Що значить, прославляти Бога і яким повинен бути лідер прославлення

  1. Зараз прийшов час піднятися лідерам прославлення, які глибоко зацікавлені людьми і глибоко зацікавлені...

Існує думка, що прославляння від поклоніння відрізняється тільки ритмом музики, але чи дійсно це так? Чи може те, до чого покликані всі віруючі, полягати в такій короткій формулюванні? Що значить, прославляти Бога? Яка роль покладена на групу прославлення і яким повинен бути лідер прославлення? Ми зібрали думки.

Відповідальність лідера прославлення - бути організатором всієї групи, виконувати як адміністративну, музичну, хорову так і духовну функції

Девід Анно, Президент Центру поклоніння « Gospel House »:

Кожна група прославлення і лідери мають свої функції, головна з яких - вести народ Божий в Його присутність або в Святе Святих. Щоб служити Богу належним чином лідер повинен мати близькі взаємини з Богом і бути чуйним до провід Святого Духа. Це означає, що потрібно усвідомлювати, що таке Божа присутність. Людина не можеш привести іншого туди, де не був сам. Відсутність розуміння того, що відбувається на сцені перетвориться в виступ або гру. Коли ми говоримо про необхідність привести людей до святині, це означає, що ми, використовуючи наші пісні і музику, наводимо їх саме туди, де вони можуть пережити Боже дотик. Нерідко ми стаємо свідками зцілення людей під час поклоніння. Що відбувається насправді ???? Коли люди приходять в Божу присутність, Бог починає Сам служити їм, і тут вже не знадобляться прохання підняти руки, співати або любити Його, бо, коли Бог приходить, людина автоматично починає робити це. І якщо ведучий прославлення в цей час звернеться до людей підняти руки це буде доречним. Але якщо ж ви ще не знайшли Його, то такі прохання, дійсно будуть тільки дратувати.

Треба пам'ятати, що відповідальність лідера полягає в тому, щоб бути організатором всієї групи прославлення, виконувати як адміністративну, музичну, хорову так і духовну функції. Він керує і ставить людей в кожному з цих напрямків, і також, курирує їх в згоді з пастором. Лідер прославлення, або, іншими словами, музичний директор, може вести прославляння під час служіння або ж, навпаки, не бути на передовій позиції, але залишатися керівником. Протягом багатьох років, склалася думка, що лідери прославлення обов'язково повинні співати попереду з мікрофоном, але це помилково, лідер може бути і клавішником або басистом, барабанщиком і т.д., але бути лідером групи і призначати співаків вести прославляння під час богослужіння. Коли кожен хто знаходиться в служінні знає свою функцію - люди, які приходять до церкви, отримують максимальне задоволення і благословення.

Дух Святий ніколи і нікому не поступиться владі Своїй направляти церква в присутність Божу

Олександр Шевченко , Пастор церкви « будинок Хліба », Президент місії« кут »:

Дух Святий ніколи і нікому не поступиться владі Своїй направляти церква в присутність Божу. Якщо лідер прославлення не розуміє трагічність цього принципу, він ризикує залишитися один, без Духа Святого, зі своїм репертуаром, планом, талантом, музичною освітою і всім іншим. Зверніть увагу, що всі великі особистості Біблії були завжди в очікуванні напрямки від Бога. Це, до речі, дуже неприємне відчуття для плотського людини. Нам легко і комфортно, коли ми впевнені в собі, коли віжки в наших руках. Павло, найбільший з апостолів, багаторазово оповідає, що він змінює свій місіонерський маршрут, тому що йому було напоумлення, або бачення, або він відчуває потяг в Дусі. Наприклад, він зробив йти в Вифинию, але їм не дозволив Дух його і т.д. Це ж спостерігається у Апостола Петра, коли його візит до Симона раптово обривається і він йде в невідомому напрямку, тому що вранці бачив видіння і чув голос. Цей список можна продовжувати і продовжувати. Це свідчить про одне: якщо ми орієнтуємося на духовні результати, то весь шлях наш повинен бути по Духу, а не за буквою.

Загальна поклоніння - це можливість для церкви висловити разом те, що вони практикують кожен окремо

Енді Парк , Служитель, автор пісень прославлення, композитор, написав кілька книг про прославлення:

Кожен християнин має доступ до престолу благодаті і повинен плекати свої відносини з Богом. Загальна поклоніння - це можливість для церкви висловити разом те, що вони практикують кожен окремо. Як лідер сприяє цьому? Перш за все, ми підходимо до служіння з припущенням, що звичайний парафіянин вже знає, що прославляти Бога - це добре і правильно. Саме тому він (а) і приходить до церкви в неділю.

Лідер прославлення не повинен проводити багато часу спілкуючись з людьми. Вони вже знають, що робити, так як інтимне поклоніння було їм неодноразово продемонстровано. Лідер звертає свою увагу на Бога з надією, що вони підуть його / її приклад. Подібне моделювання також кращий спосіб для нових людей підхопити концепцію особистого і прямого звернення до Бога

Поклоніння в дусі - одна з тих речей, якій «легше заразити, ніж навчити».

Коли лідер входить в прославляння, його / її пісні і ентузіазм спонукають людей приєднуватися. Енергія лідера в прославлянні виходить від входження в Божу присутність і поновлення і вознесіння Духом Святим. Це не техніка, метою якої є твір бажаної відповіді від громади. Для мене немає нічого стільки ж надихаючого, як дотик до слави Божої в прославлянні. Що може бути природніше, ніж палка хвала як відповідь на зустріч з Богом лицем до лиця? У нас є безліч біблійних прикладів таких захоплених поривів хвали. Танець Давида перед ходою ковчега (2 Цар. 6) - це прекрасний приклад бурхливої ​​хвали, яка виходить із серця і дає можливість іншим приєднатися. Ще раз - є місце і час для різних моделей проведення прославлення. Відчуття або настрій моменту визначає курс, який ми обираємо. У моменти великого святкування лідер може вести з криками і вигуками хвали. Особливі події, наприклад, конференції, дають прекрасну можливість для цього. Відвага від Духа Святого наповнює лідера прославлення, і він може навмисно спонукати людей до дії. Проте, в загальному погляд лідера спрямований до Господа і всі інші люди просто йдуть за ним. У певному сенсі, справжній лідер прославлення - це Дух Святий. Він привертає серця команди прославлення, щоб вони стали прикладом.

Левити - це посвячені люди, які прославляють Господа, занечиститися нічим мертвим, вони не торкаються до мертвої музики, фільмів, друзям

Філіп Реннер, молодіжний пастор церкви «Добра Новина» (Москва), лідер прославлення, музикант і виконавець:

Левити - це посвячені люди, які прославляють Господа, занечиститися нічим мертвим, вони не торкаються до мертвої музики, фільмів, друзям. Потрібно жити свято. Ми не повинні копіювати цей світ, нам потрібно створювати нове за допомогою Духа Святого.

* * *

Група прославлення не повинна забувати, що не тільки лідер веде поклоніння, але вся команда. Ми повинні бути, як поїзд, вагони якого рухаються разом, адже тільки тоді зможемо рухатися вперед.

Зараз прийшов час піднятися лідерам прославлення, які глибоко зацікавлені людьми і глибоко зацікавлені присутністю Бога

Девід Сантістівен, лідер прославлення в Allison Park Church в місті Піттсбург (штат Пенсільванія):

Зараз прийшов час піднятися лідерам прославлення, які глибоко зацікавлені людьми і глибоко зацікавлені присутністю Бога. Таким лідерам прославлення, які знають людей, яким служать і знають Бога, Якому поклоняються.

Ні мода, ні модний, не є силою лідера прославлення, ні композиторські навички, ні енергія, не є силою лідера прославлення.

Що ж відрізняє вас? Що робить вас прекрасним лідером? Це ваш н епреривний голод по Божій присутності і глибоке співчуття до людей. Крапка. І неважливо, якщо вам 65 років, і ви носите мішкуваті штани. Ви на своєму місці, якщо у вас є постійна спрага Бога і співчуття до людей. Неважливо, молоді ви і недосвідчені. Голод по Богу. Співчуття до людей.

Часом прагнення бути актуальними залишає нас з християнської альтернативою того, що дає світ. По правді кажучи, це проблема, якщо ми думаємо, що ми щось значущий. Якщо ми гордовито - це залишає нас враження самими собою і більше стурбованими тим, що думають про нас люди, а не служінням, яке ми здійснюємо.

Це може і не зробить вас відомими, але це послужить тому, що краса Ісуса стане більш видимою.

Виступи повинні, перш за все, подобається Богу, а потім вже людям

Ламор Бошман , Директор міжнародного Інституту Поклоніння в Далласі:

Часто групи хвали і поклоніння забувають про те, що виступи повинні, перш за все, подобається Богу, а потім вже людям. Ефективний лідер працює над своїм серцем. Адже поклоніння починається в серці.

колонки - InVictory

Існує думка, що прославляння від поклоніння відрізняється тільки ритмом музики, але чи дійсно це так?
Чи може те, до чого покликані всі віруючі, полягати в такій короткій формулюванні?
Що значить, прославляти Бога?
Яка роль покладена на групу прославлення і яким повинен бути лідер прославлення?
Що відбувається насправді ?
Як лідер сприяє цьому?
Що може бути природніше, ніж палка хвала як відповідь на зустріч з Богом лицем до лиця?
Що ж відрізняє вас?
Що робить вас прекрасним лідером?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация