Вечірній квартал: дивитися випуск онлайн (ефір від 12.05.2018)

Редакція

У суботу, 12 травня, в ефір вийшла перша частина нового концерту вечірнього кварталу , Зйомки якого відбулися в Туреччині під час 13-го фестивалю «Весело».

Напередодні літа актори студії «Квартал 95» жартували на теми відпусток, відпочинку та особливостей поведінки українців на закордонних курортах. Так, в одному з номерів актори студії «Квартал 95» показали, як би виглядав відпочинок турецьких туристів в Бердянську.

Так, в одному з номерів актори студії «Квартал 95» показали, як би виглядав відпочинок турецьких туристів в Бердянську

«Одного разу турецькі туристи приїдуть до нас не щоб відпочити, а швидше, щоб помститися», - сказав Степан Казанін.

Євген Кошовий на сцені проекту Вечірній квартал зіграв туриста з маленького українського містечка, який одного разу потрапивши в «райські» умови турецьких готелів, не захотів повертатися додому. Володимир Зеленський і Олена Кравець перевтілилися в глядачів Вечірнього кварталу і показали, як поводяться українці на турецьких курортах.

«Ти навіщо шубу наділу? Температура +30. - каже Володимир Зеленський. - Нехай все в Туреччині бачать, що я в Греції була », - відповіла йому Олена.

Традиційно, в деяких номерах взяли участь відомі виконавці. Під час виступу MONATIK популярного співака підмінив маленький двійник, який підкорив публіку не менше запальним виступом, ніж улюблений мільйонами артист.

Новий випуск шоу вечірній квартал дивіться прямо зараз на нашому сайті TV.UA .

Всі випуски шоу Вечірній квартал (1 + 1) можна подивитися ТУТ .

«Ти навіщо шубу наділу?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация