Вимушена воля Божа

Передмова.
Божа воля складна для нашого розуміння, але, не дивлячись на всю цю складність, воля Всевишнього - Бога Отця відкрита для людей у ​​Христі з безліччю для нас знань в роздумах, і в Його благословення. І про цю волі Всевишнього Бога багато сказано в Біблії. Варто тільки щиро побажати і попросити в молитвах Господа Бога пізнавати Його справжню, добру, бажану і досконалу волю для себе (нас) особисто, то Він показує її і постійно відкриває з вірою в Нього.
Наш світ складається, з добра і зла і тут, знаємо, що третього немає. Цього третього не просто немає, але воно взагалі ніде не існує. Отже, ми не повинні так себе обманювати з неіснуючим ніде небуттям між добром і злом, а пізнавати що є: добра, свята воля Божа і зла, помилкова воля сатани. Ваше вільне право читач залишатися байдужим чи ні в знаннях цих двох надприродних сил і воль через Вашої думки.
Вимушена воля Божа.
Ми, багато на землі не розуміємо Бога - свого Творця, коли Він для нас здається, що добрих карає, а злі продовжують насичений. А наші покарання для нас вважається нормою - карати своїх дітей, коли вони не слухаються батьків. Ми любимо своїх неслухняних, примхливих дітей і змушені, караємо їх, для їх же майбутнього блага. Також і Бог ЗМУШЕНИЙ карати своє грішне, неслухняне, примхливе творіння - людей, для того щоб через всякі труднощі і нестатки навчити з гірким досвідом нашого життя: мудрості
і любові до ближніх, далеким, і дати в майбутньому благословення. Де багато знаємо, що від цієї Божої, першопричиною премудрості у нас у свідомості сформований такий же образ і подобу - характер по вихованню дітей з покоління в покоління.
Ми, часто задаємо питання: «Чому добрі, чуйні на горі інших людей більше страждають, ніж злі?» А Ви коли-небудь замислювалися, що для нас злі, жорстокі люди, а хтось не знає їх негативного характеру і вважає для себе , що вони добрі: видимих ​​їм добрі вчинки. Думаю, що кожна людина через свою грішній природи хто більшою мірою, а хто в меншій для одних здається добрим, милосердним, а для інших злим, несправедливим. І такі взаємини між людьми в нашому світі зустрічаються часто - постійно.
Так, ми не можемо знати кожної людини до кінця і навіть себе (з роками ми змінюємося з різних причин). Часто читаєш, чуєш, дивишся про людських історіях, які вели подвійний спосіб життя в думках, словах і ділах, де для одних вони люблять, чесні, а для інших жорстокі і несправедливі. Якщо так міркувати про всі нас - людей на землі, то тоді можна почати розуміти Всюдисущого Бога. А саме чому Він ЗМУШЕНИЙ карати всіх - добрих і злих: хворобами і всяким родом горя, а часом аж до смерті їх (нас) самих. І тут вже скорботу, співчуття до таких людей. Де в цій скорботи про них виникають думки: «що буде, якщо вони перед смертю або в момент смерті не встигли ще щиро покаятися Богу і Спасителю за свою грішну життя ...»
Для всіх людей землі, шляхи Божі незбагненні, де ВИМУШЕНА воля Бога навіть допускає, віддає управляти сатанинським силам зла і прокляття над людьми при їх усіх катаклізмах; при їх всьому військовому тероризмі і.т.д.
Іноді можна почути про людей або конкретно, про одну людину: «що людина йде в пекло - в ньому вже немає, не залишилося нічого божого». Є ще в світі і інше висловлювання людей приблизно таке як: «людина своїми злими думками і справами сам впустив у своє життя - в душу сатану ...». Так, в цих ситуаціях життя, Бог все більше відходить від такої людини обрав самому лож і зло - влада сатани над ним (свідомо чи несвідомо) а в момент смерті Бог покине його назавжди.
Слава Богу! - навіть в таких випадках бувають шляху Божі незбагненні. Де Він - Бог вищої і вічної любові дає шанси через щирі покаяння цих грішників, почати їм відразу нове життя, і служити з одним добром і любов'ю людям, що і означає також служити Йому - Богу. А якщо щирі покаяння відбуваються перед смертю або в момент смерті, то Божі Ангели підносять їх вже врятованих грішників вічні Небеса.
Але краще коли люди не змушувати свого Творця їх строго і суворо карати через полеглих ангелів, (не змушувати Бога віддавати тимчасову владу сатані над ними). А при хорошому здоров'ї тіла, і благополучних умовах, взаємини в своїх сім'ях, з іншими людьми і на роботі, пізнають Божу волю і правду, і з вірою і покаянням живуть згідно зі Словом Божим духовно зростаючи для Небесної життя.
Але в нашому світі не так багато прикладів про таких віруючих, а все більше тих хто вірить у Христа, які перш за насолодилися вдосталь злими, помилковими справами. Слава Богу, не дивлячись на всі ці відомі приклади вище, наш Бог у Христі любить всіх грішників, (але не гріх) і кличе всіх до спасіння і покаяння у Свого хреста !!!
Божий - хрест Христа багато людей землі приймають тільки як жорстоку кару і знаряддя смерті не більше, де тут не зрозуміла, і засуджена ними воля Бога Отця над Його Сином. Так, жертовний хрест Христа несе в собі цю одну сторону гіркою, скорботної правди. Але у цієї Божої хрещеною жертви є ще й інші сторони правди. І багато віруючих у Христа знають ще дві найголовніші сторони цієї Божої правди. Коли говорять світу: «Ісус Христос помер, жертвуючи на хресті за всі гріхи світу» або інша сторона правди: «Господь Христос розп'яття, смертю переміг владу і силу сатани, і все царства демонів його на Своєму хресті», де вороги всіх душ людських знають , що вони вже переможені були силою Христа з кров'ю Його хреста. Останнім часом, проповідую Євангеліє всім людям дає вільне право вірити в цю правду чи ні.
Так, всі ці три вище боку голгофського, Божого хреста є воля Божа. Коли розумом і серцем своїм, ми усвідомлюємо всі в цілому (а ні, не в окремо) ці три сторони правди - Христова хреста, то в таких сознаниях ніколи душі не говорять: «що воля Божа жорстока». Але правильніше буде сказати: «розп'ятий, принижений і померлий Господь Христос на хресті за всі гріхи світу, і з перемогою над сатаною - це ВИМУШЕНА, гірка і скорботна воля Божа».
Якби прокляття і все зло гріхів не увійшло в наше світобудову через гріхопадіння небесного і земного творіння (полеглих ангелів і першої людини ...) від забороненого древа пізнання, то і не було б тоді через століття вимушено волі Божої, принижувати Йому Себе, і карати Самого Себе на порятунку творіння на цьому невидимому для нас дереві, але через видимий хрест. Ісая гл 53; Іоанна 19: 17-30; 1-е Петра 2:24 і. т. д.
Начебто не логічно в наших, часто незадоволених умах славити покарання, приниження, але Бог гідний прославлення у всіх вчинках Своїх, заради сьогодення та майбутнього порятунку і благословення нашого. Отже, Слава Богу, що, Він покарав, Себе на хресті і помер і воскрес із мертвих для порятунку нашого - за гріхи наші ... !!! У всьому світі немає більше жертви за гріх перед Всевишнім Богом.
Багато читають Біблію, де Старому Завіті засуджують Бога за те, що Він в гніві доходив і вбивав через ізраїльський народ язичницькі народи керовані злими, помилковими богами. Але хто розуміють і вірять, що Бог з перших глав Біблії в забороненому дереві з плодами язичництва і інший брехні і прокляття є (був) від вічності проти всього цього помилкового багатобожжя, зла, то тоді ВИМУШЕНА воля Божа для цих старозавітних язичників була справедлива. Цю Божу причину можна порівняти зі схожими ситуаціями в нашому житті. Наприклад, будь-господар свого будинку, господар своєї земельної ділянки теж, (за Божим образом і подобою) як і Бог не бажав би щоб в його будинку, і на його землі господарювали інші ... проти його влади і волі.
Так, ВИМУШЕНА воля Божа особливо останнім тривожне, важкий час вона для багатьох залишається незрозумілою. Де нам в наших роздумах до кінця не зрозуміло дії Бога. І від цього ще більше виникає питань: «Чому Бог ... ?????????????????????????»
Отже, ми чащё всього в усіх бідах більше звинувачуємо Бога, а про себе забуваємо, що згрішили секунду або хвилину, годину ... назад. Якщо ми грішимо в своїх: думках, словах, справах і щиро не каємося; не просимо прощення; НЕ сповідуємо гріхи свої ..., то вічний Бог любові і сердцевідец може, звичайно, довго терпіти до наших гріхів, а де ЗМУШЕНИЙ з волі Своєї відразу карати. І з цим покаранням буває, часом (тимчасово або назавжди) віддає, повністю або частково влада сатані над нами. У таких випадках життя, буває, людина може навіть втратити усвідомлення або прості сили в душі для свого порятунку і покаяння від всіх своїх гріхів через повної влади злих духів над ним.
До висновку:
У нашому грішному світобудові над усіма людьми, і над усіма світами існує загальна тільки воля Бога або воля сатани, а третій волі над усіма світами всесвіту не існує ніде. Все духи злоби піднебесної мають свою владу і силу діяти на всю землю і всесвіт або частково по місцях землі ... основному тільки тоді, коли довготерпеливого Бога ЗМУШУЄ занепале творіння своїми гріхами. Але все ж всьому терпінню і злу приходить (є) кінець.
Господь мій Христос дякую і славлю Тебе, що дав розуміння написати: про вимушену, Твоєї волі Божої! Амінь.


рецензії

Хочеться додати.
Людина живе в троїчному світі.
Навіть клоп.
А Ви людини ставите в умови двоічності.
Існує тільки троичность "зло-добро-благо (догоджання, природно Богу)".
Треба розглянути проблему - чому, людина загнаний в двоічность (площину), змирився з цим?
Звідси і тому отпад від Бога.
І відповідні гріхи, нібито, властиві людині.
Але більшість в результаті "такого життя" людьми так і не стають.
Оскільки сенс слова ВОЛЯ, означає - роблення Лада (улаштування внутрішньої і зовнішньої гармонії).
Яка вже гармонія в "площині"?
Сонця Г.І. 10.12.2018 8:42 Заявити про порушення У творі йде міркування про вимушену волі Божої до загиблому творінню людей. Двоічность або троичность людини - це вже інша тема. Спасибі, що відгукнулися.
Віра Сенарова 10.12.2018 13:58 Заявити про порушення Ми, часто задаємо питання: «Чому добрі, чуйні на горі інших людей більше страждають, ніж злі?
Треба розглянути проблему - чому, людина загнаний в двоічность (площину), змирився з цим?
Яка вже гармонія в "площині"?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация