Блог фотографа. Навіщо і для кого?

Невеликий ліричний відступ у вигляді статті про що і для кого мій блог фотографа.

Життя йде по спіралі, де кожний день можна і навіть потрібно вчитися чомусь новому і відточувати вже набуті знання та навички. І бути професійним фотографом, значить продовжувати вчитися і відкривати для себе все нові горизонти. Пам'ятаєте вислів: «Немає межі досконалості!» Так, це так. Але також вірно, що неможливо все знати. І я не стверджую, що знаю все, але я з радістю буду ділитися з вами тими знаннями, які вже накопичилися за багато років роботи фотографом. Пройшовши самостійно шлях від початкового до професійного фотографа, я розумію як це важко, часом не вистачає простої підтримки і схвалення. Ми, фотографи, люди творчі і як мені здається, потребуємо набагато більше в словах розуміння і наснаги.

Грунтуючись на своєму досвіді весільного та портретного фотографа, в своєму блозі я буду публікувати статті про техніку фотографування і фото бізнесі, з великим акцентом на друге. У нашому стрімко розвивається 21 столітті, саме складові бізнесу: маркетинг, продажі, брендинг, є рушійною силою здатної допомогти вам досягти успіху у вашій справі. Я вважаю фотографію великим мистецтвом, яка надає унікальну можливість зберігати моменти нашого життя на довгу пам'ять. Однак, коли ви вирішуєте стати фотографом і налагодити виробництво фотографій своєю професією, це вже переходить в розділ бізнесу, де також є свої правила, принципи, і необхідні умови. Я вірю, що в житті важливий баланс у всьому, і також в області фотографії. Потрібно вміти поєднати і тримати баланс між фотомистецтвом і фото бізнесом .

Сподіваюся, що цей блог стане місцем, де кожен з вас (фотографів) зможе знайти корисну інформацію та поради щодо розвитку свого бізнесу, а також поділитися своїми страхами, переживаннями, хвилюваннями і отримати просту людську підтримку і натхнення для руху вперед в обраному напрямку.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация