Що таке Віра в Бога?

  1. Що не є Вірою в Бога. Ілюзії про Віру
  2. Що таке Віра в Бога. Поняття Віри, визначення, ін.
  3. Як знайти Віру в Бога?
  4. Основи Віри і його формування:

Віра в Бога - це на багато більше, ніж просто визнання Його існування, це стан душі, мистецтво життя і шлях розвитку Віра в Бога - це на багато більше, ніж просто визнання Його існування, це стан душі, мистецтво життя і шлях розвитку. Переважна більшість людей, які говорять, що вони вірять в Бога, насправді не мають Віри в своєму серці. І віра в Бога в їхньому житті - не працює, вона не є живою силою розкриває душу, дає стан щастя і впевненості, що допомагає перемагати страх, сумніви, агресивність і слабкість у всіх проявах. Про те, хто такий Бог - читайте тут .

Розглянемо: Що таке Віра в Бога (всі основні визначення)? Що вірою в Бога не є? У вигляді чого вона присутня в людині? Хто такий істинно віруюча людина, а хто таким не є? А так же, езотеричні аспекти віри в Бога.

Почнемо з того, що справжньою Вірою не є, а так само з того, кого насилу можна назвати віруючими людьми.

Що не є Вірою в Бога. Ілюзії про Віру

1. Як вже було сказано вище - просто визнання факту існування Бога не є Вірою в Нього, мало сказати "Я вірю в Бога" і після цього назвати себе віруючим. Така віра, по суті нічого людині не дає, хоча це вже крок до Творця, маленький, але крок, все ж краще атеїзму (віра спрямована проти Бога).

2. Сліпа віра без почуттів і без усвідомлення Законів Бога, Його Волі, без розрізнення Добра і Зла - це всього лише Фанатизм. Бути фанатиком - легко, думати особливо не треба. Віра без почуттів, без любові, без подяки сильно ризикує перетворитися в фанатизм. Часто це буває, коли віра у людини є тільки на інтелекті, але її немає в душі і в серці людини.

3. Віра зі страху або з вигідності. Хто не є істинно Віруючим? Той, хто вірить в Бога зі страху, якби гірше не було. Або той, хто вірить в Бога тільки для того, щоб щось від Нього отримати, щоб Бог виконував бажання. Але Бог - не золота рибка і не джин з лампи. Така лжеверіе те саме язичницької віри! Звичайний жебрак, який ходить до Церкви лише щоб клянчити у бога для себе, але сам нічого ні для своєї душі, ні для Бога робити не збирається це не віруючий, це пародія (егоїст і споживач). А Справжня Віра завжди передбачає Служіння Богові, тобто прагнення зрозуміти і виконати божу Волю, а не свої егоїстичні бажання.

Що таке Віра в Бога. Поняття Віри, визначення, ін.

Поняття Віри, визначення, ін

Віра - зв'язок з Богом, потік енергії і інформаційний канал зв'язує Душу з Творцем.

Віра в Бога - вогонь в серці (енергія віри і почуття по відношенню до Бога в атмане ). За Віру в Бога в душі відповідає дві чакри - Атман і сахасрара .

Віра в Бога - віра в Його всемогутність, в Його Любов (до людей - Його дітям), в Його Справедливість, в Його абсолютні Силу, Мудрість і Доброту. Визнання, що немає сили в цьому світі вище Бога . Віруючий не бачив Бога особисто, але він відчуває Його в своєму серці.

Поняття Віри. Визначення з книги "Філософія Космосу":

Віра - не є простим прийняттям ідеї існування Бога, а являє собою одну із значущих складових шляху розвитку і включає в себе певне ставлення людини до себе (як до божественної Душі ), Навколишнього світу і Богу, незалежно від даються Йому імен.

На більш високих рівнях розвитку - поняття віри частково трансформується в знання, переконання, почуття і досвід (віра - це перевірені знання).

Ставлення до себе - у віруючого має бути як до творення Бога, зобов'язаному зрозуміти і реалізувати волю Творця . Віра, як правило, передбачає існування безсмертної душі, що є основою для моральності, життєвого оптимізму, усунення страху смерті та ін.

Ставлення до навколишнього світу - у віруючої людини повинно бути як до творення Бога, своє місце в якому потрібно знайти. Божественне начало цього світу - припускає дбайливе ставлення до нього.

Ставлення до Бога - у віруючої людини повинно бути як до Творця життя на Землі, воно передбачає поклоніння, молитву і служіння Богу в міру своїх сил. Основа цього служіння - позбавлення від зла в собі ( духовний розвиток ), Пробудження любові до Бога (на основі подяки за душу, за життя, ін.), До людей, позитивне ставлення до близьких і допомога їм.

Як знайти Віру в Бога?

Тема насправді дуже велика. Навчитися вірити в Бога, знайти вогонь і почуття в в своєму серці це вам не англійську мову вивчити і навіть не китайський, тут одного інтелекту і хорошої пам'яті нескінченно мало.

Віра в Бога охоплює все життя людини, її основа - це світогляд людини (як уже говорилося вище). І формується вона не тільки знаннями і техніками, а й самим життям, як людина проходить життєві уроки і здає заліки (гідно чи ні).

Основи Віри і його формування:

1. Правильні знання: про Бога і Його Волі, про душу, про цей світ і його Законах, про добро і зло, ін. І формування на їх основі відповідного світогляду (уявлень і переконань).

2. Молитва - звернення до Бога, навчання взаємовідносинам з Ним (розкриває почуття). Про те що таке Молитва - читайте тут .

3. Медитація - спрямована на усвідомлення волі Бога , Його Законів, свого Призначення, ін.

4. самонавіювання - на посилення Віри в Бога і розкриття почуттів по відношенню до Нього, а також на усунення невіри, атеїстичних переконань, енергетичних блоків перекривають зв'язок з Богом, образ на життя, гордині і іншого негативу руйнівного віру.

5. Служіння Богові: допомога людям в їх розвитку і боротьба зі Злом в суспільстві.

6. Гідний спосіб життя у відповідність з Духовними Законами (моральними принципами, заповідями).

Віра - це шлях розвитку, шлях до Бога!

З повагою, автор

З повагою, автор

Як знайти Віру в Бога?
Що вірою в Бога не є?
У вигляді чого вона присутня в людині?
Хто такий істинно віруюча людина, а хто таким не є?
Хто не є істинно Віруючим?
Як знайти Віру в Бога?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация