Текст молитви "Да воскресне Бог і розбіжаться вороги Його"

  1. У чому допомагає

Православна молитва «Воскресне Бог розбіжаться вороги» являє собою одну з найбільш дієвих і відомих молитовних звернень, таких як наприклад «Отче наш», які використовуються православними людьми за будь-яких життєвих обставинах і для будь-яких цілей.

Православна молитва «Воскресне Бог розбіжаться вороги» являє собою одну з найбільш дієвих і відомих молитовних звернень, таких як наприклад «Отче наш», які використовуються православними людьми за будь-яких життєвих обставинах і для будь-яких цілей

У молитовних словах «Да воскресне Бог і розбіжаться вороги Його» міститься інформація про те, як будучи розіп'ятим на хресті Всевишній тим самим врятував все людство перемігши нечисту силу і дарував Небесне Царство. А зверненими словами до нього віруючі християни тільки підтверджують доконане і волають до Бога за допомогою про дарування захисту і захист від усього того поганого що може зустрітися на їх шляху.

Корисні статті:

СТАВЛЕННЯ ДО ЦЕРКВИ

«Я не піду до церкви, я її терпіти не можу, тому що у попа багатий мерседес, а у Патріарха дорогий годинник» - лине з усіх щілин. Чи треба говорити про те, що ті, хто це заявляє, ніколи в неї і не ходили. Просто весь час актуалізувалися виправдання. Вже були злі баби. Уже б ... Читайте далі «За Сашу ...» Події, про які піде мова, відбулися взимку 1943-44 років, коли фашисти взяли звіряче рішення: використовувати вихованців Полоцького дитячого будинку № 1 як донорів. Німецьким пораненим солдатам потрібна була кров. Де її взяти? У детей.Первим встав на захист хлопчаків ... Читайте далі Поки молодий - поспішай побачити в собі гріхи Подивіться на життя нашу: ми все брешемо, все РІСУ один перед одним, а потім приходить старість, які ми стаємо? Добра людина, який своє добро приховував, а гріхи свої бачив - він в старості сяє, добром сяє. До нього хочеться прийти і сказати: «Папа, мама, дай пораду, ... Читайте далі Як молитися Ангелу-хранителю Мудрі повчання старця - схіамандріта ІаннікіяЕще в ліжку, з ранку, закликайте, моліться - Ангела-охоронця: 50 раз «Святий Ангеле Божий, хранителю мій, моли Бога за мене». На десятці: Святий Ангеле Божий, хранителю мій, настав і подай мені ». У цей день погана людина - ... Читайте далі

У вас є телеграм? Якщо так, тоді вам сподобається наша православна група в Телеграма: https://t.me/molitvaikona , Заходите, ми чекаємо Вас!

У чому допомагає

Звертаючись до Господа православний показує свою віру, що знамення хреста являє собою сильний засіб проти багатьох бід, а також можна звернутися в молитві про допомогу. А ось у чому саме допомагає це священне прохання:

  • У здобутті і зміцненні віри;
  • Надання сил, в жалі і бідах;
  • Захиститися від негативного впливу ззовні;
  • Подолати життєві негаразди, особливо в тих випадках, коли є підстави вважати що в цьому замішані демонічні сили.

Молитовні слова звучать так:

Да воскресне Бог, і розбіжаться вороги Його, і нехай тікають від лиця Його ті, що ненавидять Його. Яко зникає дим; нехай щезнуть; яко тане віск від імені вогню, так нехай загинуть біси від імені люблячих Бога і знаменує хресним знаменням, і в радості промовляючи: Радуйся, Пречесний і Животворящий Хрест Господній, прогоняяй біси силою на тобі пропятаго Господа нашого Ісуса Христа, у пекло зійшов і поправшаго силу диявол, і даровавшаго нам тобі Хрест Свій Чесний на прогнание всякого супостата. Про Пречесний і Животворящий Хрест Господній! Допомагай ми зі Святою пані Дівою Богородицею і з усіма святими навіки. Амінь.

Хай береже Вас Господь!

"Я І НЕ ЗНАВ, ЩО МЕНЕ ТАК ЛЮБЛЯТЬ"

Одного разу вчителька математики з Міннесоти дала учням таке завдання: скласти список класу, подумати, що найбільше подобається в кожному з однокласників, і записати це якість навпроти його прізвища. В кінці уроку вона зібрала списки. Це було в п'ятницю. За вихідні ... Читайте далі ІСПИТ З Ангелу Хранителю. Мені хотілося б розповісти одну історію. Сталася вона з одним, добре мені знайомим студентом. Навчався він непогано, але йому особливо не давалася вища математика. І ось в кінці другого курсу йому ніяк не вдавалося здати «вишку». Він закидав іспит за іспитом. Коли йому був пр ... Читайте далі ВПЛИВ СВЯТОГО ПРИЧАСТЯ (ЄВХАРИСТІЇ) НА ДІТЕЙ Причастя Святих Христових Тайн має чудову властивість - повністю знищує в душах людей - всю НЕГАТИВНУ генетичну Спадковий що передається людям - від їх батьків, від бабусь і дідусів .. ПРИЧАСТЯ виліковується - ВСЕ, ВСЕ котрі й невиліковно, СМЕР ... Читайте далі

Де її взяти?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация