Що таке прокляття, ознаки, як його позбутися

  1. Що таке Прокляття? Як зняти прокляття
  2. родове прокляття
  3. Молитва від прокляття
  4. Прокляття і церква
  5. божественне прокляття

«Я пішла до однієї чаклунки з проханням допомогти мені в одній справі, - пише одна жінка. - Мене дуже турбує, що вона заявила, що на мені є родове прокляття, і поки його не зняти, всі мої мрії і плани не здійсняться. Так, дійсно моя бабуся не хотіла мого народження і, за словами моєї мами, вона ненавиділа її ... І ще ця чаклунка сказала, що прокляття передається по роду. А дитині моєму 2 роки від народження. Як уберегти його, якщо ця чаклунка права? »

Зміст статті

  • Як дізнатися, чи є на людині прокляття?
  • Що це взагалі таке?
  • І якщо воно існує, як позбутися від прокляття?
  • Чи існує Божественне прокляття?

Що таке Прокляття? Як зняти прокляття

Прокляття - це протилежність благословення. Як навести прокляття? - просто побажати різних бід. Благословення, особливо батьківське, здатне позбавити від багатьох лих і направити людину на шлях спасіння. А прокляття - чи може зашкодити людині?

В першу чергу прокляття шкодить тому, хто проклинає. Найбільша заповідь - це заповідь любові, а прокляття - найбільший гріх проти цієї заповіді. Той, хто проклинає, противиться Богу, а такі речі ні для кого не проходять безслідно.

Той, хто проклинає, противиться Богу, а такі речі ні для кого не проходять безслідно

Тим, хто необдумано вимовив слова прокляття, потрібно негайно сповідати цей гріх, просити Бога про те, щоб його божевільні слова не справдилися, молитися про тих, кого проклинав, і роздавати милостиню бідним.

А що робити тим, кого прокляли? Як дізнатися, чи є на тобі прокляття? Як зняти прокляття з себе?

Для початку - не вірити словам циганок і екстрасенсів про те, що вони бачать на вас ознаки прокляття або що вони можуть зняти прокляття з вас. Ознаки прокляття на людину, які публікують на різних сайтах їх «колеги», досить своєрідні: мовляв, якщо в роду є питущі і невіруючі люди, а також хтось хворий на сколіоз (невже у вас таких родичів немає?), Терміново необхідно зняття прокляття .

Думати, що якщо щось в житті не ладиться, то всьому виною прокляття, контрпродуктивно. Розумніше визнати свою відповідальність за те, що відбувається і зосередити зусилля на тому, щоб змінити своє життя і свої стосунки з оточуючими на краще.

А як бути, якщо ви почули прокляття на свою адресу і переживаєте з цього приводу? Помолитися про те, хто сказав ці нерозумні слова, і визнати свою частину провини в тому, що довели людину до такого стану.

Помолитися про те, хто сказав ці нерозумні слова, і визнати свою частину провини в тому, що довели людину до такого стану

«Люди, які постраждали від прокляття, усвідомивши, що їх прокляли, тому що вони в чомусь були винні, покаялися, посповідатися, і всі їхні біди припинилися. Якщо той, хто винен, скаже: "Боже мій, я зробив таку-то й таку-то несправедливість. Прости мене ", - і з болем і щирістю розповість про свої гріхи на сповіді священику, то Бог простить його», - радить старець Паїсій Святогорець.

родове прокляття

Якщо ви настільки неконфліктна людина, що особисто вас ніхто ніколи не проклинав, вас можуть налякати родовим прокляттям. Як визначити, що накладено прокляття на рід?

Якщо в родині хтось вмирає, а у вас після цього з'являються всілякі проблеми, маги і екстрасенси розкажуть вам, що на вас перейшло прокляття з померлого. Як позбутися від прокляття, накладеного на троюрідного дідуся? Вони запропонують вам різноманітні молитви від родового прокляття або більш екзотичні способи зняття родового прокляття. Але якщо задуматися про логіку того, що відбувається, то виявиться, що насправді знімати нічого не потрібно.

Проблеми після смерті близької людини можуть початися по цілком зрозумілих причин: ви пригнічені, засмучені - робота не ладиться, починаються проблеми зі здоров'ям. У родині утворилося пусте місце, для заповнення якого всім її членам доведеться перебудуватися, а це рідко буває без конфліктів.

Ось як відповів священик на наведений вище питання жінки про те, як зняти родове прокляття в церкви: «Чаклунство - це гріх, і все" одкровення ", отримані за допомогою магії - від лукавого. А що може бути доброго від нього? Він - батько брехні. А Ви йому повірили. Рада Вам один - викиньте з голови все, що Вам сказала чаклунка, забудьте. Регулярно ходите в храм, сповідайтеся, причащатися, моліться і постите, то не забудьте долучити до цього і дитини. Допомоги Вам Божої! »

Молитва від прокляття

В інтернеті можна знайти різні молитви від прокляття, особливо якщо це прокляття на самотність. Але молитви чи це і чи допомагають вони?

Молитва - це розмова з Богом, в якому можна Бога подякувати за Його милості, попросити вибачення за свої гріхи і помилки, звернутися до Нього з духовної або життєвої проханням. Якщо людина любить Бога, то прохання про себе стоять в його молитві не на першому місці, а десь ближче до кінця. Якщо ж він стурбований тільки тим, як заробити грошей, вийти заміж або як зняти прокляття, то він бачить в Бозі лише автомат для виконання своїх бажань. Такі молитви Бог не чує.

Як молитов від прокляття вам можуть запропонувати не тільки звичайні церковні молитви або псалми, а й різноманітні змови і «молитви», написані езотерика. Змови - це найчастіше римовані полубессвязние фрази на кшталт «Справа і слово моє ключ, замок, мову. Що говорила, що шепотіла, матір Божа чула, у всяк час мені допомагала, справа і слово моє блага вість ». В езотеричних молитвах мова буде йти про карму, енергіях, світову душу, троянді світу, світлих силах Землі та інше подібне. Такі псевдомолітви християнину вимовляти не можна.

Прокляття і церква

Найпопулярніший рада з серії «як зняти прокляття» - піти до церкви, помолитися, поставити свічки за покійних родичів, замовити сорокоуст або молебень, сповідатися і причащатися. Рада сам по собі хороший, але і добру справу можна зробити так, що результат вийде плачевний.

Ні в якому разі не можна брати участь в таїнствах Сповіді і, тим більше, Причастя з метою зняти прокляття. Исповедь - це наше покаяння перед Богом в наших гріхах з твердим наміром не повторювати їх знову. Причастя - поєднання з Христом і через Нього - з усією Церквою. Причащатися допустимо тільки в тому випадку, якщо ви любите Бога, хочете бути з Ним і віддаєте собі звіт, що з вами станеться в цьому таїнстві.

У Церкви нічого не відбувається за принципом «натисни кнопку - отримаєш результат». Про це потрібно пам'ятати всім людям, яких в храм призводить бажання позбутися від псування, пристріту або прокляття.

божественне прокляття

Бог нікому не бажає зла, тому фразу «Божественне прокляття» або «прокляття Боже» не варто сприймати, як злий наклеп, який Бог насилає на людей, щоб їм нашкодити. Бог вершить праведний суд. Людина ж шкодить собі сам. Несправедливої ​​життям він віддаляє себе від Божественної святості, але зброю проти прокляття - благословення. І Біблія говорить нам про те, що у нас є цей щедрий дар, який стоїть тільки гідно прийняти. Навіть знаменитий біблійний епізод «прокляття смоківниці» (Мф. 21: 12-22) слід розуміти як алегорію: те, що не приносить духовного плоду - противно Богу.

  • Святитель Філарет Московський: «Прокляття - це засудження гріха праведним судом Божим»
  • Біблія: «Бог є світло і в Ньому немає жодної темряви» (1 Ів. 1: 5)

Читайте також

Що таке Прокляття?
Як уберегти його, якщо ця чаклунка права?
Що це взагалі таке?
І якщо воно існує, як позбутися від прокляття?
Чи існує Божественне прокляття?
Що таке Прокляття?
Як навести прокляття?
А прокляття - чи може зашкодити людині?
А що робити тим, кого прокляли?
Як дізнатися, чи є на тобі прокляття?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация