Скільки років православної віри?

копірайт
http://www.orthodoxphotos.com/history.shtml
"Христос для людини мислячої, людини, що шукає істину, що йде по шляху до досконалості, є кінцевим ідеалом.
Усе найкраще, що є в людині, природно прагне до Христа, бо з давніх відомий вислів: "Душа людини за своєю природою - християнка". Царство Боже всередині вас є. Значить, від нас великою мірою залежить наживання його, тільки б захотіти увійти в нього. А увійти можна, лише йдучи слідом за очищення серця. "
Святитель Лука (Войно-Ясенецький) -
професор, лікар, архієпископ
Скільки років православної віри?
.

Якщо ви лютеранин, ваша релігія була заснована Мартіном Лютером, екс- ченцем католицької церкви, в 1517 році.
Якщо ви належите до Церкви Англії (англікани), ваша релігія була заснована королем Генріхом VIII в 1534 році, тому що тато не дав йому розлучення з правом вступити в повторний шлюб.
Якщо ви пресвітеріанин, засновник вашої релігії Джон Нокс (Шотландія 1560 рік).
Якщо ви є конгрегаціоналісти, ваша релігія виникла завдяки Роберту Брауну в Голландії в 1582 році.
Якщо ви ставитеся до протестантської єпископальної церкви, ваша релігія є відгалуженням англіканської церкви і заснована Семюелем Senbury в американських колоніях в 17 столітті.
Якщо ви баптист, ви зобов'язані догматам вашої релігії Джону Сміту, який запустив її в Амстердамі в 1606 році.
Якщо ви представник голландської реформаторської церкви, ви визнаєте Мікеліс Джонса як засновника, тому що він сприяв виникненню вашої релігії в Нью-Йорку в 1628 році.
Якщо ви методист, ваша релігія була заснована Джоном і Чарльзом Уеслі в Англії в 1774 році.
Якщо ви мормон (Святих Останніх Днів), Джозеф Сміт заснував свою релігію в Пальмірі, штат Нью -Йорк в 1829 році.
Якщо ви поклоняєтеся з Армією Порятунку, ваша секта почалася з Вільяма Бута в Лондоні в 1865 році.
Якщо ви християнин Вчений, ви дивитеся на 1879 рік як рік, в якому народилася ваша релігія і Мері Бейкер Едді, як її засновницю.
Якщо ви належите до однієї з релігійних організацій, відомих як
"Назарейцев", "Християни віри євангельської", "Свідки Єгови" (1880), ваша релігія є однією з сотень нових сект, заснованих чоловіками протягом останніх ста років.
Якщо ви католик, ваша церква розділила багате апостольське спадщина Православної Церкви першої тисячі років своєї історії, так як протягом першого тисячоліття вони були однією і тією ж церквою. Сумно, але в 1054 році, Папа Римський відірвався від решти чотирьох апостольських патріархів (які включали Константинополь, Олександрію, Антіохію і Єрусалим), шляхом переробки оригіналу Кредо Церкви, вважав себе непогрішним. Таким чином вашої церкви близько 1000 років.
Якщо ви православний християнин, ваша релігія була заснована в 33 році від Різдва Ісуса Христа Сина Божого. Православної церкви близько 2000 років. Вона не змінилася з того часу. І саме з цієї причини православ'я - церкви Апостолів і Отців вважається дійсною Єдиної Святої Соборної і Апостольської Церкви. Це найбільше спадщина, яке ми можемо передати дітям в новому тисячолітті.
.
by Rev. Dr. Miltiades Efthimiou (Мильтиада Ефтіміу?)
Молитва про мир в Україні, читається під час Божественної Літургії
Владико Вседержителю, Святий Царю. Поглянь із небес і побач, како ворогують людие землі нашея і замишляють один на одного суєтне і злісне. О, Многомилостивий! Прости гріхи і беззаконня наші, ихже заради многія скорботи, біди і залякування прийшли на ни. Благодаттю Пресвятого Духа зроси любов'ю ізсохшія серця людські, терням самолюбства, ненависті, заздрості, злоби, ворожнечі, лукавства і інших беззаконь поросла, та вік палаючу до Тебе і братам своїм любов, і нею нехай будуть винищені вси чвари, розбрат, поділу, кровопролиття під вітчизні нашій. Усередині молимо Тебе: світ державі нашій даруй, Церкви Твоєї і всім людем землі нашея. Бо Ти Цар світу і світу Твого несть межі і Тобі Слава і подяка і поклоніння від всіх так віддаємо, нині і повсякчас, і на віки віків.
Божого благословення читає,
.


рецензії

Якщо православ'я - Церква Апостолів і Отців, то як Ви поясните поклоніння іконам? Адже в Біблії чітко написано "Господу Богу твоєму поклоняйся і Йому єдиному будеш служити" (Мф.4: 10); Бог наш на небесах [і на землі]; творить все, що хоче. А їх (язичників) ідоли - срібло й золото, діло рук людських. Є у них уста, й не говорять, є у них очі, і не бачать, мають уші й не чують; є у них ніздрі, але не нюхають; є у них руки, але не сприймають на дотик; є у них ноги, але не ходять; і вони не видають голоси гортанню своєю. Подібні до них та ті, хто їх і все, що сподіваються на них. (Пс.113 13: 11-16); Отже, ми, бувши Божим тим родом, не повинні думати, що Божество подібне до золота, або срібла, чи до каменю, твору мистецтва чи людської вигадки. (Деян.17: 29).
Катерина Блінова 2 10.11.2017 10:47 Заявити про порушення У вас фото мами або ваших дітей є? Ви коли на них дивіться, фотопапером милуєтеся? Вас займає її фактура, водостійкість, ламінація? Або ви на зображення дивлячись, бачите прототип того, хто дорогий вашому серцю, вашим почуттям?
Про іконах, як святині, в попередньої рецензії посилання. Просто копіюю вам, Катерина
«Щодо хрещення немовлят, іконошанування" і багато чого іншого "ви знайдете відповіді тут: http://antibaptism.ru/rogosin/100-o-knige-pavla-rogozina-otkuda-vse-jeto-pojavilos.html Хоча я спираюся на свій життєвий досвід і досвід безлічі людей, які отримали зцілення і Божественну захист у православних ікон. І як би кому не хотілося, а ігнорувати це не вийде. »
Допомоги вам Божої.
Марина Вертелецька 21.11.2017 20:13 Заявити про порушення Мильтиада Ефтіміу?
Ви коли на них дивіться, фотопапером милуєтеся?
Вас займає її фактура, водостійкість, ламінація?
Або ви на зображення дивлячись, бачите прототип того, хто дорогий вашому серцю, вашим почуттям?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация