За що вбили генерала К.П. Петрова? Війна за абсолютну концептуальну владу на планеті / Частина 1 /

Частина 1   Повинен зізнатися, коли я за допомогою мережі інтернет, познайомився з генералом К Частина 1
Повинен зізнатися, коли я за допомогою мережі інтернет, познайомився з генералом К.П. Петровим і його командою, то був дуже здивований тому, наскільки точно він усвідомив сенс що відбуваються на Землі подій. Єдине, про що не знали К.П. Петров і його команда це, як саме необхідно нейтралізувати нечисту силу і прийняти під контроль планетарну структуру Ісуса Христа. Але, вже тоді, коли істина стала вимальовуватися, представники західного світу ліквідували генерала, не давши йому можливості включитися від імені Російської Федерації в головну космологічні сутичку. В якості головної ідеї в його роботі «Концепція громадської безпеки» (КОБ) було те, що найвищою владою на планеті є влада концептуальна, а вона може знаходитися тільки в двох ієрархіях або у Бога або у диявола.

Саме тому, за абсолютну владу на Землі і б'ються між собою в безкомпромісній сутичці дві таємні структури: таємний орден Люцифера і таємний орден Ісуса Христа. Саме представники цих орденів і розіграли останню заключну частину шахової гри під назвою історія всього людства.

Відомо вислів: хто володіє інформацією, той і володіє всім світом. Цей постулат абсолютно вірний і саме на рівні інформаційного простору і відбувалася ця сутичка. Оголосити про те, що вона закінчена було б не зовсім правильно, бо найважливіша подія - Суд Божий, тобто апокаліпсис тільки відбудеться. При цьому, подія попереднє суду вже відбулося. Влада на планеті з рук диявола перейшла в руки Господа, і цей історичний факт ми відобразили в Духовному центрі нашої планети в Старому Орхее.

Саме в Молдові була закінчена ця шахова партія, і в момент її завершення, головний арбітр гри явив світові свою присутність. Душа Господа Ісуса Христа наповнилася силою Господа Бога Отця Вседержителя.

Сталося це в Духовному центрі Молдови і всього світу в Старому Орхее в пасхальну ніч рівно в 12-50 ночі.

Але повернемося до самої ідеї абсолютної влади. Відповідно до Концепції громадської безпеки, існують два полюси цієї влади: один знаходиться внизу, інший вгорі. Вважаю, що і православні християни розуміють, що мова йде про світ підземному і світі небесному, які з'єднані між собою єдиної шкалою часу, так званим стрижнем духу. Частини цього стрижня і Царство двох протилежних за змістом і змістом ієрархій: ієрархії Ісуса Христа - небесне й ієрархії Люцифера - підземної. Дві ці ієрархії пов'язані між собою єдиною точкою, яка знаходиться на поверхні нашої планети. Саме ця точка і є центр планети, її духовне серце.

Шестикутна зірка Давида на прапорі Ізраїлю, найкраща ілюстрація цього феномена. На білому тлі Духовного світу ми бачимо дві паралельні блакитні смуги одна внизу, інша вгорі, тобто світ небесний і світ підземний, а в центрі два суміщених трикутника створюють фігуру шестикутної зірки уособлювала серце.

На білому тлі Духовного світу ми бачимо дві паралельні блакитні смуги одна внизу, інша вгорі, тобто світ небесний і світ підземний, а в центрі два суміщених трикутника створюють фігуру шестикутної зірки уособлювала серце

Державний прапор Ізраїлю

Шестикутна зірка це древній символ всіх без винятку духовних народів спіткали таїнство світобудови. В Єгипті, цей знак зображувався у вигляді шестикутна лотоса, що несе таку ж ідею, як і шестикутна зірка.

Отже, єврейський народ зобразив символ побудови світу на прапорі своєї держави, оскільки, сподівався взяти цю точку під свій власний контроль, маючи намір зробити це за допомогою концептуальної влади, бо хто, як не євреї отримали знання в Стародавньому Єгипті мали уявлення і про кінцеву мету, то є про початок апокаліпсису і прихід Господа нашого Ісуса Христа. Ці знання і лягли в основу боротьби двох начал, двох непримиренних принципів: добра і зла, духу і матерії, без яких світ Бога, не може бути виявлений. Особливість концептуальної влади в тому, що якщо перемогу здобуває диявол світ входить в епоху верховенства матеріальних відносин: грошей, розваг і грубої військової сили. Якщо ж вгору бере Син Божий, то світ входить у відносини духовні, які характеризуються істиною, справедливістю, Божественністю, любов'ю.

Тому, згідно з Концепцією суспільної безпеки, сила перемогла в світі земних відносин і стане управляти таким тисячоліттям.
Боротьба за абсолютне панування нерозривно пов'язана з розвитком людства і його історією. Боротьба цих двох почав і є смисловий стрижень, навколо якого і обертається наша реальна дійсність.

Саме на цю тему розмірковували в усі часи кращі уми людства задаючись питанням про сенс життя. І після багатьох років пошуків приходили до того, що сенс життя і полягає в самому житті. Почасти це так. Але от якість життя, її наповнення залежить від того, яка в даний момент ієрархія управляє процесом побудови світу і який ієрарх сидить на троні даному Богом, володіючи всіма інструментами управління. І в зв'язку з цим, особливо важливо відзначити факт, що диявол може керувати світом тільки за допомогою матеріальних засобів, а син Божий тільки за допомогою духовних інструментів.

Гра створена так, що керувати світом одночасно з двох центрів неможливо ні теоретично, ні практично. І коли владою наділений один з ієрархів, другий її автоматично втрачає. У світі Господа два якості добро і зло відокремлені один від одного змістом Бога Отця, енергією Духа і часом, тобто шкалою або духовним стрижнем навколо якого і відбуваються всі події. Цей стрижень розташовується строго вертикально по відношенню до поверхні планети і пронизує її тільки в одній точці, де і стикаються світ неба зі світом землі. Якщо поглянути на цю картину з боку, то саме в цій точці по горизонталі і відбуваються всі події пов'язані із земним людським життям, тобто, там і розігрується ця глобальна шахова гра, в якій окремо взята людина є лише статистом, бо йому не відомий ні сам сценарій дії шахової партії, ні його роль в цій грі.

Людині здається, що він і є господар свого життя, що звичайно невірно. Православні християни кажуть: «на все воля Бога» і це дійсно так, а син диявола їм вторить, що від долі не втечеш. І це теж правильно, бо доля це шахова партія.

Чи відомий заздалегідь фінал цієї партії? Ні, ніхто не знає. Тому, що партія задумана таким чином, що після кожного ходу Бога, свій хід робить його суперник - диявол і сенс партії стає зрозумілий тільки тоді, коли вона, закінчується, і на престол сходить один з переможців, який знову розігрує партію перебуваючи вже в ранзі концептуального переможця. Зміна влади відбувається тільки в кінці партії, тоді колишній переможець складає або підтверджує свої повноваження, а новий, набуває всю повноту влади, сидить на трон і Господь Вседержитель вручає йому корону Духа. У нашому випадку, ваш покірний слуга отримав таку корону, оскільки, зумів перемогти Люцифера в чесній боротьбі, опанувавши концептуальної владою, вирішивши всі завдання, які стояли перед нашим бойовим орденом. Як це сталося, я вже розповідав. Тепер, хочу поділитися тільки деякими нюансами.

Далі буде

Святослав Мазур В.М.С.О.Н.В.П.


Чи відомий заздалегідь фінал цієї партії?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация