Сповідальна бесіда або Як сповідати свої гріхи не поспішаючи. православний форум

Sergo (forever young) 23.03.2015 «відповісти»

Винесу своє повідомлення з теми про сповідь в окрему тему, дуже важлива інформація для тих, хто давно або ніколи не сповідався, але має бажання приступити до цього рятівного таїнства, після якого ми можемо зійти на вершину доступного нам Богообщения і причаститися святих Христових Тайн - Тіла і Крові Господніх, тобто возз'єднатися з Церквою, яка є Тіло Христове, як з Самим Христом. Сам Спаситель сказав про це таїнство "Хто їсть Мою Плоть і п'є Мою Кров у Мені перебуває, а Я в ньому." (Ін. 6:56).
+++
Дорогі брати і сестри!
У нашому соборі (Старо-ярмаркових, Ярмарковий проїзд, 10) проводиться з недавнього часу індивідуальна Сповідальна бесіда, на якій батюшка вам допоможе підготуватися до сповіді. Як правило в храмі перед службою немає часу на грунтовну розмову, яка потрібна людям, давно або ніколи не колишнім на сповіді. Тому краще поспілкуватися зі священиком в спокійній обстановці, а потім вже скласти список гріхів і зробити генеральну сповідь, подібно генеральному прибиранні храму, коли вимітається павутина з найпотаємніших куточків ... Краще якщо ви перед цим прочитаєте базову інформацію про сповідь, в брошурах "Досвід побудови сповіді "," Чин сповіді "," На допомогу кається "і подібних ...
Хто зацікавився - пишіть в личку, дам телефон отця Олексія.
Спаси вас Господь!

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация