Vesti-kuranti

  1. ГРЕЦЬКИЙ ГОРОСКОП.

ГРЕЦЬКИЙ ГОРОСКОП.

Слово гороскоп - грецького походження. Hora - перекладається як час, scopos - оглядач. Стародавні греки вірили, що по зірках можна визначити свою долю. Але оскільки сузір'я, які всі ми знаємо в їх сучасному вигляді, в стародавні часи такими не були, - розташування зірок на небосхилі з часом змінюється, - у стародавніх греків був свій гороскоп, прив'язаний до стародавніх грецьких богів. Кожному часу, кожному місяцю протегував свій бог.
/21.03 - 20.04 / Місяць богині Афіни
Афіна Паллада - богиня війни і перемоги, а також мудрості і знань, мистецтв і ремесел. Афіна з'явилася на світ з голови Зевса в повному озброєнні (в шоломі і панцирі). Тому всім людям, які народилися в період з 21.03 по 20.04, Афіна дарує свої якості - мудрість, войовничість, тягу до знань, схильність до мистецтв і до оволодіння різними навичками і ремеслами. Афіні відповідає римська богиня Мінерва.
/21.04 - 20.05 / Місяць богині Афродіти
Афродіта - богиня любові і краси. Афродіта народилася з піни морської та вважається втіленням стихії океану. Люди, народжені в місяць Афродіти, тобто з 21.04 до 20.05, наділені красою (а то й зовнішньої, отже внутрішньої), їх життя сповнене любов'ю, вони м'які і привабливі в спілкуванні, через любов здатні досягти багато чого в житті. Афіні відповідає римська богиня Венера.
/ 21.05 - 21.06 / Місяць бога Аполлона
Аполлон (Феб), син Зевса, бог - цілитель і віщун, покровитель мистецтв. Потрібно відзначити, що цей бог відрізнявся неабиякою мінливістю, він міг як обдарувати людину, так і все це відняти. Тому люди, народжені в місяць Аполлона, не відрізняються завзятістю, легковажні, схильні пускати багато на самоплив, хоча і обдаровані особливим талантом і приємною зовнішністю. Вони можуть досягти значного в житті тільки завдяки везінню і інтуїції, а не наполегливості і працелюбності.
/22.6 - 22.7 / Місяць бога Гермеса
Гермес - син Зевса, вісник богів, покровитель пастухів і подорожніх, бог торгівлі і прибутку. Согластно грецької міфології, на Гермеса покладався обов'язок доносити волю богів від Зевса, верховного бога, до людей. Тобто Гермес служив сполучною ланкою між верхом і низом. Зрозуміло, що така посада вимагала дипломатичності і спритності від Гермеса, недарма з усіх богів саме Гермеса звуть богом - пройдисвітом. Люди, народжені в місяць Черепахи, мають схожі якостями. Гермесу відповідає римський бог Меркурій.
/ 23.7 - 23.8 / Місяць верховного бога Зевса
Зевс - верховний бог над усіма богами, він скинув в Тартар свого батька титану Кроноса. Тому цілком справедливо, що Зевс вселяє не тільки повагу, але і побожний жах. Люди, народжені в місяць Зевса, шляхетні, чесні, Власний, мають силу і міццю переконання. Зевсу відповідає римський бог Юпітер.
/24.8 - 23.9 / Місяць богині Деметри
Деметра в грецькій міфології - богиня родючості, покровителька землеробства. Деметра - дочка Кроноса і Реї, сестра Зевса, мати Персефони - природи. Деметра символізує все жіноче начало в людині. Це будинок, сім'я, діти. Деметра наділяє народжених в свій місяць діловитістю, порядністю, почуттям обов'язку, схильністю і любов'ю до домашнього господарства.
/24.10 - 23.09 / Місяць бога Гефеста
Гефест в грецькій міфології - бог вогню, покровитель ковальського ремесла. Гефест - син Зевса і Гери. Гефест зайнятий важкою фізичною працею, життя у нього непроста, тому що він по суті є богом - ремісником. Всі народжені в місяць Гефеста володіють тими ж якостями: ці люди працьовиті, всього досягають власною працею, їх краще якості - цілеспрямованість і доброзичливість. Однак якщо таких людей вивести з себе, оточуючих не позаздриш, гнів їх буде страшний. Гефестові відповідає римський бог - Вулкан.
/24.10 - 22.11 / Місяць бога Ареса
Арес (або Арей) - бог війни, син Зевса і Гери, коханий Афродіти, від якої мав дітей - Гармонію, Ерос, Фобоса і Деймос. Це палкий, пристрасний бог, здатний як сильно любити, так і сильно ненавидіти. Він може наділити тих, кому протегує, пристрасною любов'ю і здатністю до творення, але також силою і бажанням досягти багато чого в житті, йдучи до своєї мети по кістках. Аресові відповідає римський бог - Марс.
/23.11 - 21.12 / Місяць богині Артеміди
Артеміда - богиня полювання, покровителька породіль, дочка Зевса. Зображувалася з цибулею і стрілами, іноді з півмісяцем на голові. Люди, яким вона протегує, прямолінійні, чесні, принципові, ставлять істину понад усе. Цілі, яких вони з легкістю домагаються, так як властива цілеспрямованість, можуть з плином життя змінювати один одного, але незмінно будуть уособлювати чистоту і цнотливість. Такі люди люблять простір і природу в її первозданному вигляді. Артеміді відповідає римська богиня - Діана.
/22.12 - 20.01 / Місяць богині Гестії
Гестія - сестра Зевса і хранителька невгасимого вогню. Гестія має здатність об'єднувати людей, гуртувати їх. Все що вона робить, наповнене досконалістю і вищим задумом. Тому люди, яким вона протегує, старанні, працьовиті, терплячі й цілеспрямовані. Вони здатні перетворювати в золото все, до чого торкаються. Серед таких людей чимало пророків і ясновидців.
/21.01 - 19.02 / Місяць богині Гери
Гера - цариця богів, дружина верховного бога Зевса, покровителька шлюбу. Відрізняється владністю, жорсткістю, примхливим і ревнивим вдачею. Вона здатна протистояти бажанням чоловіка і робити все по-своєму. Гера протегує волелюбним, відчайдушним людям. Народжені в місяць Гери володіють неординарним, живим розумом, вони легкі на підйом, винахідливі, сміливі і незалежні. Гері відповідає римська богиня - Юнона.
/ 20.02 - 20.03 / Місяць бога Пойседона
Посейдон - син Кроноса і Реї. Посейдон велить морями за допомогою тризуба. Якщо на морі штиль - все прекрасно, справи йдуть благополучно, настрій відмінний. Якщо ж гряде буря, є ймовірність, що життя кардинально зміниться. Люди, що знаходяться під заступництвом Посейдона, чутливі, вразливі, мають інтуїцію, здатні передбачати події. Посейдону відповідає римський бог Нептун.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация