Віктор Янукович новини: Турчинов наказував відкрити вогонь на поразку по вертольоту Януковича - деталі - 20.07.18

Українські керівництво, яке прийшло до влади в результаті державного перевороту в лютому 2014 року, готове було атакувати вертоліт Віктора Януковича.

Виконуючий в 2014 році обов'язки президента України Олександр Турчинов наказував відкривати вогонь на ураження по вертольоту Віктора Януковича , Що прямував до Донецька, якщо борт не повернеться до Харкова. Про це свідчить розшифровка радіопереговорів екіпажу з військовим диспетчером, яку на своїй мандрівниці в Facebook опублікував адвокат Януковича Віталій Сердюк, передає "Російський Діалог".

Пілот заявив, що не може виконати наказ через складні погодні умови і нестачі палива. Після кількох запитів з боку диспетчера вертольоту все ж дозволили слідувати курсом на аеропорт Донецька.

Після кількох запитів з боку диспетчера вертольоту все ж дозволили слідувати курсом на аеропорт Донецька

Захист Януковича стверджує, що суд у справі про державну зраду колишнього президента України не став заслуховувати ці свідчення пілота.

Захист Януковича стверджує, що суд у справі про державну зраду колишнього президента України не став заслуховувати ці свідчення пілота

Раніше екс-депутат "Партії регіонів" Ганна Герман заявила, що Янукович вирішив покинути територію України, так як побоювався громадянської війни.

Нагадаємо, охоронець Януковича Володимира Павленка розповів про плани радикалів вбити екс-президента України з вогнепальної зброї.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация