У Благовіщенській церкві «Нове покоління» пройшла конференція за участю Девіда Хасавея

Його батько покаявся під час Пробудження в Уельсі. Він сам - людина-легенда! Один з плеяди великих мужів Божих XX століття. Всесвітньо відомий британський євангеліст, який прийняв Ісуса Христа в своє серце 78 років тому і 73 роки гаряче проповідує Євангеліє. В'язень комуністичної тюрми і проповідник для в'язнів концтаборів. Він приніс Христа урядам багатьох країн, але робив це для того, щоб відкрити двері до Христа народам цих країн. Все це про Боже слузі, як він сам себе називає, Девіді хасава, який відвідав місто Благовєщенськ 21-22 липня 2018 року.

Вперше Девід хасава побував в Благовєщенську 25 років тому, і хоча сьогодні його візит не значився в розкладі, але завдяки Божій волі, багато людей змогли почути заклик до порятунку, свідоцтво життя людини, який кожен день шукає Бога і Його волю, пережити Боже дотик і силу зцілення.
Більше тисячі людей взяли участь в конференції, в числі яких гості з протестантських церков Далекого сходу, пастори з Владивостока, Хабаровська і Уссурійська.

Більше тисячі людей взяли участь в конференції, в числі яких гості з протестантських церков Далекого сходу, пастори з Владивостока, Хабаровська і Уссурійська

В рамках свого візиту Девід хасава провів зустріч з пасторами і служителями далекосхідних церков, а також провів кілька богослужінь, де багато свідчив про своє життя, про Божі чудеса і зцілення.

На першому служінні євангеліст говорив про важливість чіткого бачення від Бога: «Без бачення народи гинуть, церкви вмирають. Пастори, що втрачають бачення, вмирають духовно. Навіть не стартуй в служінні без чіткого бачення від Бога! »Кожному християнинові важливо чітко бачити, хто такий Бог і мати чітке бачення світу, щоб розуміти, що в ньому відбувається. Маючи чітке бачення цих двох граней життя, християнин повинен постійно тримати перед собою Божу мету і виконувати своє призначення за допомогою Духа Святого.

«Бог сильно відрізняється від того, що ми можемо собі уявити. Хочу вас надихнути. У моєму житті було різне - і Друга світова війна, в якій від розривів бомб гинули мої шкільні друзі, і двічі був рак - гортані і легкого. Одне знаю - з самого початку у Бога був план для мого життя. Добре й погане - Бог все запланував заздалегідь. Я з вами тут сьогодні тільки тому, що Бог так запланував моє життя. Мені 86, але Бог ще не закінчив роботу зі мною. Чому я тут? Тому що разом з Богом я планую своє майбутнє. Я не думаю про минуле. Я не збираюся вмирати. Я думаю, як я буду жити наступні 35 років.
Коли я десь опиняюся, я завжди ставлю запитання: чому я тут? Цьому варто навчитися і вам.

Я не пастор, чи не апостол, у мене немає ніякого сану. Я просто слуга Божий, і ніколи ніким не буду більше. І тому повинен завжди запитувати Бога: що я повинен робити сьогодні? »

Також Девід розповідав, як будучи школярем, під час Другої світової війни молився під час бомбардувань про те, щоб Бог послав Духа Святого для пробудження в Лондоні. Коли він повернувся в рідне місто, через роки, то побачив що в тих місцях, де він колись молився, стоять церкви.

Коли він повернувся в рідне місто, через роки, то побачив що в тих місцях, де він колись молився, стоять церкви

Його служіння Богу почалося з неймовірною спраги в серце, будучи 13-річним підлітком був хрещений Святим Духом і став проповідувати про Христа в церкві, в 18 років мав свою євангелізаційну намет, де каялось багато людей, а в 20 став пастором церкви. Але через стільки років Девід хасава продовжує горіти в Бога. Він і зараз доводить істину, яку колись сказав його батько: «Справа не в тобі, а Дусі Святому! Це Дух Святий викриває світ про гріх, про правду і про суд! »Сам Девід до цього додає:« Якщо ти отримав Святого Духа, то де докази - зцілення, звільнення, воскресіння? Все залежить від того, наскільки багато Духа Святого тобі потрібно. Мені 86, і я спрагу Його з кожним днем ​​все більше і більше, я незадоволений, мені постійно мало!

Справжнє звернення від мертвих справ приходить тільки через викриття Святого Духа! Світ йде в пекло! І тільки Ісус може врятувати людство від пекла! Тільки Ісус! І навіть якщо я помру, я буду брикатися в труні, щоб проповідувати про це тим, хто прийде на мої похорони! »

У другий день Девід свідчив про чудеса, які Бог зробив особисто в його житті і явив через його служіння людям. 86-річний британський євангеліст двічі пережив рак. У молодому віці ракові клітини медики виявили в його гортані, а кілька років тому в легких. Двічі Бог повністю зцілив його від цих недуг.
Ще чудеса Бог явив євангелісту, коли він був на місії в СРСР. Девід хасава проповідує Євангеліє в комуністичних країнах понад 50 років, починаючи з 1961 року. Сибір і Далекий Схід він вперше відвідав в 1993 році. Був в Якутії, Магадані, Приамур'ї. Тоді ж відвідав Благовєщенськ. Раніше, в 1972 році, співробітники КДБ затримали англійця за спробу перевезти Біблії в одному з автобусів. Йому загрожувало 10 років в'язниці, проте євангеліст пробув в неволі тільки рік, звідки його визволив британський прем'єр-міністр. Девід хасава розповів, що напередодні звільнення Бог сказав йому про це.

Ці та інші свідоцтва євангеліст привів для того, щоб довести людям, що Ісус Христос реальний.

«Зараз я хочу кинути виклик тобі! Чи знаєш ти цього Ісуса? Ісуса, Який здатний відкривати в'язниці, зцілювати будь-яку хворобу і прощати будь-який гріх. І я скажу тобі - є тільки один шлях до Бога - через Ісуса. Покайся в своїх гріхах, і Він зробить чудо в твоєму житті ». На цей заклик відгукнулися 40 чоловік, вперше переступили поріг церкви.

Також служитель молився про зцілення, і в цей же день кілька людей засвідчили про зцілення від артриту і артрозу, продемонструвавши безболісне згинання та розгинання суглобів.

У третій день служитель надихав церква не зупинятися в ходінні з Богом і жадобі по Святому Духу. Запорука успіху в житті християнина - постійне зростання, яке приходить через регулярний досвід. «Бачу диво - очікую більше!» - це принцип євангеліста, яким він живе останні сімдесят з гаком років.
Ходіння з Богом вимагає жертовності, і ця жертовність поширюється на все - руки, ноги, голос, сім'ю, роботу. І на будь-якому з життєвих етапів Бог може нагадати ще про що-небудь. Але результат твоєї жертовності - це вогонь в Святому Дусі, Божі чудеса, врятовані життя і перемога над пеклом.

Девід закликав народ молитися про те, щоб Бог казав кожному через вогонь. «Не просто почуй« голос Божий з вогню », але -« увійди в вогонь »! Вогонь в твоєму серці ніколи не повинен згаснути! Поклади все на вівтар і дозволь Богу «розпалити вогонь»! Але Він запалить вогонь тільки в тому випадку, якщо знає, що ти не загасиш його! А для цього на вівтарі завжди повинна бути жертва.

Богу потрібні люди, справжні чоловіків і жінки. Єдині люди, хто здатний змінити Росію для Бога - вони зроблять в дусі дві речі: «запалять вогонь» і «увійдуть в вогонь» Божий. Нехай цей вогонь Святого Духа, який накриє всю Росію, народиться тут! І ці люди, вони будуть йти, поки Твої цілі не будуть виконані! »

Чоловік Божий зробив разом з усіма кілька молитов: за те, щоб кожен міг стати носієм Божого вогню; за Росію, яка за всіма пророцтвам повинна стати місцем останнього Пробудження. А також за Британію, щоб вона була здатною прийняти новий Божий вогонь з Росії і за себе, щоб сам Девід міг передати цей дух і вогонь своїй країні після повернення додому.

за матеріалами ngrussia.com

Чому я тут?
Коли я десь опиняюся, я завжди ставлю запитання: чому я тут?
І тому повинен завжди запитувати Бога: що я повинен робити сьогодні?
»Сам Девід до цього додає:« Якщо ти отримав Святого Духа, то де докази - зцілення, звільнення, воскресіння?
Чи знаєш ти цього Ісуса?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация