

Молитви цього святого використовуються для самих різних справ, здебільшого для освітлення того чи іншого праці, зокрема хліборобського

Святого Іоанна Ірод позбавив голови, саме цього подвижнику моляться для того, щоб не боліла голова.

«Хрестителю Христовий чесний Предтечі, крайній пророче, перший мученику, Постніков і пустельників наставнику, чистоти вчителю і ближній друже Христовий! Тебе молю, і тобі вдаючись не відкидай мене від твого заступництва, не залиш мене грішного багатьма гріхи; обнови душу мою покаянням, яко другим хрещенням; очисти мене, гріхи оскверненнаго, і спонукати ввійти, іможе нічтоже кепсько входить, до Царства Небесного. Амінь. »

Перед початком молитви до Пресвятої Богородиці рекомендується прочитати «Отче Наш». Така кількість разів, яке вважаєте за потрібне. Такі попередні молитви потрібні для того щоб ви могли перейнятися потрібним молитовним настроєм.

Після цього можете читати такі короткі православні молитви:

  • «Пресвята Богородиця, уймі мою головний біль, високий тиск і сильну Коль. Амінь. »
  • «Богородице Діво, очисти мене від думок згубних і болів нав'язаних. Амінь. »
  • «Пресвята Діва Марія, нехай біль головний вщухне, а віра в Христа добродійство, не поникне. Амінь. »
  • «Пресвята Богородиця, захистів мене від гріховної смоли і головного болю. Амінь. »
  • «Пресвята Богородиця, знизь біль в голові і дурість в чолі. Амінь. »

Вони зручні для запам'ятовування і можуть використовуватися практично в будь-яких ситуаціях. Тільки читати, вголос або про себе такі короткі молитви потрібно не машинально, але розвиваючи в собі щирість і відчуваючи велику допомогу, яку може надати вам Богородиця.

Ви можете використовувати найпоширеніші молитви Богородиці, але при цьому просити в душі про те, щоб позбутися від головного болю. Молитва має цілющим ефектом для тіла і душі . Тому ви можете отримати позитивний ефект від простих молитов Богородиці, коли болить голова.

Щиро прочитання відволікає вас від повсякденності і налаштовує на духовність, тоді і болю практично не турбують. Для цього найкраще молитися регулярно. Якщо ви звернете увагу на людей, які завжди займаються молитовними практиками, то, як правило, досить енергійні й рідко хворіють.

до змісту ↑

інші молитви

інші молитви

Є й інші дієві молитви, які ви теж можете використовувати при потребі. Православний подвижник святий Пантелеймон був великим цілителем і, як правило, саме до нього звертають свою молитву, коли потрібно вилікуватися від чого-небудь в тому числі і від головного болю.

«Старче Пантелеймона, боговгодно святий!

В ім'я Бога нашого, батька небесного

ти просив про загальне здоров'я людському.

Почуй же і мою молитву смиренну,

про милості Господньої прошу.

Як Боженька милосердний позбавив нас від підступів лукавого,

так і ти виліковний болю головні мої.

Так буде почута молитва моя.

Амінь! »

Ваш власний Янгол наставляє і оберігає протягом усього земного шляху, він допомагає і в печалях і в радощах, і коли розболілася голова, ви можете смиренно просити про допомогу цього божественного заступника.

«Ангел мій, охоронець Божественний,

як від неприємностей мене рятуєш,

як правильні шляхи підказуєш,

так і від болю головний визволи мене,

раба Божого (ім'я). Амінь! »

до змісту ↑

Якими словами просити за близького?

Якими словами просити за близького

Якщо ви хочете допомогти кому-небудь, хто страждає від головного болю, можете використовувати вельми потужну молитву, яку в цілому використовують для того щоб лікуватися від недуг. Далі наведемо текст церковнослов'янською, який може бути трохи важкий для розуміння.

Читати краще саме в оригінальному варіанті, так як такими словами молилися святі протягом століть. Якщо ви не розумієте якихось слів і даний фактор заважає щирості молитви, пошукайте і прочитайте переклад цієї молитви, відшукати не складе труднощів. Якщо читати в оригіналі дуже складно і не зрозуміло, можете читати на сучасній російській, але при цьому з глибокою вірою і щирістю.

«Владико Вседержителю, Святий Царю, наказуяй і не умерщвляяй, утверждаяй ніспадающія і зводив би нізверженния, тілесні чоловіків скорботи справляяй, молимося Тобі, Боже наш, рабів Твоїх (ім'я річок), немоществующіх відвідай милістю Твоєю, прости їм всяке прогрішення вільне й мимовільне. Їй, Господи, лікарську Твою силу з неба зійшли, доторкніться телеси, згас огневица, приборкай пристрасть і всяку хворобу таящуюся; буди лікар рабів Твоїх (ім'я річок), збудуй їх від одра болезненнаго і від ложа озлоблення цілих і всесовершенного, даруй їх Церкви Твоєї догодити і творять волю Твою. Твоє бо є, еже милувати і спасати нас, Боже наш, і Тобі славу возсилаємо, Отцю і Сину і Святому Духу, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь. »





Поділитися з друзями:

Кому і як молитися?
Кому і як молитися?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация