Шоу МастерШеф 5 сезон онлайн: 15 випуск від 02.12.2015

МастерШеф - кулінарне реаліті-шоу, в якому 20 осіб змагаються за право отримати грошовий приз і навчання в престижній французькій кулінарній школі Le Cordon Bleu. Переможця визначать судді проекту - міжнародно-відомий шеф-кухар Ектор Ізмаель Хіменес-Браво і ресторатори Тетяна Литвинова і Микола Тищенко.

Дивіться нову серію кулінарного шоу МастерШеф 5 сезон 15 випуск вже сьогодні, 02.12.2015 на likar.info. Учасників залишилося всього 9, хто переможе в проекті МастерШеф 5 сезон, а хто залишиться ні з чим? Сьогодні, в 15 випуску МастерШеф від 02.12.2015 учасникам проекту належить взяти участь в 4 конкурсах і довести, хто здатний протистояти боротьбі, а хто покине шоу МастерШеф.

У першому конкурсі МастерШеф сезон 5 випуск 15 конкурсантам належить справитися з «ювелірної роботою». Основним інгредієнтом їх страви буде шоколад, з яким вони раніше ніколи не працювали.

Але, що найскладніше - з нього збираються виробити сферу у вигляді квітки на підставці. З цим конкурсом свого часу не змогла впоратися навіть переможниця МастерШеф 2 сезон - Ліза Глинська. Чи зуміють учасники МастерШеф 5 2 грудня виконати завдання і не залишити МастерШеф?

У другому випробуванні МастерШеф 5 сезон 15 випуск 02.12.2015 кулінари отримають можливість помститися своїм конкурентам по проекту. Їм належить вибрати інгредієнти страв один для одного. Кожному конкурсанту дозволено вибрати 1 продукт для себе, який і стане основним в їх блюді.

Вам буде цікаво: Чому синій і коричневий родзинки корисніше, ніж жовтий

У третьому конкурсі учасників чекає серйозне випробування - вони будуть готувати обід для гостей виїзного конкурсу - школярів. Чи впораються учасники МастерШеф 5 сезон з поставленим завданням?

Дізнайтеся, хто покине МастерШеф 5 сезон 15 випуск від 02.12.2015 Нагадуємо: в 14 випуску МастерШеф 5 сезон проект покинули два учасники: Віка Резник і Денис Елінчак.

Дивитися онлайн відео Майстер шеф 5 сезон: 15 випуск від 02.12.2015. Приготувати шоколадну фігуру - Частина 1

У першому конкурсі МастерШеф 5 сезон 15 випуск учасникам проекту потрібно було приготувати об'ємні квіти з шоколаду. Цим складним завданням не зміг впоратися ніхто, а гірші страви приготували Юлії Шолудько, Юлії Прокопенко і Ельдара, які отримали чорні фартухи і можуть покинути проект МастерШеф 5 сезон.

Дивитися онлайн відео Майстер шеф 5 сезон 15 випуск від 02.12.2015. Досягти правильної температури шоколаду - Частина 2

У другому випробуванні конкурсанти отримали можливість вибрати основний продукт для своїх страв. Решта інгредієнти для їх страви для них підібрали їх конкуренти - інші учасники МастерШеф 5 сезон. Деякі учасники спеціально вибрали такі інгредієнти, які не підійшли до основного.

Вам буде цікаво: Безглютеновая дієта: корисна чи ні?

Дивитися онлайн відео Майстер шеф 5 сезон 15 випуск від 02.12.2015. Учасники помстилися Євгену Клопотенко за минулі образи - Частина 3

У третьому випробуванні МастерШеф 5 сезон учасники розділилися на дві команди і готували шкільні обіди. Страви повинні були бути простими, смачними і корисними.

Дивитися онлайн відео Майстер шеф 5 сезон 15 випуск від 02.12.2015. Ідея зробити блюдо з вина була нагороджена «чорним фартухом» - Частина 4

В кінці третього конкурсу МастерШеф 5 сезон 15 випуск діти визнали страви команди синіх менш смачними, ніж у команди червоних. Синій команді довелося вибрати гірших учасників і організовується ними стали Наталія ЛЕВЕНЗОН і Євген Гергец.

Вам буде цікаво: Шкідлива «здорове харчування»: історія одного вегана

Дивитися онлайн відео Майстер шеф 5 сезон 15 випуск від 02.12.2015. Кулінарам-аматорам належало приготувати шкільний обід для дітей - Частина 5

У битві чорних фартухів гіршим учасникам МастерШеф 15 випуск належало приготувати мініатюрні страви для іграшок-прототипів членів журі МастерШеф 5.

Дивитися онлайн відео Майстер шеф 5 сезон 15 випуск від 02.12.2015. Ектор Хіменес-Браво вилаяв учасницю за дуже жирне блюдо для дітей - Частина 6

Білі фартухи отримали Юлія Шолудько та Наталія ЛЕВЕНЗОН, які отримали можливість піднятися на балкон і залишитися в шоу МастерШеф 5.

Дивитися онлайн відео Майстер шеф 5 сезон 15 випуск від 02.12.2015. Битва чорних фартухів - Частина 7

Краще блюдо в битві чорних фартухів МастерШеф 5 сезон 02.12.2015 приготував Євген Гергец. А найгіршим стравою, приготованим в битві чорних фартухів, судді визнали блюдо Ельдара.
Не впоравшись із завданням, Ельдару покинув проект МастерШеф 5 сезон 15 випуск.

Вам буде цікаво: Кисневий коктейль: готуємо в домашніх умовах

Завантаження ...

Учасників залишилося всього 9, хто переможе в проекті МастерШеф 5 сезон, а хто залишиться ні з чим?
Чи зуміють учасники МастерШеф 5 2 грудня виконати завдання і не залишити МастерШеф?
Чи впораються учасники МастерШеф 5 сезон з поставленим завданням?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация