В Природі бога не було, немає і не буде

В Природі бога не було, немає і не буде, але наявна дурь в головах у багатьох людей у ​​вигляді віри, не дозволяє їм володіти цим знанням, хоча ні фактів, ні доказів підтвердження своєї віри в бога вони не мають, як малі діти, які щиро вірять в Діда Мороза.

Ви вірите в бога, діти в діда Мороза, алкаші в чортів під час похмілля, наркомани в різних монстрів, хтось в літаючу семікрилую корову, в гномиків, Смурфіки, добрих і злих чарівників і по суті все це одне і теж - неіснуючі вигадки людини.
Були б докази, був би і бог і не було б атеїстів. Джерело точних знань про відсутність бога в Природі - це відсутність доказів і фактів його існування, які ніхто не зміг знайти за всю історію Людства.
... або так чи ні, Ваш бог не може існувати на 90%, як і не можна бути вагітною на 90%, він або є (100%) або його немає (0%).
Якщо бог - всемогутній, чого б йому не подбати про забезпечення 100 -% - ний віри в нього єдиного, для всіх однакового. Скільки б у світі відразу воєн зникло, релігійної ворожнечі людей через відмінності в верах, наскільки б світ був чистішим і красивішим. Тільки через ворожнечі та ненависті людей один до одного через відмінності вір в бога, краще повсюдно визнати істину, що бога немає, не було, ніколи не буде, що бог (боги) в історії Людства використовувався в основному для поневолення одних людей іншими, для розпалювання воєн між народами, для знищення людей один одним заради бога і в ім'я бога !!

Душа і вічне життя. Це ілюзія віруючих. Після смерті, і для смерті, все люди і віруючі, і атеїсти, будемо однакові. Підемо в ніщо: людина і нічого від людини не існує до народження, людина перестає існувати відразу після смерті: немає від нього нічого вже ні в цьому, ні в інших світах, крім розкладається трупа.
Після смерті ще ніхто не повернувся до життя !! Будемо гнити в землі, якщо звичайно тлінні тіла не кремують.
Людство вже стільки пережила передбачуваних дат кінців світу, що і порахувати неможливо.
Хоча особисто я вірю в кінець світу, але не раніше, ніж через 5 млрд. Років, коли Сонце почне перетворюватися в новий тип зірки. Але можливо на той час Людство знайде спосіб для переселення до нових зоряних систем. Так що в найближчі 5 млрд. Років спимо спокійно.
Будь-яка релігія - це брехня, створена для збагачення одних людей, шляхом заподіяння зла і одурманення інших людей.
Перші чотири заповіді Господь Бог присвятив себе коханому. В принципі, не виконання інших, в тому числі "НЕ убий", яка знаходиться лише на шостому місці, вже не має значення. Головне - вір і вклоняйся йому єдиному, бо він бог, господар твій!
А хто зараз в Аллаха вірить, хто Будді поклоняється, хто Крішни, а таких мільярди, набагато більше, ніж християн - всім в пекло?
Виникнення християнства більш ніж на тисячоліття призупинило розвиток європейської цивілізації. З початку нашої ери і приблизно до 1100 р. По е. не було створено, побудовано, відкрито нічого нового, відбувалося тільки знищення культурних цінностей попередніх цивілізацій, що набирає силу християнською релігією.

Якщо десь в просторах космосу є астероїд, який лине до Землі, то чому його немає? Він є, але земляни про нього можливо ще не знають навіть теоретично. Але якщо астероїд дійсно мчить до Землі, то рано чи пізно він себе проявить, або пронесеться мимо або .... А ось Бога у Всесвіті немає, не було і ніколи не буде, тому він нічим себе ніколи не виявляв і не проявить, хіба що проявляється в свідомості віруючих в нього людей.

Якщо бог себе чимось проявить, атеїсти його визнають, але Бога немає, і не можна визнавати існуючим щось неіснуюче.
Я ніколи не стверджував що інопланетяни не існують, напевно в настільки незліченних множинах Галактик у Всесвіті вони існують в різних формах життя, про які люди ще й гадки не мають, але ми про це нічого не знаємо, поки.

Не можна переконувати людей, що тільки завдяки вірі в бога вони будуть жити добре: це не так, хоча б тому що того ж християнства на Русі вже більше 1000 років, але ніколи люди на Русі не жили добре і вільно, за винятком, і то з великою натяжкою, хрущовської відлиги і брежнєвського застою, як раз за часів вищого підйому в країні атеїзму, до речі і часу, при якому права віруючих практично ні в чому не обмежувалися, якщо людина не член КПРС або ВЛКСМ то віруй, у що хочеш.

Може десь в глухий тайговій селі і знайдеться Нормальна сутяжнічающій поп, але як то кажуть, один на мільйон.
Решті, лише обдурити і набити власні кишені і черево!
Майбутнє за атеїзмом - це єдине, що врятує Росію і залишить її самостійним і сильною державою в існуючих кордонах.

Мені не треба вже нічого розуміти, я вже давно все спробував на своїй шкурі, тому я твердо впевнений, що за атеїзмом майбутнє, не тільки в нашій країні, але і у всьому світі. Життя по вірі, життя по забобонам - це тупиковий шлях розвитку Людства!

У біблійних заповідях, "Не убий" знаходиться на шостому місці.
Принаймні особисто я шість останніх заповідей ніколи не порушував, не тому що вони божі, а тому що - загальнолюдські, а на перші чотири присвячені богу я чхати хотів, але саме вони в християнстві вважаються основними і головними і заради них можна порушувати навіть заповідь "Не убий", бог заради себе коханого все простить.
Серед віруючих дуже багато розумних людей і видатних вчених, але більшість з них вірять в бога, віддаючи данину моді.


рецензії

А бог міг виникнути і створитися з нічого?
Яка можливість виникнення всемогутнього істоти, здатного одночасно керувати всіма процесами у Всесвіті, створювати з нічого Галактики, знати все про життя всіх мислячих істот?
Само собою причина бути і виникнути не може. Якщо був Творець, то хто його створив? Сам по собі, без причини, навіть прищ не вскочила!
Фраза "Господь був завжди" рівнозначно за змістом, за значенням, по доказовій базі фразі "Господь не існував ніколи!"
Владтім Волков 04.12.2015 17:02 Заявити про порушення А навіщо хтось повинен був створювати Творця?
Джерело буття Творця цілком може знаходитися всередині Нього.
Іншими словами Він цілком міг би сам себе переводити з небуття в буття.
Андрій Назаренко 04.12.2015 17:53 Заявити про порушення А хто зараз в Аллаха вірить, хто Будді поклоняється, хто Крішни, а таких мільярди, набагато більше, ніж християн - всім в пекло?
Якщо десь в просторах космосу є астероїд, який лине до Землі, то чому його немає?
Яка можливість виникнення всемогутнього істоти, здатного одночасно керувати всіма процесами у Всесвіті, створювати з нічого Галактики, знати все про життя всіх мислячих істот?
Якщо був Творець, то хто його створив?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация