Що таке Атеїзм і хто такий атеїст? езотеричний погляд

  1. Що таке Атеїзм
  2. Хто такий Атеїст і як він виглядає на енергетичному плані?

Що таке Атеїзм Що таке Атеїзм? - нешкідлива філософія, природне для людини світогляд або це релігія спрямована проти Бога і проти природи людини? Так чи атеїзм нешкідливий, як пишуть про нього його представники атеїсти або на ділі все зовсім не так? Багато питань, які вимагають відповідей.

Є ще одне питання, - хто ж такий Атеїст? Звичайно, не можна заперечувати, що серед атеїстів є нормальні і навіть дуже гідні люди, це так. Адже атеїсти - це не звірі, які не маніяки, це люди, які заперечують Бога і свою душу, заперечують божественну природу людини. Істинно віруюча людина точно знає, що у нього є душа, тому що він відчуває це в своєму серці. І щиро вірує може тільки поспівчувати атеїстові, який не чує свою душу.

Ми розглянемо езотеричний аспект атеїзму і то, як бачать атеїстів ті, у кого відкриті екстрасенсорні здібності - духовні цілителі і екстрасенси.

Що таке Атеїзм

Повторюся, що можна дуже красиво описати, пояснити, обгрунтувати будь світогляд, як це зробили атеїсти Повторюся, що можна дуже красиво описати, пояснити, обгрунтувати будь світогляд, як це зробили атеїсти. Вся філософія атеїзму представлена ​​так спокійно, мирно, навіть в певному світлі і позитиві. Але не потрібно забувати, що Диявол, включаючи свій творчий хист спокуси, здатний говорити цільними віршами з Біблії і священних писань, і при цьому говорити на свій лад, несучи зло і руйнувати віру людини, вводити людей в оману, втягувати в порок , Майстерно виправдавши будь-яке зло.

Тому не варто вірити просто словами! Адже по суті, саме атеїстами-безбожниками за час радянської влади в СРСР, в Камбоджі та інших комуністичних країнах було знищено більше людей, ніж за всі останні світові воїни разом узяті. Причому ці дикі атеїстичні режими знищували ворогів, а свій же народ, своїх же людей. В імперії і державах, де в основі була якась релігія і віра в Бога , Такої жорстокості, нелюдяності і таких звірств не було ніколи, за всю історію людства. "Миролюбні атеїсти" знищували не тільки людей, а й все культурну спадщину своїх же країн - церкви, храми, пам'ятники, ікони, книги і багато інших. ін., ту святиню, яка була основою віри і традицій цілих народів. Ось до чого доводило "миролюбних атеїстів" їх "невинне" атеїстичний світогляд.

Відповідь на питання: "Чому Атеїст може бути дуже навіть гідним і моральною людиною, хоча він при цьому заперечує природу духовності?" - теж є і ми його дамо!

Атеїзм - філософія, вчення, світогляд спрямовані проти Бога. В його основі лежить заперечення існування Бога, а відповідно і Його Законів, і безсмертної божественної душі людини. Це заперечення не може не мати наслідків. І розплачуватися за помилки людини буде його душа .

Атеїзм - це теж віра (система переконань), теж релігія. Просто це релігія, яка спрямована проти Бога і веде, відповідно, до Його протилежності. А хто в цьому світі виступає проти Бога? Правильно - це сили зла (Сатана). Тому будь-який духовний Цілитель , Осудний, що розрізняє добро і зло екстрасенс, вам відповість, що атеїзм - це той же Сатанізм, тільки в інший обгортці. Фантик інший, а начинка та ж.

  • А тим, хто наївно думає, що Добро і Зло це поняття відносні, рекомендую уважно почитати цю статтю і по посиланнях походити.

Хто такий Атеїст і як він виглядає на енергетичному плані?

Атеїст - безбожник, людина без покровительства Бога, людина який відмовився від своєї природи і свого джерела Атеїст - безбожник, людина без покровительства Бога, людина який відмовився від своєї природи і свого джерела. А це значить, що він залишився один, сам по собі. Але сам по собі людина не залишається ніколи, а це значить, що його беруть під своє крило інші сили, з протилежного табору. Не дарма ж більшість Цілителів навіть не беруться допомагати людині якщо він не хрещений (не під Богом).

Як виглядає Атеїст на енергетичному рівні? Фактично, приблизно одне і теж вам скаже будь-який бачить цілитель або хороший екстрасенс зі здібностями. Якщо людина не вірить в Бога, на енергетичному у нього над головою висить блок, часто у вигляді залізобетонної плити, який перекриває потік духу (енергію від Бога), перерізає зв'язок з Творцем. Це позбавляє людину заступництва і допомоги з боку Бога і світлих Сил , І робить його вразливим для темних сил . Така людина для темних - легка здобич і він швидко стає їх рабом.

Покровителі такої людини не можуть бути світлими. Вони або сірі, якщо людина більш менш непоганий, або темні, якщо людина негативний (злий, темненька).

Душа атеїста как-будто законсервована (як в консервній банці) або затиснута в гамівну сорочку, вона автоматично потрапляє під владу темних сил. І після відходу атеїста в інший світ душу, як правило, бувають і винятки, людини забирають Темні Сили (мають право, адже від Бога і від власної душі людина відмовилася сам).

У атеїста завжди стоїть безліч блоків на душі і на серці. Він має сильні обмеження на здатність любити і відчувати в цілому. Його чутливість переміщається на багато нижче - з рівня серця, до енергетичних центрів ( чакр ) Таким, що відповідає за емоції, сексуальну насолоду і фізичні відчуття. Іншими словами, така людина в основному живе матеріальним.

Статистика. П про статистику, Атеїсти на багато більш нервові й неврівноважені, ніж люди віруючі, вони частіше хворіють, менше посміхаються і на багато частіше на старості років втрачають розум (сходять сума). Вони позбавляються своєї душі ще до смерті і їх свідомість руйнується страхом смерті, відсутністю сенсу життя, і накопиченими за життя негативними емоціями і суперечностями свідомості. Я не одноразово бачив, що відбувалося з людиною, в якому не було віри в Бога, перед його смертю. Атеїсти і медики називають це божевіллям, але насправді - це суті , Демони і чорти рвуть свідомість людини на частини. Скажу вам - це страшно!

За спиною атеїста практично завжди стоять Темні, в очікуванні, коли вони зможуть нарешті дістати його душу. Але я також бачив, як змінювався людина, яка будучи атеїстом знаходив Віру, і у нього оживало його духовне серце. Наче душа його раптом скидала кайдани і розкривала крила, а темні втрачали над нею владу.

Повчальна історія з мого життя. Мій батько був атеїстом-фанатиком і це довело його до болісних кольок, через каміння в нирках, і до лікарняного ліжка. Він не міг від болю навіть думати і лаятися, навіть злиться не міг, не було вже ніяких сил. Прямо в лікарні, читаючи книги С. Лазарева про Любові до Бога і Карме (Які я йому передав), за одну добу мій невіруючий батько очистився від сантиметрових каменів повністю! На наступний день узі показало - все чисто, а аналіз сечі був як у немовляти (батькові на той момент було 47 років). Лікарі, як це і буває завжди, розвели руками і виписали його. Папа розповів, що всю ніч він вперше в житті молився і основне, за що він просив вибачення, це за те, що через свою гордість (гордині) не бажав визнати існування Бога. Зараз моєму батькові за 60, за останні 10 років він жодного разу нічим не хворіла, тато завжди в гарному настрої (сумним або нервовим я його за останні роки не бачив), а ще він бігає марафон (42 км). Ось вам і Віра в Бога ... Правда мій батько не просто вірить, він став на шлях розвитку і кожен день працює над собою: молитви, самонавіювання, медитація і ін. А також бере участь у громадській діяльності.

І, як я і обіцяв, відповідаю на питання - як так виходить, що серед атеїстів зустрічаються гідні і навіть духовні люди? Все просто, це не їх заслуга, а їх душі! Якщо душа атеїста в попередньому втіленні пройшла серйозний духовний шлях, наприклад шлях ченця в монастирі, то в цій людині буде проявлена ​​накопичена в минулому житті духовна сила (відповідні моральні принципи і якості, любов, доброта і світло). Звичайно, це світло душі і доброта буде в людині проявлятися навіть якщо він атеїст. І найчастіше, ці люди самі не знаю чому вони саме такі. Але справа все в тому, що цей світ швидко закінчується, коли людина стає на протилежну сторону від Бога.

Звичайно, вам вибирати у що вірити - в Бога або в Його відсутність, але я вам дуже рекомендую поговорити з віруючими, які раніше були атеїстами! Запитайте у них - що змінилося в їхньому житті і в них самих після того, як вони знайшли віру і перестали бути атеїстами? Упевнений, їм буде що вам розповісти.

Так само рекомендую до прочитання:

Бажаю Вам ніколи не втрачати віру!

З повагою, автор

З повагою, автор

Що таке Атеїзм?
Нешкідлива філософія, природне для людини світогляд або це релігія спрямована проти Бога і проти природи людини?
Так чи атеїзм нешкідливий, як пишуть про нього його представники атеїсти або на ділі все зовсім не так?
А хто в цьому світі виступає проти Бога?
Хто такий Атеїст і як він виглядає на енергетичному плані?
Як виглядає Атеїст на енергетичному рівні?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация