Вести недели з Дмитром Кисельовим ВІДЕО останній випуск

  1. Останній випуск в HD якості тут .
  2. Вести з Дмитром Кисельовим на каналі Росія 27-01-2019 року
  3. Вести недели з Кисельовим останній 30-12-2018 року
  4. Вести недели з Кисельовим від 23-12-2018 року
  5. Вести недели з Кисельовим від 11-11-2018 року
  6. Вести з Дмитром Кисельовим від 04-11-2018 року
  7. Вести недели Дмитра Кисельова 14-10-2018 року
  8. Вести Дмитра Кисельова 07-10-2018 року
  9. Вести недели з Кисельовим 30-09-2018 року
  10. Вести з Дмитром Кисельовим 16-09-2018 року
  11. Вести недели з Кисельовим 09-09-2018 року
  12. Вести з Дмитром Кисельовим 02-09-2018 року
  13. Вести від 11-02-2018 року
  14. Архів Вести недели
  15. Підписатися на нові статті по Email

Програма Вести недели з Дмитром Кисельовим - відео на каналі Росія висвітлює головні події минулих семи днів в Росії і за кордоном. Протистояння Росії та Заходу на всіх фронтах, ситуація на Україні, обстановка в Сирії і інші міжнародні новини.

Ситуація на Україні, де Петро Порошенко мріє продовжити своє правління і готує нову провокацію в Азовському морі. Протистояння Росії та Заходу на тлі гонки озброєнь. Послання Путіна Федеральним Зборам і його інтерпретація в західних ЗМІ.

Останній випуск в HD якості Програма Вести недели з Дмитром Кисельовим - відео на каналі Росія висвітлює головні події минулих семи днів в Росії і за кордоном тут .

Вести з Дмитром Кисельовим від 03-02-2019 року

Події в Венесуелі, вихід США з договору РСМД і політична обстановка на Україні стали головними темами останнього випуску. Чи зможе законний президент Мадуро утриматися при владі; хто лідирує в українській президентській гонці; відповідь Володимира Путіна американцям по озброєнню.

Вести з Дмитром Кисельовим на каналі Росія 27-01-2019 року

В останньому випуску Вести недели з Дмитром Кисельовим: до чого призведе спроба державного перевороту у Венесуелі; останні події на Україні; 75 річниця прориву блокади Ленінграда; Рамзан Кадиров заступився за Ольгу Скабееву і дав оцінку українським політикам.

Вести недели з Кисельовим останній 30-12-2018 року

У сьогоднішній програмі Дмитро Кисельов підводить підсумки року, що минає і минулого тижня. Нова бойова ракета «Авангард» названа головною подією 2018 року. Натівські генерали визнають, що захисту від такої зброї немає і в найближчі роки не буде. Також в програмі: знаменитості, які пішли в цьому році; Україна рекламує європейський спосіб життя, але при цьому втручається в справи церкви.

Дивитися випуск в ютубі .

Вести недели з Кисельовим від 23-12-2018 року

Події на Україні стали головною темою сьогоднішньої програми Дмитра Кисельова Вести недели. Порошенко готовий на будь-яку провокацію, щоб утриматися на посаді президента. Воєнний стан дозволяє відкладати вибори на невизначений період.

Дивитися Кисельова в ютубі .

Вести недели з Кисельовим від 11-11-2018 року

Новини в Росії і світі в останній програмі Вести недели з Дмитром Кисельовим 11 листопада. У нинішньому випуску: підсумки виборів в США; засідання країн членів ОДКБ в Казахстані; останні події на Україні - обшуки в активістів.

Дивитися Вести в ютубі .

Вести з Дмитром Кисельовим від 04-11-2018 року

Головні новини минулого тижня в програмі Кисельова Вести недели на каналі Росія 1. У нинішньому випуску: День єднання святкують в Росії; хто потрапив під російські санкції на Україну; нові методи лікування раку; велика прем'єра - «Годунов»; культурна сторінка.

Дивитися програму в ютубі .

Вести недели Дмитра Кисельова 14-10-2018 року

Новини світової політики за минулий тиждень у програмі Дмитра Кисельова Вести недели на телеканалі Росія 1.

В останньому випуску: на Україні святкують день створення Української Повстанської Армії, а в Константинопольському патріархаті обговорюють автокефалію для українського православ'я; Мамаєв і Кокорін поміщені під варту на 2 місяці, поки триває розслідування; головні світові новини.

Дивитися програму в ютубі .

Вести Дмитра Кисельова 07-10-2018 року

Головні новини тижня в програмі Дмитра Кисельова Вести на каналі Росія. У нинішньому випуску: як на Україні борються з російським світом; візит Володимира Путіна до Індії і постачання комплексів С-400; Дональд Трамп продовжує боротися з лібералами.

Дивитися програму в ютубі .

Вести недели з Кисельовим 30-09-2018 року

У сьогоднішній програмі Вести з Дмитром Кисельовим: вибори губернаторів пройшли незвично; засідання Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку і виступи лідерів держав; кадри вбивства Олександра Захарченко; 80 років Мюнхенської змови і розділу Чехословаччини.

Дивитися програму в ютубі .

Вести з Дмитром Кисельовим 16-09-2018 року

Головні події в Росії і світі в програмі Дмитра Кисельова «Вести недели» на каналі Росія. Великі військові навчання Схід 2018 налякали Захід; економічний форум на Далекому Сході і переговори про мирний договір Росії з Японією; боротьба з православ'ям в Україні; художник Павленський знову на свободі.

Програма Вести Кисельова в ютубі .

Вести недели з Кисельовим 09-09-2018 року

У сьогоднішній програмі Дмитра Кисельова: єдиний день голосування в Росії; у Трампа можуть здати нерви; саміт в Тегерані повинен поставити крапку в сирійських подіях; Тереза ​​Мей з новими звинуваченнями в справі отруєння Скрипаль; Донбас без Захарченко.

Дивитися Вести в ютубі .

Вести з Дмитром Кисельовим 02-09-2018 року

Програма Вести недели з Дмитром Кисельовим починає новий сезон. У нинішньому випуску: прощання з Йосипом Кабзон; вбивство Олександра Захарченко; спілкування Путіна з народом; пенсійна реформа; ситуація в Сирії; Африка сьогодні; протести в Німеччині проти мігрантів; кров на руках Михайла Ходорковського.

Дивитися програму Кисельова в ютубі .

Вести від 11-02-2018 року

Сьогоднішній випуск Вести недели на РТР висвітлює міжнародні новини останніх днів. Інтерв'ю батька загиблого льотчика в Сирії; корупцію в Дагестані зачищають; перші медалі російських спортсменів на Олімпіаді в Кореї; хто поставляє зброю терористам на Близький Схід; президентська кампанія триває; Сергій Лавров дав інтерв'ю; новий синхротрон в Росії.

Вести недели в ютубі

Оновлення щотижня, приходьте

Архів Вести недели

Програма з Дмитром Кисельовим 21 травня 2017 року обговорює: події на Україні, де заборонили соціальні мережі і розглядають законопроект про заборону Православної Церкви; скандал в американських ЗМІ з приводу зустрічі Дональда Трампа з Сергієм Лавровим, ситуацію в Сирії, поїздку американського президента на Близький Схід.

Головною темою програми стали події на Україні, де студенти вийшли на мітинги проти заборони свободи слова в соціальних мережах, а віруючі зібралися біля будівлі Верховної Ради на спільний молебень за напоумлення депутатів, які намагаються прийняти закон проти Православ'я.

Дивитися програму в ютубі .

Ведучий програми Вести недели на каналі Росія - Дмитро Кисельов.

Підписатися на нові статті по Email

ГОЛОВНА РУБРИКА НОВИНИ

НЕ ЗАБУДЬТЕ ПОДІЛИТИСЯ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация