Валерія діти: Дочка співачки Валерії Ганна Шульгіна підігріла чутки навколо таємничих малюків - кадри - 26.01.2018

Шульгіна явно висловилася з приводу того, що матері, зберігаючи таємницю, варто видалити фотографії, так як сама Ганна їх не викладає.

Громадськість продовжує гадати з приводу того, з чиїми дітьми сфотографувалася співачка Валерія в ліфті, повідомляє "Російський Діалог".

Нещодавно на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі "Інстаграм" артистка поділилася фотографією, на якій відображена з двома хлопчиками-двійнятами . Примітно, що у самої співачки троє дітей: двоє синів і дочка, причому наймолодшому піаністу Арсенію ще немає і 20 років. Поки численні шанувальники губилися в здогадах, кому ж можуть належати чарівні дітлахи, масла у вогонь підлила дочка Валерії співачка Анна Шульгіна.

"Мам, ну я просила тебе не викладати фото з моїми намистинками !!! Я ж у себе їх не викладаю !!!!!!! Видали, будь ласка !!!!!" - висловилася спадкоємиця в коментарях.

Відзначимо, фанати все ще не можуть розібратися: чиї це діти.

Нагадуємо, раніше "Російський Діалог" повідомляв про те, що Валерія не хоче ставати бабусею , Яка виховує онуків, і не збирається забезпечувати своїх дітей.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация