Юлія Тимошенко - офіційний сайт | Навчитися робити вибір на користь Бога і людей - єдина важлива місія

Голова Партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко впевнена, що українські політичні діячі повинні уважно і відповідально ставитися до свого вибору, і здійснювати його виключно на користь Господа і людей.

«Політики особливо уважно і відповідально повинні ставитися до свого вибору, так як від їх вибору залежить щастя багатьох людей. І ми повинні усвідомити, якщо люди, які мають владу і право приймати рішення, навчаться кожну хвилину робити вибір на користь Бога і людей, то це і буде та місія, яка єдина в цьому світі варто того, щоб її виконати », - сказала Юлія Тимошенко під час XII Національного молитовного сніданку, який відбувся в Києві 31 травня 2018 року.

За словами Голови Партії ВО «Батьківщина», політикам часто складно зробити правильний вибір, адже це слід робити, «відкладаючи в сторону свої інтереси, амбіції і порожню боротьбу», але свідомі і справжні політики повинні здійснювати саме такий вибір.

«Я всім хочу побажати, щоб ми кожну хвилину свого життя робили правильний вибір, і щоб від цього щасливішим ставав кожна людина і дитина. І я вірю в такі сили », - додала вона.

Юлія Тимошенко під час промови згадала про зустріч з організатором і ідеологом всіх національних сніданків в США - Дагом Дещо, який в розмові сказав, що все життя слід за Ісусом і намагається «всю мудрість, яку Господь дав нам через в тому числі Ісуса - осмислити і правильно донести до людей ».

«Він сказав, що треба покладатися на те, що нам сказав Ісус, є дві речі: любити Бога і любити людей. Проста відповідь », - сказала вона, цитуючи Дага Дещо, який упевнений, що відмінність людини від кожної живої істоти полягає в тому, що« людина має від Бога право вільного вибору », а тому слід робити вибір виключно через розуміння цих двох принципових речей як любов до Бога і до людей.

Юлія Тимошенко також подякувала тим присутніх на Національному молитовному сніданку, які «в найкритичніший момент робили такий вибір, який зміцнював дух нації, силу, здатність протистояти зовнішній агресії, вірити і любити один одного».

«Я хочу подякувати всім за те, що в найважчі моменти, в тому числі під час початку війни проти України, ми робили правильний вибір - люди йшли і ставали в проломі за Україну: і духовні люди, і капелани, і люди, які ніколи в житті не знали, що таке армія - вони йшли, ставали в ряди добровольців і захищали Україну », - сказала вона. «Я хочу подякувати всім за те, що в найважчі моменти, в тому числі під час початку війни проти України, ми робили правильний вибір - люди йшли і ставали в проломі за Україну: і духовні люди, і капелани, і люди, які ніколи в житті не знали, що таке армія - вони йшли, ставали в ряди добровольців і захищали Україну », - сказала вона

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация