Значення татуювання «бог мені суддя»

І хоч релігія відноситься до татуювань вельми неоднозначно, натільні малюнки на тему віри завжди були і залишаються в моді

І хоч релігія відноситься до татуювань вельми неоднозначно, натільні малюнки на тему віри завжди були і залишаються в моді. Якщо говорити про таких тату в вигляді написів, то найпопулярнішою є: «Бог мені суддя», або її варіант на по-англійськи: «only god can judge me». Значення татуювання «бог мені суддя» очевидно, але й багатогранно.

Взагалі, тату на релігійну тематику можна умовно поділити на дві категорії. Перша - малюнки із зображенням самого Бога, Ісуса або святих, а також - різних символів (наприклад - хрест). Друга категорія - це написи, з відповідним змістом.

Значення татуювання з написом «Тільки Бог мені суддя», звичайно ж - віра в Бога. Атеїст такий напис завдасть на шкіру навряд чи. Так що про власника цієї тату точно можна сказати, що він - людина віруюча. Однак, відтінок сенсу написи трохи агресивний. Вірніше, навіть не агресивний, а - самовпевнений. Людина явно показує, що не потребує жодних порад і завжди сам знає, як йому чинити. Засудження або оцінки з боку оточуючих він не сприймає. Така людина упевнена в собі і завжди робить так, як вважає за потрібне. Як правило, такий напис набивають чоловіки з досить сильним, вольовим характером. З власником даної татуювання краще не сперечатися, та й злити його загрожує. Найбільше, татуювання «Бог мені суддя» поширена серед спортсменів, а саме - борців і боксерів. Так як саме вони мають відповідний характер.

Дуже поширений варіант цього напису по-англійськи: «only god can judge me». Однак, в наш час, англійську знають майже все і кожен, так що якщо Ви бажаєте, щоб значення Вашої написи було не таким очевидним, а більш прихованим - краще вибирайте іншу мову.

Наприклад, дуже цікаво і не так зрозуміло для навколишніх буде ця ж напис, але на латині: «Deus solus me iudicare potest». Значення цієї татуювання залишається колишнім, але вже не кожен зможе відразу його зрозуміти, прочитавши на Вашій шкірі.

З тією ж метою можна вибрати будь-який інший мову, наприклад, німецький - «Nur Gott kann mich beurteilen», або італійський - «solo Dio pu? giudicarmi ». До речі на німецькій мові цю фразу воліють набивати представники радикальних політичних і націоналістичних поглядів. А варіант на італійській мові викликає асоціації з італійською мафією.

Якщо Вам подобається така ідея для тату, то залишається тільки вибрати майстра, місце на шкірі і шрифт для самої написи. В останньому Вам допоможе наш каталог татуювань з написами.

З тією ж метою можна вибрати будь-який інший мову, наприклад, німецький - «Nur Gott kann mich beurteilen», або італійський - «solo Dio pu?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация