Жіноча конференція «Прекрасна у всьому»

Жіноча пророча конференція «Прекрасна у всьому» пройшла в церкві «Нове Життя» 4-5 квітня

Жіноча пророча конференція «Прекрасна у всьому» пройшла в церкві «Нове Життя» 4-5 квітня. Участь у форумі взяли жінки з багатьох церков Мінська та Білорусі.

Що стали традиційними жіночі конференції щорічно проходять навесні. На цих зустрічах жінки отримують не тільки підбадьорення і підтримку, а й оновлення в стосунках з Богом, напрямок для життя і служіння.

Відкриваючи конференцію в п'ятницю 4 квітня, лідер жіночого служіння церкви «Нове Життя» Ірина Гончаренко зазначила, що всі з нетерпінням чекали цієї зустрічі і впевнені, що Бог приготував для жінок щось особливе.

На першому служінні в п'ятницю проповідь була присвячена Духу Святому. Спікер ділилася своїм досвідом спілкування з Ним, розповідала про те, який Він приголомшливий і якою дивовижною може бути життя віруючої людини, коли живеш, повністю довіряючи керівництву третьої Особи Святої Трійці. «Дух Святий покаже вам ваше майбутнє з певною метою - щоб ви виконали волю Божу. При цьому Святий Дух - великий Учитель. Він пояснить вам, що і як потрібно робити », - підбадьорювала жінок проповідник.

Завершилося перше служіння молитвою про хрещення Святим Духом з ознакою інших мов.

На початку другого дня конференції дружини єпископів ПОВНОЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ Об'єднання церков звернулися до присутніх. Їх невеликі послання були сповнені оптимізму, мудрості та Божої любові. Лариса Керножіцкая підкреслила, що страх не може вирішити жодної проблеми, і закликала жінок не боятися. Жанна Сакович звернула увагу слухачок на необхідність бути красивими і зовні, і внутрішньо. Марина Зеленська говорила про радість, яка повинна не тільки наповнювати нашу внутрішність, а й поширюватися навколо. Інга Вороненко побажала любити Господа всією своєю суттю. Оксана Подлобко нагадала про те, що надіються на Господа, силу відновлять.

Темою проповіді на першому суботньому служінні була молитва. Спікер конференції зупинилася на кількох аспектах успішної молитви. «Коли ми молимося, ми повинні бути впевнені в тому, що вже отримали просимо. Будьте впевнені в тому, що Бог чує наші молитви. Ми будемо мати те, у що ми віримо », - сказала служитель.

Проповідник також роз'яснила механізм отримання обіцяного Богом: це приходить завдяки вірі і довготерпінню. Також важливо, щоб молитва відповідала Слову Божому. На закінчення пастори молилися за молодих дівчат, проголошуючи Божий захист і відповіді на всі їхні потреби.

На закінчення пастори молилися за молодих дівчат, проголошуючи Божий захист і відповіді на всі їхні потреби

Приємним сюрпризом для всіх стали подарунки від служіння Джойс Майер: книга «Надайте собі послугу - навчитеся прощати» і диск з проповідями Джойс Майер про прощення.

Після перерви на обід зал особливо вшанував Надію Савенок, дружину пастора Бориса Савенка, який недавно завершив свій земний шлях і пішов до Господа. Також Ірина Гончаренко запросила для молитви Ларису Керножіцкую, яка пережила за останній час безліч випробувань. Ірина Гончаренко вручила цим мужнім жінкам пам'ятні подарунки, і всі присутні молилися, благословляючи їх життя і служіння.

На другому служінні проповідник говорила про декілька важливих сторонах християнського життя: про прощення, про віру, про владу мови і про зцілення. «Ми покладаємо руки, а Бог зцілює. Ми, Церква, помазані Богом, щоб нести цього світу зцілення і звільнення. Коли лікарі кажуть, що вони нічого не можуть зробити, Бог говорить: «Тільки віруй». Все можливо тому, хто вірить », - підбадьорювала спікер.

В кінці служіння була здійснена молитва про зцілення хвороб і душевних ран.

Оновившись в силі, жінки поверталися в свої міста, церкви, будинки, несучи радість, віру і Божу любов.

джерело: newlife.by

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация