Виступ Порошенко в Раді: "Чи не хотіли слухати передвиборні казки", - депутат Вілкул пояснив, навіщо він і його соратники пішли під час виступу Порошенка - 20.09.18

Парламентарій вважає, що Порошенко своїми гаслами намагається не вирішувати нагальні проблеми, а розколює суспільство всередині країни.

Депутат партії "Опозиційний блок" Олександр Вілкул розповів, чому він і його однопартійці не дослухавши до кінця виступ президента України Петра Порошенка в Раді, передає "Російський Діалог".

На своїй сторінці в Facebook політик пояснив, що покинув сесійну залу парламенту разом з Вадимом Новинським, Дмитром Шпеновим і Нестором Шуфричем тому, що "слова президента про віру і мову розколюють суспільство".

"Ми залишили залу засідань під час виступу президента в знак протесту: треба відновлювати мир, а не знову розколювати суспільство. Разом з Вадимом Новинським, Дмитром Шпеновим і Нестором Шуфричем ми покинули зал після слів президента, які розколюють суспільство питаннями віри і мови", - написав Вілкул.

За його словами, в своїй промові Порошенко був далекий від сучасних українських реалій і говорив "про якийсь іншій країні".

"Президент говорив красиво, але він говорив про якусь іншу країну, а не про злиденну розкрадену України, яку влада продовжує знищувати. Почалася виборча кампанія, і вони намагаються починати її з питань розколу: зовнішньополітичний вектор, розкол питаннями віри і мови, радикалізація . Говорити сьогодні треба, коли буде в країні мир, а не розповідати чергові передвиборні казки ", - уклав опозиціонер.

Як повідомляв "Російський Діалог", експерт розповів, чому Порошенко вважається "великий катастрофою України".

Раніше Ляшко "катком пройшовся" по виступу Порошенка на щорічному посланні.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация