Заклинання від всіх хвороб

  1. Безкоштовний ритуал щоб вилікується від хвороб
  2. Інша сильне заклинання для лікування від хвороб
  3. Дивитися на відео сильні змови від хвороби

Кожному з нас дано великий дар - можливість вибору. Ми можемо піти по цій дорозі, а можемо піти по тій. Ніхто з нас не вибере страждання і хвороби, але люди хворіють, і значить, тут у нас вибору немає. Якщо прийшла важка хвороба , Людина залишається з нею один на один. Але перемогти можна будь-яку хворобу, і значить, не можна здаватися без бою. Якщо лікарі не можуть поставити діагноз, а ви відчуваєте, що гинете, шукайте захист в чаклунстві.

Існують найсильніші заклинання від важкої хвороби, використовуйте їх собі на благо. Негайно приступайте до очисткам. Читайте 12 вечорів поспіль, лягаючи спати: «нелічена кили, відпустіть мої жили. Забери свої очі, змій утробний. З мого тіла лети в трубу пічну, знайди собі жертву іншу. Всі святі небесні помічники Божі, Удостойте мене, рабу (раба) (ім'я), своєї допомоги, поламаєте мої хвороби! Нині і повсякчас, і на віки віків. В ім'я Отця і Сина і Святого духа. Амінь ». Після 12 вечорів можна читати самостійне заклинання від хвороби.

Безкоштовний ритуал щоб вилікується від хвороб

Якщо хвороба зміцнюється, забирає сили, а лікарі не можуть правильно діагностувати недугу і приступити до лікування, щоб допомогти хворому, підтримати його сили, читайте цю змову як можна частіше:

«Йшла Матір Божа, Ісуса Христа зустрічала і запитувала: Куди йдеш, Мій Син і Син Божий? Іду Я молитви читати рабу Божу (рабу Божому) (ім'я хворого), від невідомої хвороби допомагати. Гнати з неї (з нього) хвороба люту і будь-яку. Гнати з її (з його) очей, з білих плечей, від голови, голоси, з рук, ніг і волосся. Посилаються Я вас, хвороби, туди, де церкви немає і немає дзвони; на топи-болота хиткі, на сухі гілки колючі. Слово моє міркування, міцно і ліплення. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь ».

Астрологи вирахували які знаки зодіаку зможуть залучити удачу в цьому місяці. Персональний гороскоп покаже, що допоможе залучити до Вас багатство і достаток. безкоштовно дізнайтеся ТУТ ....! Астрологи вирахували які знаки зодіаку зможуть залучити удачу в цьому місяці

Інша сильне заклинання для лікування від хвороб

Як і всі інші змови на позбавлення від недуги, цей читається на спадаючу Місяць.

«Син Божий Ісус Христос, Отці святі Київські, Печерські, затворники Святогірські, посібників і допоможіть, визволяти і прікончайте цю хворобу препогано і препоганую. А я став її дізнаватися і став умовляти приємними словами та молитвами, та ще охороняю від поганих речей і поганих очей. Тут тобі не бувати, червоної крові не пивать, жовтої кістки не ламати, доброго серця не збентежити, світлих очей НЕ замутити. Тепер я став тебе викликати на береги і на болота, де люди не ходять, де дзвони не дзвонять, де християнський голос на заході, де собаки не гавкають, де дівка і косою НЕ іграет.Там тобі століття і вековать. Амінь ».

Дивитися на відео сильні змови від хвороби

З тегами: змови оздоровлення просвітлення радість життя сім'я

ЦЕ ТРЕБА ПРОЧИТАТИ

ЦЕ ТРЕБА ПОЧИТАТИ

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация