Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного

  1. Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного «Щоб...
  2. Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного
  3. Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного
  4. Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного
  5. Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного
  6. Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного
  7. Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного
  8. Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного

Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного

«Щоб отримати любов ... наповніть себе нею, поки не почнете притягувати любов, як магніт».
Чарльз Енел

Що чоловік і жінка не знають один про одного Що чоловік і жінка не знають один про одного?

Сьогодні пропоную матеріал, який при більш глибокому прочитанні допоможе читачеві зрозуміти, навіщо він / а виявився / лась поруч з партнером і що робити з тими почуттями, які зараз еманірует на коханого (або вже не дуже коханого).

0. У чоловіка і жінки виникає один до одного почуття любові, коли їх невидимі предки зводять їх разом для вирішення своїх невирішених питань.

Таємниця під номером нуль. Я присвоїв їй цей номер, тому що з досвіду знаю, як неприємно людям чути, що їх вибір коханої людини зовсім не їх. Тільки при розриві відносин люди готові прийняти: "так, це все предки мені підсунули таке ходяче мука. Ось тільки не зрозумію за що! "

Спробую коротко пояснити для чого предкам потрібен цей трюк з вашим вибором.

На самому початку відносин чоловік і жінка милі і привітні один з одним. Між ними виникає якась духовна симпатія, підкреслюю духовна. Обидва об'єднані прагненням показати свої найкращі сторони.

Для чого? Як казали у давнину, щоб показати товар лицем. Ми все це розуміємо, але з часом, коли упаковка розкрита, виявляється, що товар не так вже й хороший і замість симпатії тепер - неприйняття ...

Куди йде любов і чому виникають претензії? Претензії завжди засновані на незадоволені потреби. Потреба - це потреба в чому-то, необхідність. Про піраміду Маслоу, думаю, ви знаєте. Починається вона з базових фізичних і закінчується потребою в самореалізації.

Потреби, які закохані не можуть задовольнити один для одного - це підглянутий досвід зі своїх батьківських сімей. Як батьки, наприклад, потребували любові, уваги, поваги, так і діти їх (наші закохані) мають потребу в тому ж самому.

Але батьки не впоралися свого часу з вирішенням цих завдань, дивлячись на своїх старших, які, можливо, загинули на війні або, наприклад, самі зазнали великих втрат (колективізація, еміграція).

Інформація про втрати і незадоволені потреби записана в ДНК. Предки передали її нам через кров і досвід. Від неї не втекти. Її можна тільки усвідомити, і задовольнити ті потреби, які предкам задовольнити не вдалося.

Ось для цього і дається коханий. Але такий, який має в своїх ДНК записи про незадоволені потреби, схожих з вашими. Тому після медового місяця відносин, починаються часи невдоволення.

Образно кажучи, невидимі предки стоять за що прокинулися закоханими і, потираючи руки, кажуть: "Ну ось, миленькі! Поворковать і будя! Таперіча нашими проблемками пора займатися! "

Чи вистачить мудрості у закоханих задовольнити потреби предків і почати своє щасливе життя, залежить від того, як вони зможуть вирішити проблему, закладену в Першій Таємниці:

1. Чоловік і жінка шукають в стосунках уваги до себе. Будь-яке незадоволення у відносинах виникає через те, що одна зі сторін недоотримує увагу від партнера.

Може здатися, що відносини зазнають аварії через складний характер, поганих звичок, непристойних вчинків одного або обох партнерів, але якщо партнери дають увагу один одному, ці причини не можуть привести до розриву.

А ось коли один партнер припиняє давати увагу іншому, тоді починається битва, в якій є місце всім негативним почуттям.

Чоловік і жінка по різному оперують увагою. Думка взята у Юрія Субордіна:

Насправді є два уваги. Жіноча форма уваги, коли людина повністю слухає співрозмовника, тобто без опору сприймає образ, переданий йому співрозмовником, і чоловіча форма уваги - залучення в якийсь процес. У цьому випадку людина повністю залучений, і не відволікається ні на що інше.

Чоловік жадає, щоб жінка повністю слухала його, розкривши рот і погоджуючись з усіма його доводами. Брала його інформацію беззастережно. Іншими словами, проявляла до нього жіночу форму уваги. Приблизно так чоловік очікує, що жінка буде завжди готова до сексу з ним.

І щоб жінка слухала його, чоловік застосовує свій прийом звернення з увагою. Він залучає її (або тих, хто їм зацікавлений) в процес формування нових вражень, щоб вона (вони) розкрилися і почали слухати.

Чоловік у відносинах завжди задає напрямок, тобто пропонує проявити інтерес до чогось нового, де, на його думку, можуть виникнути нові враження і тим самим йому почнуть слухати, наприклад:

- Дорога, давай сходимо в кіно!

- А не хочеш в Анталію на тиждень махнути ?!

- Сьогодні Павлові запрошують на вечерю, ти до семи будеш готова?

Але від жінки залежить, чи підтримає вона ініціативи чоловіка. Адже вона може відмовитися слухати його пропозицій:

- Ні, дорогий, ці бойовики мене втомлюють. Я хочу посидіти вдома.

- А що я в цій Туреччини втратила! Там вічно не знаєш, як від їх ол-інклюзіва дітися!

- Павлові? Ці нудні інтелігенти? Нехай скажуть спасибі, що ми взагалі їх відвідуємо!

Жінка, що не підтримує тривалий час чоловіка в його залученість, стає для нього джерелом дискомфорту і поступово він припиняє завойовувати її увагу.

Чоловік, що припинив залучати жінку в сферу своїх інтересів, що не дає їй нових вражень, викликає в ній розчарування.

Жінка вважає слабким того чоловіка, який не зміг переконати її слухати йому, чоловік вважає стервом ту жінку, яка не залучається до його пропозиції.

Однак, якщо увагу і залучення існували в стосунках чоловіка і жінки хоч деякий час, виникає зв'язок, яка живе сама по собі і є Другий Таємної.

2. Між чоловіком і жінкою існує канал відносин, чуттєва зв'язок. При розриві відносин зв'язок залишається і викликає страждання у одного боку і накачування енергією для другої. Поки зв'язок існує, партнери по черзі змінюють напрямок руху енергії по цьому каналу. Отже, то один, то другий відчуває себе то краще, то гірше партнера.

Будь-які відносини являють собою якийсь процес енергообміну, а почуття, емоції, особливості поведінки - наслідком його.

Те, що відносини можна представити у вигляді труби між чоловіком і жінкою, через яку перекачуються почуття і емоції від одного партнера до іншого, значно спрощує пояснення, чому при розриві відносин одному з партнерів погано, а іншому, як то кажуть, удача сама в руки йде .

Зв'язок, труба, прив'язка - називайте як хочете. Її не видно, але відчуття дискомфорту адже є. Як не видно хвиль, які приходять в ваш мобільний телефон, але звук в трубці - реальність.

Багато з вас часто відчували тривалі, виснажливі періоди поганого самопочуття, коли хотілося хоч невеликий підтримки партнера у вигляді смс, дзвінка або теплого слова.

Але звідти ні звуку, ніякого ворушіння.

А коли лунають чутки про те, що партнеру везе ?! Усередині починають кипіти образа, помста, бажання рвати і метати!

Що ж робити?

А) Усвідомити, що ваша зв'язок - самостійна одиниця Всесвіту. Точно також, як труба вашого пилососа. Труба є і вона приєднана до вас. Зв'язок у вигляді труби завжди буде шукати момент, щоб дати вам знати про себе. Для цього труба буде викликати негативні почуття і відтік енергії.

Б) Після того, як ви її усвідомили, використовуйте трубу за призначенням в останній раз. Заберіть через неї у партнера все, що належить вам і віддайте йому все, що належить йому. Таким чином, необхідність в трубі зникне. Вона розчиниться.

В) Подякуйте партнера за те, що він був у вашому житті. Дайте йому місце в серці.

С) А ви пам'ятаєте про Тайну Нуль? У цих відносинах ви задовольнили потребу предків? Якщо немає, то на місце цього партнера прийде такий же.

Щоб відносини не приходили до розриву і страждань, потрібно знати про Третю Таємниці:

3. Чоловік повинен розлучитися з мамою перш, ніж вирішить одружитися з жінкою.

У чоловіка завжди є його перша жінка. Це його мати.

Будучи хлопчиком він прив'язаний до неї перші дванадцять років життя. Далі зв'язок слабшає, але чи завжди вона рветься?

Якщо мама - самодостатня, зріла особистість, вона легко відпустить сина в світ.

Мати передає сина в руки батька. Тепер чоловік відповідальний за чоловіка. Так мужність переходить від батька до сина.

Але в наші дні не завжди все так гладко.

Часто мати сама залишається маленькою Внутрішньої дівчинкою, повною страхів і недовіри. І тоді вона не може довірити свого сина кому б то не було. Ні батькові дитини, якого можливо давно немає поруч, ні тим більше дівчині, яка поклала око на найдорожче в її житті.

Мати не дає свободи синові, вирішує все за нього. Якби вона знала, що власноруч перетворює його в Невдахи!

Але вона не хоче цього знати - вона Мати і більше всіх любить свою кровиночку!

Підсвідомо вона хоче бути потрібною і затребуваною хоча б йому, тому що відчуває себе повним нікчемою. І ростить собі подібного.

Ну і що! - скаже вона. - Поки я жива він буде під моїм захистом і повністю забезпечений.

Так і хочеться запитати: А коли вас не стане, йому теж піти за вами в інший світ?

Мами, будь ласка, країні потрібні чоловіки! Відпустіть їх - дайте їм стати Чоловіками! Любіть їх по-справжньому, а не зі страху за свого заплаканої Внутрішнього дитини.

Мами, щоб чоловік залишався в зрілому віці в стані вашого підопічного, або ще гірше "психологічним чоловіком", йому доведеться пити. Тільки там, в запої, він зможе виконати ваш батьківське послання: "Не рости!"

Чоловіки, які не одружитеся, поки не розлучитеся з мамою. Все одно мама, як "перша і законна" відіб'є вас від дружини.

Після того, як чоловік покине свого мамою і до нього, згідно з Біблією, пристане дружина, виникне те, що ховається в Четвертій Таємниці:

4. Жінка завжди буде хотіти позбавити чоловіка мужності, щоб він не дістався інший.

Мужність - це здатність проникнути в непізнане, в світ, де нічого ще не відомо і де необхідно створити порядок. Всесвіт поклала цю відповідальність на чоловіків, змусивши їх розширювати свою мужність, долаючи перешкоди і розкриваючи загадки природи.

Чоловік повинен залучатися до нового, освоювати це нове і приносити здобич, знання до ніг своєї жінки. Дружині, або мамі. (Давайте вважати, що наш чоловік вже розлучився і приносить трофеї дружині).

Так зростає його мужність.

А що його жінка? Вона є тією Всесвіт, яка бажає бути вивченою її чоловіком. Вона то розкривається перед ним, то приховує якісь свої таємниці, щоб викликати його інтерес до нового пізнання їм самої себе.

І коли він хоче почати вивчати іншу всесвіт, то в ній виникає спочатку подив, а потім образа: "Як? Ти ще не пізнав мене! Як ти можеш вивчати щось інше? Я не можу таке пробачити тобі! "

Бачачи його призначення - пізнавати нове, вона пропонує йому своє "ідеальне рішення":

СИДИ ДОМА І полюванні, пізнавати ОТСЮДА!

Так вона позбавляє його мужності, тому що тепер він не може їй відмовити - буде скандал: "Як? Ти хочеш мені змінити? Тоді забирайся назовсім! "

Він погоджується залишитися поруч і потихеньку стає їй синком, а вона йому - мамою.

Їх сексуальні відносини сходять нанівець, але для неї головне досягнуто - поруч є той, хто завжди буде вивчати і обслуговувати її Всесвіт.

Який же вихід з цієї патової ситуації? Він в П'ятій Таємниці:

5. Чоловік зростає в статусі тільки на любові його жінки. Цих жінок у нього дві: мама і дружина. Якщо чоловік не росте в статусі, значить, любові до нього немає.

Чого хочуть все люди? Правильно, розвитку, зростання!

Зростання в людській повсякденному житті виглядає, як перехід від одного статусу в інший.

Наприклад: школяр хоче тать студентом, студент - багатієм, багач - залишити своє ім'я в історії (історичним діячем). Дівчина хоче стати дружиною, дружина - сяяти від гордості і щастя за себе, своїх дітей і чоловіка.

Щоб рости в статусі, потрібні ресурси, потрібна підтримка. Хто дає цю підтримку? Той, хто вірить, той, хто любить!

Коли пара довгий час не може перейти зі свого статусу в більш високий ранг, наприклад, довгий час неможливо накопичити на розширення житлоплощі, це означає, що чоловікові, як добувачеві і мисливцеві, не вистачає сил. Йому потрібна підтримка.

Підтримку він може взяти тільки у жінки, яка силою своєї віри покаже йому, що він сильний і класний.

Чоловік не сильніше жінки. Чоловік стає сильнішою, коли йому дозволяє відчувати себе сильним жінка.

Жінка не слабкіше чоловіки. Просто вона розуміє, що її чоловікові необхідно відчувати себе героєм, коли він подорожує по просторах її поки ще недослідженою всесвіту.

Жінка готова дати чоловікові енергію для того, щоб він залучався своєю увагою до її персони, до її інтересам. Жінка дає енергію, нагадаю, через свою увагу і почуття любові до чоловіка.

На її любові він відчуває себе сильнішим і має можливість вирости в статусі, щоб передати цей статус своєї жінці (або мамі).

Як тільки жінка припиняє давати увагу і любов чоловікові, його зростання в статусі зупиняється. Можна багато дорікати чоловіка за відсутність зростання і грошей, але причина в жінці, яка не дає йому любові.

Що ж таке любов дізнайтеся з Шостий Таємниці:

6. Любов - це прагнення розвинути свого партнера. Якщо партнер не бажає вашого розвитку, він вас не любить.

Дуже часто можна почути такі висловлювання: "Навіщо тобі ці книжки, тренінги, семінари? Сиди вдома, займайся дітьми! "

Що хоче сказати цим людина, що говорить таке? Він просить дати йому Увага.

Якщо Уваги він отримує багато, але все одно продовжує утримувати партнера в "золотій клітці", то він не бажає зростання і розвитку свого близького.

Чому тоді ці люди поруч?

Тому що їм обом вигідно залишатися пораненими дітьми і грати в ролі своїх незадоволених предків:

Один -жертва, інший - кат. Один - нікчема, інший - перевага.

Той з двох, хто в позиції зверху, в позиції зверхності, той більше поранений, але приховує цю правду від себе. Його стратегія: щоб не відчувати свій біль, треба бути крутіше інших. Підносячись над жертвами я не помічу, що сам такий же убогий, як вони.

Ця стратегія призводить його до рішення не давати можливість партнеру розвиватися, інакше партнер втече з-під його рабства.

Отямиться, побачить, що шлях до свободи відкритий і втече!

Але зростання не зупинити, і тоді повільно, потихеньку, через свою роль ката, тирана, партнер починає самостійно, в межах створеної "золотої клітки" витягувати зі своєї жертви її поранених Внутрішніх дітей. Процес болісний і укладено він у Сьомій Таємниці:

7. Чоловік служить жінці кожною своєю дією, навіть негативним: пияцтвом, неробством, побоями. Чоловік - дзеркало жінки, в якому відбивається все те, що вона про себе не хоче знати.

Навіть у найважчих відносинах, в так званих неблагополучних сім'ях, чоловік і жінка служать один одному. Вони - дзеркало того, чого самі в собі не хочуть визнавати.

Двоє завжди разом, поки їм є чого дати один одному. І, можливо, вони дають один одному біль, приниження, страждання. Але вони не розходяться. І причина тут тільки одна: Історія предків.

Двоє повторюють історію своїх предків, показуючи свою любов не до партнера, а до предку: бабусі, прадіда, або до абортованих дитині мами.

Я багато писав про це на сторінках свого Блогу, але зараз я просто хочу повторити стару думку новими словами:

Якщо ви не розходьтеся з тим, хто вас не розвиває і змушує страждати, ви, завдяки своєму тирану, усвідомлюєте потроху і витягаєте з себе тих поранених Внутрішніх дітей, які були створені за часів життя ваших предків.

Шкода, але це так ... Подякуйте тирана, адже в його роду такі ж історії, що і в вашому. Тому ви і пара.

Двоє б'ються за любов, але виграти можна, тільки знаючи Восьму Таємницю:

8. Щоб чоловікові перемогти жінку, йому потрібно виграти битву в її очах, щоб жінці перемогти чоловіка, їй потрібно програти йому.

Даоси говорили: "Жінка - широка, а чоловік - глибокий".

Це означає, що жінка добре себе почуває, коли може відчинити свою душу широко-широко, а для цього їй потрібно дозволити собі довіритися світу, прийняти його, не бажаючи змін.

Такий стан буває в поле, коли лежиш на траві і впускати в себе небо, сонце, повітря, траву, мурашок і сонце. І всіх-всіх-всіх.

Жіноча енергія тече горизонтально, вона як Земля.

А чоловіча енергія вертикальна, і чоловік відчуває себе прекрасно, коли, піднімаючись, як міцне дерево, проникає глибоко корінням в землю.

Чоловік харчується від жіночої енергії, як дерево живиться від землі.

У відносинах, якщо жінка підноситься над чоловіком, вона відчуває перемогу, але, в підсумку програє, тому що дерево під землею означає землетрус.

У ці хвилини жінку трясе, як гори під час підземних поштовхів і вона відчуває глибоко заховану тривогу. З кожною перемогою над чоловіками-деревами тривога зростає і від цього зростає втома. Перемоги вже не радують, тому що на цій землі вже давно ніхто не хоче селитися.

У горах завжди мало жителів і всі вони виявилися там з однієї причини: колись їх предки тікали від смертельної небезпеки в ці гірські ущелини, щоб там їх ніхто не знайшов. Так їх нащадки і стали горцями. Я сам горець, тому можу так говорити.

Жінка, яка програє чоловікові, завжди переможниця. Її енергія спокійна і равнінна. До її території багато приєднуються і життя стає все більш і більш різноманітною.

У такої жінки багато друзів і помічників, тому що вона не трясе своєю енергією тих, хто вирішив підійти до її просторах.

Тепер вона готова до нового зростання, який розкривається в Дев'ятої Таємниці:

9. Чоловік мріє перетворити свою жінку в Королеву, а жінка мріє про готовому Короля.

Жінка завжди шукає собі Чоловіка-Учителя, який зможе допомогти їй пізнати саму себе. Її безмежна Всесвіт потребує людини, яка не пройде повз самих різних її явищ і зможе включити всі її жіночі стану: Дівчинку, Господиню, Любовницу і Королеву.

На таке здатний тільки Король і тому їй потрібен сильний чоловік, що виріс над своїми дитячими страхами і заспокоїв духів предків.

А чоловік хоче бути творцем жінки, він готовий сам створювати зі свого жінки Королеву і тому так ревно вислуховує її слова про те, що вона хотіла б повчитися десь, але не в нього.

Щоб перетворити чоловіка в Короля, жінці варто дати йому королівське увагу і з повагою визнати його заслуги перед нею.

Наприклад: "Коханий, все, що я маю - тільки завдяки тобі. Ти даєш мені все, що робить мене щасливою! Дякую, що ти в мене є! Я хочу ще більше дати тобі любові, щоб ти легше і швидше досяг своїх чудових цілей. Ти дуже сильний і мужній! Ти - Король, поруч з яким всім добре і вільно! Будь ласка, дозволь мені відчути себе Королевою не тільки в твоїй присутності, а й суспільстві інших жінок! Нехай усі побачать, яка я в тебе! "

Мова може бути довжиною, а може бути короткою, але в її основі має бути визнання щасливої ​​жінки своєму Королю. Нехай він відчуває себе вище і сильніше, а хіба сильний Государ боїться дати своїм громадянам свободу?

Він - Король, і жінка, яка створює в чоловікові стан реализовавшегося Короля, завжди щаслива і живе у злагоді і достатку.

Кожен чоловік розуміє це і щоб відчути себе Королем, він повинен знати Десяту Таємницю:

10. Чоловік повинен розуміти, що його інтонації впливають на стан жінки. Адже вона любить вухами. Тому чоловік повинен вміти любити голосом, піклуючись про своїх інтонаціях.

Сильний Чоловік, Король - той, хто може зрозуміти почуття жінки. Почуття - не слова. Вони, як листочки на вітрі. Від сильного вітру тремтять.

Звичайний чоловік навіть не припускає, що його слова і інтонації - це той вітер, який може налякати жінку. Жінка може злякатися настільки, що сховається і відмовить чоловікові до уваги.

А без її Уваги, він припиняє зростання в статусі.

Тому Король знає, що чим м'якше його голос, тим швидше його успіх.

Король дарує тепло. Король - це чоловік-Сонце, а Королева - це квітка, насолоджується Сонцем і ласкавим вітерцем, що зривається з його вуст!

Пелюстки квітки виділяють аромат і розносять по світу пісеньку любові: "Чоловік моєї мрії - чоловік такий, як ти!"

PS Ні в світі нічого, крім любові, а чоловік і жінка - пророки її ...

Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного

«Щоб отримати любов ... наповніть себе нею, поки не почнете притягувати любов, як магніт».
Чарльз Енел

Що чоловік і жінка не знають один про одного Що чоловік і жінка не знають один про одного?

Сьогодні пропоную матеріал, який при більш глибокому прочитанні допоможе читачеві зрозуміти, навіщо він / а виявився / лась поруч з партнером і що робити з тими почуттями, які зараз еманірует на коханого (або вже не дуже коханого).

0. У чоловіка і жінки виникає один до одного почуття любові, коли їх невидимі предки зводять їх разом для вирішення своїх невирішених питань.

Таємниця під номером нуль. Я присвоїв їй цей номер, тому що з досвіду знаю, як неприємно людям чути, що їх вибір коханої людини зовсім не їх. Тільки при розриві відносин люди готові прийняти: "так, це все предки мені підсунули таке ходяче мука. Ось тільки не зрозумію за що! "

Спробую коротко пояснити для чого предкам потрібен цей трюк з вашим вибором.

На самому початку відносин чоловік і жінка милі і привітні один з одним. Між ними виникає якась духовна симпатія, підкреслюю духовна. Обидва об'єднані прагненням показати свої найкращі сторони.

Для чого? Як казали у давнину, щоб показати товар лицем. Ми все це розуміємо, але з часом, коли упаковка розкрита, виявляється, що товар не так вже й хороший і замість симпатії тепер - неприйняття ...

Куди йде любов і чому виникають претензії? Претензії завжди засновані на незадоволені потреби. Потреба - це потреба в чому-то, необхідність. Про піраміду Маслоу, думаю, ви знаєте. Починається вона з базових фізичних і закінчується потребою в самореалізації.

Потреби, які закохані не можуть задовольнити один для одного - це підглянутий досвід зі своїх батьківських сімей. Як батьки, наприклад, потребували любові, уваги, поваги, так і діти їх (наші закохані) мають потребу в тому ж самому.

Але батьки не впоралися свого часу з вирішенням цих завдань, дивлячись на своїх старших, які, можливо, загинули на війні або, наприклад, самі зазнали великих втрат (колективізація, еміграція).

Інформація про втрати і незадоволені потреби записана в ДНК. Предки передали її нам через кров і досвід. Від неї не втекти. Її можна тільки усвідомити, і задовольнити ті потреби, які предкам задовольнити не вдалося.

Ось для цього і дається коханий. Але такий, який має в своїх ДНК записи про незадоволені потреби, схожих з вашими. Тому після медового місяця відносин, починаються часи невдоволення.

Образно кажучи, невидимі предки стоять за що прокинулися закоханими і, потираючи руки, кажуть: "Ну ось, миленькі! Поворковать і будя! Таперіча нашими проблемками пора займатися! "

Чи вистачить мудрості у закоханих задовольнити потреби предків і почати своє щасливе життя, залежить від того, як вони зможуть вирішити проблему, закладену в Першій Таємниці:

1. Чоловік і жінка шукають в стосунках уваги до себе. Будь-яке незадоволення у відносинах виникає через те, що одна зі сторін недоотримує увагу від партнера.

Може здатися, що відносини зазнають аварії через складний характер, поганих звичок, непристойних вчинків одного або обох партнерів, але якщо партнери дають увагу один одному, ці причини не можуть привести до розриву.

А ось коли один партнер припиняє давати увагу іншому, тоді починається битва, в якій є місце всім негативним почуттям.

Чоловік і жінка по різному оперують увагою. Думка взята у Юрія Субордіна:

Насправді є два уваги. Жіноча форма уваги, коли людина повністю слухає співрозмовника, тобто без опору сприймає образ, переданий йому співрозмовником, і чоловіча форма уваги - залучення в якийсь процес. У цьому випадку людина повністю залучений, і не відволікається ні на що інше.

Чоловік жадає, щоб жінка повністю слухала його, розкривши рот і погоджуючись з усіма його доводами. Брала його інформацію беззастережно. Іншими словами, проявляла до нього жіночу форму уваги. Приблизно так чоловік очікує, що жінка буде завжди готова до сексу з ним.

І щоб жінка слухала його, чоловік застосовує свій прийом звернення з увагою. Він залучає її (або тих, хто їм зацікавлений) в процес формування нових вражень, щоб вона (вони) розкрилися і почали слухати.

Чоловік у відносинах завжди задає напрямок, тобто пропонує проявити інтерес до чогось нового, де, на його думку, можуть виникнути нові враження і тим самим йому почнуть слухати, наприклад:

- Дорога, давай сходимо в кіно!

- А не хочеш в Анталію на тиждень махнути ?!

- Сьогодні Павлові запрошують на вечерю, ти до семи будеш готова?

Але від жінки залежить, чи підтримає вона ініціативи чоловіка. Адже вона може відмовитися слухати його пропозицій:

- Ні, дорогий, ці бойовики мене втомлюють. Я хочу посидіти вдома.

- А що я в цій Туреччини втратила! Там вічно не знаєш, як від їх ол-інклюзіва дітися!

- Павлові? Ці нудні інтелігенти? Нехай скажуть спасибі, що ми взагалі їх відвідуємо!

Жінка, що не підтримує тривалий час чоловіка в його залученість, стає для нього джерелом дискомфорту і поступово він припиняє завойовувати її увагу.

Чоловік, що припинив залучати жінку в сферу своїх інтересів, що не дає їй нових вражень, викликає в ній розчарування.

Жінка вважає слабким того чоловіка, який не зміг переконати її слухати йому, чоловік вважає стервом ту жінку, яка не залучається до його пропозиції.

Однак, якщо увагу і залучення існували в стосунках чоловіка і жінки хоч деякий час, виникає зв'язок, яка живе сама по собі і є Другий Таємної.

2. Між чоловіком і жінкою існує канал відносин, чуттєва зв'язок. При розриві відносин зв'язок залишається і викликає страждання у одного боку і накачування енергією для другої. Поки зв'язок існує, партнери по черзі змінюють напрямок руху енергії по цьому каналу. Отже, то один, то другий відчуває себе то краще, то гірше партнера.

Будь-які відносини являють собою якийсь процес енергообміну, а почуття, емоції, особливості поведінки - наслідком його.

Те, що відносини можна представити у вигляді труби між чоловіком і жінкою, через яку перекачуються почуття і емоції від одного партнера до іншого, значно спрощує пояснення, чому при розриві відносин одному з партнерів погано, а іншому, як то кажуть, удача сама в руки йде .

Зв'язок, труба, прив'язка - називайте як хочете. Її не видно, але відчуття дискомфорту адже є. Як не видно хвиль, які приходять в ваш мобільний телефон, але звук в трубці - реальність.

Багато з вас часто відчували тривалі, виснажливі періоди поганого самопочуття, коли хотілося хоч невеликий підтримки партнера у вигляді смс, дзвінка або теплого слова.

Але звідти ні звуку, ніякого ворушіння.

А коли лунають чутки про те, що партнеру везе ?! Усередині починають кипіти образа, помста, бажання рвати і метати!

Що ж робити?

А) Усвідомити, що ваша зв'язок - самостійна одиниця Всесвіту. Точно також, як труба вашого пилососа. Труба є і вона приєднана до вас. Зв'язок у вигляді труби завжди буде шукати момент, щоб дати вам знати про себе. Для цього труба буде викликати негативні почуття і відтік енергії.

Б) Після того, як ви її усвідомили, використовуйте трубу за призначенням в останній раз. Заберіть через неї у партнера все, що належить вам і віддайте йому все, що належить йому. Таким чином, необхідність в трубі зникне. Вона розчиниться.

В) Подякуйте партнера за те, що він був у вашому житті. Дайте йому місце в серці.

С) А ви пам'ятаєте про Тайну Нуль? У цих відносинах ви задовольнили потребу предків? Якщо немає, то на місце цього партнера прийде такий же.

Щоб відносини не приходили до розриву і страждань, потрібно знати про Третю Таємниці:

3. Чоловік повинен розлучитися з мамою перш, ніж вирішить одружитися з жінкою.

У чоловіка завжди є його перша жінка. Це його мати.

Будучи хлопчиком він прив'язаний до неї перші дванадцять років життя. Далі зв'язок слабшає, але чи завжди вона рветься?

Якщо мама - самодостатня, зріла особистість, вона легко відпустить сина в світ.

Мати передає сина в руки батька. Тепер чоловік відповідальний за чоловіка. Так мужність переходить від батька до сина.

Але в наші дні не завжди все так гладко.

Часто мати сама залишається маленькою Внутрішньої дівчинкою, повною страхів і недовіри. І тоді вона не може довірити свого сина кому б то не було. Ні батькові дитини, якого можливо давно немає поруч, ні тим більше дівчині, яка поклала око на найдорожче в її житті.

Мати не дає свободи синові, вирішує все за нього. Якби вона знала, що власноруч перетворює його в Невдахи!

Але вона не хоче цього знати - вона Мати і більше всіх любить свою кровиночку!

Підсвідомо вона хоче бути потрібною і затребуваною хоча б йому, тому що відчуває себе повним нікчемою. І ростить собі подібного.

Ну і що! - скаже вона. - Поки я жива він буде під моїм захистом і повністю забезпечений.

Так і хочеться запитати: А коли вас не стане, йому теж піти за вами в інший світ?

Мами, будь ласка, країні потрібні чоловіки! Відпустіть їх - дайте їм стати Чоловіками! Любіть їх по-справжньому, а не зі страху за свого заплаканої Внутрішнього дитини.

Мами, щоб чоловік залишався в зрілому віці в стані вашого підопічного, або ще гірше "психологічним чоловіком", йому доведеться пити. Тільки там, в запої, він зможе виконати ваш батьківське послання: "Не рости!"

Чоловіки, які не одружитеся, поки не розлучитеся з мамою. Все одно мама, як "перша і законна" відіб'є вас від дружини.

Після того, як чоловік покине свого мамою і до нього, згідно з Біблією, пристане дружина, виникне те, що ховається в Четвертій Таємниці:

4. Жінка завжди буде хотіти позбавити чоловіка мужності, щоб він не дістався інший.

Мужність - це здатність проникнути в непізнане, в світ, де нічого ще не відомо і де необхідно створити порядок. Всесвіт поклала цю відповідальність на чоловіків, змусивши їх розширювати свою мужність, долаючи перешкоди і розкриваючи загадки природи.

Чоловік повинен залучатися до нового, освоювати це нове і приносити здобич, знання до ніг своєї жінки. Дружині, або мамі. (Давайте вважати, що наш чоловік вже розлучився і приносить трофеї дружині).

Так зростає його мужність.

А що його жінка? Вона є тією Всесвіт, яка бажає бути вивченою її чоловіком. Вона то розкривається перед ним, то приховує якісь свої таємниці, щоб викликати його інтерес до нового пізнання їм самої себе.

І коли він хоче почати вивчати іншу всесвіт, то в ній виникає спочатку подив, а потім образа: "Як? Ти ще не пізнав мене! Як ти можеш вивчати щось інше? Я не можу таке пробачити тобі! "

Бачачи його призначення - пізнавати нове, вона пропонує йому своє "ідеальне рішення":

СИДИ ДОМА І полюванні, пізнавати ОТСЮДА!

Так вона позбавляє його мужності, тому що тепер він не може їй відмовити - буде скандал: "Як? Ти хочеш мені змінити? Тоді забирайся назовсім! "

Він погоджується залишитися поруч і потихеньку стає їй синком, а вона йому - мамою.

Їх сексуальні відносини сходять нанівець, але для неї головне досягнуто - поруч є той, хто завжди буде вивчати і обслуговувати її Всесвіт.

Який же вихід з цієї патової ситуації? Він в П'ятій Таємниці:

5. Чоловік зростає в статусі тільки на любові його жінки. Цих жінок у нього дві: мама і дружина. Якщо чоловік не росте в статусі, значить, любові до нього немає.

Чого хочуть все люди? Правильно, розвитку, зростання!

Зростання в людській повсякденному житті виглядає, як перехід від одного статусу в інший.

Наприклад: школяр хоче тать студентом, студент - багатієм, багач - залишити своє ім'я в історії (історичним діячем). Дівчина хоче стати дружиною, дружина - сяяти від гордості і щастя за себе, своїх дітей і чоловіка.

Щоб рости в статусі, потрібні ресурси, потрібна підтримка. Хто дає цю підтримку? Той, хто вірить, той, хто любить!

Коли пара довгий час не може перейти зі свого статусу в більш високий ранг, наприклад, довгий час неможливо накопичити на розширення житлоплощі, це означає, що чоловікові, як добувачеві і мисливцеві, не вистачає сил. Йому потрібна підтримка.

Підтримку він може взяти тільки у жінки, яка силою своєї віри покаже йому, що він сильний і класний.

Чоловік не сильніше жінки. Чоловік стає сильнішою, коли йому дозволяє відчувати себе сильним жінка.

Жінка не слабкіше чоловіки. Просто вона розуміє, що її чоловікові необхідно відчувати себе героєм, коли він подорожує по просторах її поки ще недослідженою всесвіту.

Жінка готова дати чоловікові енергію для того, щоб він залучався своєю увагою до її персони, до її інтересам. Жінка дає енергію, нагадаю, через свою увагу і почуття любові до чоловіка.

На її любові він відчуває себе сильнішим і має можливість вирости в статусі, щоб передати цей статус своєї жінці (або мамі).

Як тільки жінка припиняє давати увагу і любов чоловікові, його зростання в статусі зупиняється. Можна багато дорікати чоловіка за відсутність зростання і грошей, але причина в жінці, яка не дає йому любові.

Що ж таке любов дізнайтеся з Шостий Таємниці:

6. Любов - це прагнення розвинути свого партнера. Якщо партнер не бажає вашого розвитку, він вас не любить.

Дуже часто можна почути такі висловлювання: "Навіщо тобі ці книжки, тренінги, семінари? Сиди вдома, займайся дітьми! "

Що хоче сказати цим людина, що говорить таке? Він просить дати йому Увага.

Якщо Уваги він отримує багато, але все одно продовжує утримувати партнера в "золотій клітці", то він не бажає зростання і розвитку свого близького.

Чому тоді ці люди поруч?

Тому що їм обом вигідно залишатися пораненими дітьми і грати в ролі своїх незадоволених предків:

Один -жертва, інший - кат. Один - нікчема, інший - перевага.

Той з двох, хто в позиції зверху, в позиції зверхності, той більше поранений, але приховує цю правду від себе. Його стратегія: щоб не відчувати свій біль, треба бути крутіше інших. Підносячись над жертвами я не помічу, що сам такий же убогий, як вони.

Ця стратегія призводить його до рішення не давати можливість партнеру розвиватися, інакше партнер втече з-під його рабства.

Отямиться, побачить, що шлях до свободи відкритий і втече!

Але зростання не зупинити, і тоді повільно, потихеньку, через свою роль ката, тирана, партнер починає самостійно, в межах створеної "золотої клітки" витягувати зі своєї жертви її поранених Внутрішніх дітей. Процес болісний і укладено він у Сьомій Таємниці:

7. Чоловік служить жінці кожною своєю дією, навіть негативним: пияцтвом, неробством, побоями. Чоловік - дзеркало жінки, в якому відбивається все те, що вона про себе не хоче знати.

Навіть у найважчих відносинах, в так званих неблагополучних сім'ях, чоловік і жінка служать один одному. Вони - дзеркало того, чого самі в собі не хочуть визнавати.

Двоє завжди разом, поки їм є чого дати один одному. І, можливо, вони дають один одному біль, приниження, страждання. Але вони не розходяться. І причина тут тільки одна: Історія предків.

Двоє повторюють історію своїх предків, показуючи свою любов не до партнера, а до предку: бабусі, прадіда, або до абортованих дитині мами.

Я багато писав про це на сторінках свого Блогу, але зараз я просто хочу повторити стару думку новими словами:

Якщо ви не розходьтеся з тим, хто вас не розвиває і змушує страждати, ви, завдяки своєму тирану, усвідомлюєте потроху і витягаєте з себе тих поранених Внутрішніх дітей, які були створені за часів життя ваших предків.

Шкода, але це так ... Подякуйте тирана, адже в його роду такі ж історії, що і в вашому. Тому ви і пара.

Двоє б'ються за любов, але виграти можна, тільки знаючи Восьму Таємницю:

8. Щоб чоловікові перемогти жінку, йому потрібно виграти битву в її очах, щоб жінці перемогти чоловіка, їй потрібно програти йому.

Даоси говорили: "Жінка - широка, а чоловік - глибокий".

Це означає, що жінка добре себе почуває, коли може відчинити свою душу широко-широко, а для цього їй потрібно дозволити собі довіритися світу, прийняти його, не бажаючи змін.

Такий стан буває в поле, коли лежиш на траві і впускати в себе небо, сонце, повітря, траву, мурашок і сонце. І всіх-всіх-всіх.

Жіноча енергія тече горизонтально, вона як Земля.

А чоловіча енергія вертикальна, і чоловік відчуває себе прекрасно, коли, піднімаючись, як міцне дерево, проникає глибоко корінням в землю.

Чоловік харчується від жіночої енергії, як дерево живиться від землі.

У відносинах, якщо жінка підноситься над чоловіком, вона відчуває перемогу, але, в підсумку програє, тому що дерево під землею означає землетрус.

У ці хвилини жінку трясе, як гори під час підземних поштовхів і вона відчуває глибоко заховану тривогу. З кожною перемогою над чоловіками-деревами тривога зростає і від цього зростає втома. Перемоги вже не радують, тому що на цій землі вже давно ніхто не хоче селитися.

У горах завжди мало жителів і всі вони виявилися там з однієї причини: колись їх предки тікали від смертельної небезпеки в ці гірські ущелини, щоб там їх ніхто не знайшов. Так їх нащадки і стали горцями. Я сам горець, тому можу так говорити.

Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного

«Щоб отримати любов ... наповніть себе нею, поки не почнете притягувати любов, як магніт».
Чарльз Енел

Що чоловік і жінка не знають один про одного Що чоловік і жінка не знають один про одного?

Сьогодні пропоную матеріал, який при більш глибокому прочитанні допоможе читачеві зрозуміти, навіщо він / а виявився / лась поруч з партнером і що робити з тими почуттями, які зараз еманірует на коханого (або вже не дуже коханого).

0. У чоловіка і жінки виникає один до одного почуття любові, коли їх невидимі предки зводять їх разом для вирішення своїх невирішених питань.

Таємниця під номером нуль. Я присвоїв їй цей номер, тому що з досвіду знаю, як неприємно людям чути, що їх вибір коханої людини зовсім не їх. Тільки при розриві відносин люди готові прийняти: "так, це все предки мені підсунули таке ходяче мука. Ось тільки не зрозумію за що! "

Спробую коротко пояснити для чого предкам потрібен цей трюк з вашим вибором.

На самому початку відносин чоловік і жінка милі і привітні один з одним. Між ними виникає якась духовна симпатія, підкреслюю духовна. Обидва об'єднані прагненням показати свої найкращі сторони.

Для чого? Як казали у давнину, щоб показати товар лицем. Ми все це розуміємо, але з часом, коли упаковка розкрита, виявляється, що товар не так вже й хороший і замість симпатії тепер - неприйняття ...

Куди йде любов і чому виникають претензії? Претензії завжди засновані на незадоволені потреби. Потреба - це потреба в чому-то, необхідність. Про піраміду Маслоу, думаю, ви знаєте. Починається вона з базових фізичних і закінчується потребою в самореалізації.

Потреби, які закохані не можуть задовольнити один для одного - це підглянутий досвід зі своїх батьківських сімей. Як батьки, наприклад, потребували любові, уваги, поваги, так і діти їх (наші закохані) мають потребу в тому ж самому.

Але батьки не впоралися свого часу з вирішенням цих завдань, дивлячись на своїх старших, які, можливо, загинули на війні або, наприклад, самі зазнали великих втрат (колективізація, еміграція).

Інформація про втрати і незадоволені потреби записана в ДНК. Предки передали її нам через кров і досвід. Від неї не втекти. Її можна тільки усвідомити, і задовольнити ті потреби, які предкам задовольнити не вдалося.

Ось для цього і дається коханий. Але такий, який має в своїх ДНК записи про незадоволені потреби, схожих з вашими. Тому після медового місяця відносин, починаються часи невдоволення.

Образно кажучи, невидимі предки стоять за що прокинулися закоханими і, потираючи руки, кажуть: "Ну ось, миленькі! Поворковать і будя! Таперіча нашими проблемками пора займатися! "

Чи вистачить мудрості у закоханих задовольнити потреби предків і почати своє щасливе життя, залежить від того, як вони зможуть вирішити проблему, закладену в Першій Таємниці:

1. Чоловік і жінка шукають в стосунках уваги до себе. Будь-яке незадоволення у відносинах виникає через те, що одна зі сторін недоотримує увагу від партнера.

Може здатися, що відносини зазнають аварії через складний характер, поганих звичок, непристойних вчинків одного або обох партнерів, але якщо партнери дають увагу один одному, ці причини не можуть привести до розриву.

А ось коли один партнер припиняє давати увагу іншому, тоді починається битва, в якій є місце всім негативним почуттям.

Чоловік і жінка по різному оперують увагою. Думка взята у Юрія Субордіна:

Насправді є два уваги. Жіноча форма уваги, коли людина повністю слухає співрозмовника, тобто без опору сприймає образ, переданий йому співрозмовником, і чоловіча форма уваги - залучення в якийсь процес. У цьому випадку людина повністю залучений, і не відволікається ні на що інше.

Чоловік жадає, щоб жінка повністю слухала його, розкривши рот і погоджуючись з усіма його доводами. Брала його інформацію беззастережно. Іншими словами, проявляла до нього жіночу форму уваги. Приблизно так чоловік очікує, що жінка буде завжди готова до сексу з ним.

І щоб жінка слухала його, чоловік застосовує свій прийом звернення з увагою. Він залучає її (або тих, хто їм зацікавлений) в процес формування нових вражень, щоб вона (вони) розкрилися і почали слухати.

Чоловік у відносинах завжди задає напрямок, тобто пропонує проявити інтерес до чогось нового, де, на його думку, можуть виникнути нові враження і тим самим йому почнуть слухати, наприклад:

- Дорога, давай сходимо в кіно!

- А не хочеш в Анталію на тиждень махнути ?!

- Сьогодні Павлові запрошують на вечерю, ти до семи будеш готова?

Але від жінки залежить, чи підтримає вона ініціативи чоловіка. Адже вона може відмовитися слухати його пропозицій:

- Ні, дорогий, ці бойовики мене втомлюють. Я хочу посидіти вдома.

- А що я в цій Туреччини втратила! Там вічно не знаєш, як від їх ол-інклюзіва дітися!

- Павлові? Ці нудні інтелігенти? Нехай скажуть спасибі, що ми взагалі їх відвідуємо!

Жінка, що не підтримує тривалий час чоловіка в його залученість, стає для нього джерелом дискомфорту і поступово він припиняє завойовувати її увагу.

Чоловік, що припинив залучати жінку в сферу своїх інтересів, що не дає їй нових вражень, викликає в ній розчарування.

Жінка вважає слабким того чоловіка, який не зміг переконати її слухати йому, чоловік вважає стервом ту жінку, яка не залучається до його пропозиції.

Однак, якщо увагу і залучення існували в стосунках чоловіка і жінки хоч деякий час, виникає зв'язок, яка живе сама по собі і є Другий Таємної.

2. Між чоловіком і жінкою існує канал відносин, чуттєва зв'язок. При розриві відносин зв'язок залишається і викликає страждання у одного боку і накачування енергією для другої. Поки зв'язок існує, партнери по черзі змінюють напрямок руху енергії по цьому каналу. Отже, то один, то другий відчуває себе то краще, то гірше партнера.

Будь-які відносини являють собою якийсь процес енергообміну, а почуття, емоції, особливості поведінки - наслідком його.

Те, що відносини можна представити у вигляді труби між чоловіком і жінкою, через яку перекачуються почуття і емоції від одного партнера до іншого, значно спрощує пояснення, чому при розриві відносин одному з партнерів погано, а іншому, як то кажуть, удача сама в руки йде .

Зв'язок, труба, прив'язка - називайте як хочете. Її не видно, але відчуття дискомфорту адже є. Як не видно хвиль, які приходять в ваш мобільний телефон, але звук в трубці - реальність.

Багато з вас часто відчували тривалі, виснажливі періоди поганого самопочуття, коли хотілося хоч невеликий підтримки партнера у вигляді смс, дзвінка або теплого слова.

Але звідти ні звуку, ніякого ворушіння.

А коли лунають чутки про те, що партнеру везе ?! Усередині починають кипіти образа, помста, бажання рвати і метати!

Що ж робити?

А) Усвідомити, що ваша зв'язок - самостійна одиниця Всесвіту. Точно також, як труба вашого пилососа. Труба є і вона приєднана до вас. Зв'язок у вигляді труби завжди буде шукати момент, щоб дати вам знати про себе. Для цього труба буде викликати негативні почуття і відтік енергії.

Б) Після того, як ви її усвідомили, використовуйте трубу за призначенням в останній раз. Заберіть через неї у партнера все, що належить вам і віддайте йому все, що належить йому. Таким чином, необхідність в трубі зникне. Вона розчиниться.

В) Подякуйте партнера за те, що він був у вашому житті. Дайте йому місце в серці.

С) А ви пам'ятаєте про Тайну Нуль? У цих відносинах ви задовольнили потребу предків? Якщо немає, то на місце цього партнера прийде такий же.

Щоб відносини не приходили до розриву і страждань, потрібно знати про Третю Таємниці:

3. Чоловік повинен розлучитися з мамою перш, ніж вирішить одружитися з жінкою.

У чоловіка завжди є його перша жінка. Це його мати.

Будучи хлопчиком він прив'язаний до неї перші дванадцять років життя. Далі зв'язок слабшає, але чи завжди вона рветься?

Якщо мама - самодостатня, зріла особистість, вона легко відпустить сина в світ.

Мати передає сина в руки батька. Тепер чоловік відповідальний за чоловіка. Так мужність переходить від батька до сина.

Але в наші дні не завжди все так гладко.

Часто мати сама залишається маленькою Внутрішньої дівчинкою, повною страхів і недовіри. І тоді вона не може довірити свого сина кому б то не було. Ні батькові дитини, якого можливо давно немає поруч, ні тим більше дівчині, яка поклала око на найдорожче в її житті.

Мати не дає свободи синові, вирішує все за нього. Якби вона знала, що власноруч перетворює його в Невдахи!

Але вона не хоче цього знати - вона Мати і більше всіх любить свою кровиночку!

Підсвідомо вона хоче бути потрібною і затребуваною хоча б йому, тому що відчуває себе повним нікчемою. І ростить собі подібного.

Ну і що! - скаже вона. - Поки я жива він буде під моїм захистом і повністю забезпечений.

Так і хочеться запитати: А коли вас не стане, йому теж піти за вами в інший світ?

Мами, будь ласка, країні потрібні чоловіки! Відпустіть їх - дайте їм стати Чоловіками! Любіть їх по-справжньому, а не зі страху за свого заплаканої Внутрішнього дитини.

Мами, щоб чоловік залишався в зрілому віці в стані вашого підопічного, або ще гірше "психологічним чоловіком", йому доведеться пити. Тільки там, в запої, він зможе виконати ваш батьківське послання: "Не рости!"

Чоловіки, які не одружитеся, поки не розлучитеся з мамою. Все одно мама, як "перша і законна" відіб'є вас від дружини.

Після того, як чоловік покине свого мамою і до нього, згідно з Біблією, пристане дружина, виникне те, що ховається в Четвертій Таємниці:

4. Жінка завжди буде хотіти позбавити чоловіка мужності, щоб він не дістався інший.

Мужність - це здатність проникнути в непізнане, в світ, де нічого ще не відомо і де необхідно створити порядок. Всесвіт поклала цю відповідальність на чоловіків, змусивши їх розширювати свою мужність, долаючи перешкоди і розкриваючи загадки природи.

Чоловік повинен залучатися до нового, освоювати це нове і приносити здобич, знання до ніг своєї жінки. Дружині, або мамі. (Давайте вважати, що наш чоловік вже розлучився і приносить трофеї дружині).

Так зростає його мужність.

А що його жінка? Вона є тією Всесвіт, яка бажає бути вивченою її чоловіком. Вона то розкривається перед ним, то приховує якісь свої таємниці, щоб викликати його інтерес до нового пізнання їм самої себе.

І коли він хоче почати вивчати іншу всесвіт, то в ній виникає спочатку подив, а потім образа: "Як? Ти ще не пізнав мене! Як ти можеш вивчати щось інше? Я не можу таке пробачити тобі! "

Бачачи його призначення - пізнавати нове, вона пропонує йому своє "ідеальне рішення":

СИДИ ДОМА І полюванні, пізнавати ОТСЮДА!

Так вона позбавляє його мужності, тому що тепер він не може їй відмовити - буде скандал: "Як? Ти хочеш мені змінити? Тоді забирайся назовсім! "

Він погоджується залишитися поруч і потихеньку стає їй синком, а вона йому - мамою.

Їх сексуальні відносини сходять нанівець, але для неї головне досягнуто - поруч є той, хто завжди буде вивчати і обслуговувати її Всесвіт.

Який же вихід з цієї патової ситуації? Він в П'ятій Таємниці:

5. Чоловік зростає в статусі тільки на любові його жінки. Цих жінок у нього дві: мама і дружина. Якщо чоловік не росте в статусі, значить, любові до нього немає.

Чого хочуть все люди? Правильно, розвитку, зростання!

Зростання в людській повсякденному житті виглядає, як перехід від одного статусу в інший.

Наприклад: школяр хоче тать студентом, студент - багатієм, багач - залишити своє ім'я в історії (історичним діячем). Дівчина хоче стати дружиною, дружина - сяяти від гордості і щастя за себе, своїх дітей і чоловіка.

Щоб рости в статусі, потрібні ресурси, потрібна підтримка. Хто дає цю підтримку? Той, хто вірить, той, хто любить!

Коли пара довгий час не може перейти зі свого статусу в більш високий ранг, наприклад, довгий час неможливо накопичити на розширення житлоплощі, це означає, що чоловікові, як добувачеві і мисливцеві, не вистачає сил. Йому потрібна підтримка.

Підтримку він може взяти тільки у жінки, яка силою своєї віри покаже йому, що він сильний і класний.

Чоловік не сильніше жінки. Чоловік стає сильнішою, коли йому дозволяє відчувати себе сильним жінка.

Жінка не слабкіше чоловіки. Просто вона розуміє, що її чоловікові необхідно відчувати себе героєм, коли він подорожує по просторах її поки ще недослідженою всесвіту.

Жінка готова дати чоловікові енергію для того, щоб він залучався своєю увагою до її персони, до її інтересам. Жінка дає енергію, нагадаю, через свою увагу і почуття любові до чоловіка.

На її любові він відчуває себе сильнішим і має можливість вирости в статусі, щоб передати цей статус своєї жінці (або мамі).

Як тільки жінка припиняє давати увагу і любов чоловікові, його зростання в статусі зупиняється. Можна багато дорікати чоловіка за відсутність зростання і грошей, але причина в жінці, яка не дає йому любові.

Що ж таке любов дізнайтеся з Шостий Таємниці:

6. Любов - це прагнення розвинути свого партнера. Якщо партнер не бажає вашого розвитку, він вас не любить.

Дуже часто можна почути такі висловлювання: "Навіщо тобі ці книжки, тренінги, семінари? Сиди вдома, займайся дітьми! "

Що хоче сказати цим людина, що говорить таке? Він просить дати йому Увага.

Якщо Уваги він отримує багато, але все одно продовжує утримувати партнера в "золотій клітці", то він не бажає зростання і розвитку свого близького.

Чому тоді ці люди поруч?

Тому що їм обом вигідно залишатися пораненими дітьми і грати в ролі своїх незадоволених предків:

Один -жертва, інший - кат. Один - нікчема, інший - перевага.

Той з двох, хто в позиції зверху, в позиції зверхності, той більше поранений, але приховує цю правду від себе. Його стратегія: щоб не відчувати свій біль, треба бути крутіше інших. Підносячись над жертвами я не помічу, що сам такий же убогий, як вони.

Ця стратегія призводить його до рішення не давати можливість партнеру розвиватися, інакше партнер втече з-під його рабства.

Отямиться, побачить, що шлях до свободи відкритий і втече!

Але зростання не зупинити, і тоді повільно, потихеньку, через свою роль ката, тирана, партнер починає самостійно, в межах створеної "золотої клітки" витягувати зі своєї жертви її поранених Внутрішніх дітей. Процес болісний і укладено він у Сьомій Таємниці:

7. Чоловік служить жінці кожною своєю дією, навіть негативним: пияцтвом, неробством, побоями. Чоловік - дзеркало жінки, в якому відбивається все те, що вона про себе не хоче знати.

Навіть у найважчих відносинах, в так званих неблагополучних сім'ях, чоловік і жінка служать один одному. Вони - дзеркало того, чого самі в собі не хочуть визнавати.

Двоє завжди разом, поки їм є чого дати один одному. І, можливо, вони дають один одному біль, приниження, страждання. Але вони не розходяться. І причина тут тільки одна: Історія предків.

Двоє повторюють історію своїх предків, показуючи свою любов не до партнера, а до предку: бабусі, прадіда, або до абортованих дитині мами.

Я багато писав про це на сторінках свого Блогу, але зараз я просто хочу повторити стару думку новими словами:

Якщо ви не розходьтеся з тим, хто вас не розвиває і змушує страждати, ви, завдяки своєму тирану, усвідомлюєте потроху і витягаєте з себе тих поранених Внутрішніх дітей, які були створені за часів життя ваших предків.

Шкода, але це так ... Подякуйте тирана, адже в його роду такі ж історії, що і в вашому. Тому ви і пара.

Двоє б'ються за любов, але виграти можна, тільки знаючи Восьму Таємницю:

8. Щоб чоловікові перемогти жінку, йому потрібно виграти битву в її очах, щоб жінці перемогти чоловіка, їй потрібно програти йому.

Даоси говорили: "Жінка - широка, а чоловік - глибокий".

Це означає, що жінка добре себе почуває, коли може відчинити свою душу широко-широко, а для цього їй потрібно дозволити собі довіритися світу, прийняти його, не бажаючи змін.

Такий стан буває в поле, коли лежиш на траві і впускати в себе небо, сонце, повітря, траву, мурашок і сонце. І всіх-всіх-всіх.

Жіноча енергія тече горизонтально, вона як Земля.

А чоловіча енергія вертикальна, і чоловік відчуває себе прекрасно, коли, піднімаючись, як міцне дерево, проникає глибоко корінням в землю.

Чоловік харчується від жіночої енергії, як дерево живиться від землі.

У відносинах, якщо жінка підноситься над чоловіком, вона відчуває перемогу, але, в підсумку програє, тому що дерево під землею означає землетрус.

У ці хвилини жінку трясе, як гори під час підземних поштовхів і вона відчуває глибоко заховану тривогу. З кожною перемогою над чоловіками-деревами тривога зростає і від цього зростає втома. Перемоги вже не радують, тому що на цій землі вже давно ніхто не хоче селитися.

У горах завжди мало жителів і всі вони виявилися там з однієї причини: колись їх предки тікали від смертельної небезпеки в ці гірські ущелини, щоб там їх ніхто не знайшов. Так їх нащадки і стали горцями. Я сам горець, тому можу так говорити.

Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного

«Щоб отримати любов ... наповніть себе нею, поки не почнете притягувати любов, як магніт».
Чарльз Енел

Що чоловік і жінка не знають один про одного Що чоловік і жінка не знають один про одного?

Сьогодні пропоную матеріал, який при більш глибокому прочитанні допоможе читачеві зрозуміти, навіщо він / а виявився / лась поруч з партнером і що робити з тими почуттями, які зараз еманірует на коханого (або вже не дуже коханого).

0. У чоловіка і жінки виникає один до одного почуття любові, коли їх невидимі предки зводять їх разом для вирішення своїх невирішених питань.

Таємниця під номером нуль. Я присвоїв їй цей номер, тому що з досвіду знаю, як неприємно людям чути, що їх вибір коханої людини зовсім не їх. Тільки при розриві відносин люди готові прийняти: "так, це все предки мені підсунули таке ходяче мука. Ось тільки не зрозумію за що! "

Спробую коротко пояснити для чого предкам потрібен цей трюк з вашим вибором.

На самому початку відносин чоловік і жінка милі і привітні один з одним. Між ними виникає якась духовна симпатія, підкреслюю духовна. Обидва об'єднані прагненням показати свої найкращі сторони.

Для чого? Як казали у давнину, щоб показати товар лицем. Ми все це розуміємо, але з часом, коли упаковка розкрита, виявляється, що товар не так вже й хороший і замість симпатії тепер - неприйняття ...

Куди йде любов і чому виникають претензії? Претензії завжди засновані на незадоволені потреби. Потреба - це потреба в чому-то, необхідність. Про піраміду Маслоу, думаю, ви знаєте. Починається вона з базових фізичних і закінчується потребою в самореалізації.

Потреби, які закохані не можуть задовольнити один для одного - це підглянутий досвід зі своїх батьківських сімей. Як батьки, наприклад, потребували любові, уваги, поваги, так і діти їх (наші закохані) мають потребу в тому ж самому.

Але батьки не впоралися свого часу з вирішенням цих завдань, дивлячись на своїх старших, які, можливо, загинули на війні або, наприклад, самі зазнали великих втрат (колективізація, еміграція).

Інформація про втрати і незадоволені потреби записана в ДНК. Предки передали її нам через кров і досвід. Від неї не втекти. Її можна тільки усвідомити, і задовольнити ті потреби, які предкам задовольнити не вдалося.

Ось для цього і дається коханий. Але такий, який має в своїх ДНК записи про незадоволені потреби, схожих з вашими. Тому після медового місяця відносин, починаються часи невдоволення.

Образно кажучи, невидимі предки стоять за що прокинулися закоханими і, потираючи руки, кажуть: "Ну ось, миленькі! Поворковать і будя! Таперіча нашими проблемками пора займатися! "

Чи вистачить мудрості у закоханих задовольнити потреби предків і почати своє щасливе життя, залежить від того, як вони зможуть вирішити проблему, закладену в Першій Таємниці:

1. Чоловік і жінка шукають в стосунках уваги до себе. Будь-яке незадоволення у відносинах виникає через те, що одна зі сторін недоотримує увагу від партнера.

Може здатися, що відносини зазнають аварії через складний характер, поганих звичок, непристойних вчинків одного або обох партнерів, але якщо партнери дають увагу один одному, ці причини не можуть привести до розриву.

А ось коли один партнер припиняє давати увагу іншому, тоді починається битва, в якій є місце всім негативним почуттям.

Чоловік і жінка по різному оперують увагою. Думка взята у Юрія Субордіна:

Насправді є два уваги. Жіноча форма уваги, коли людина повністю слухає співрозмовника, тобто без опору сприймає образ, переданий йому співрозмовником, і чоловіча форма уваги - залучення в якийсь процес. У цьому випадку людина повністю залучений, і не відволікається ні на що інше.

Чоловік жадає, щоб жінка повністю слухала його, розкривши рот і погоджуючись з усіма його доводами. Брала його інформацію беззастережно. Іншими словами, проявляла до нього жіночу форму уваги. Приблизно так чоловік очікує, що жінка буде завжди готова до сексу з ним.

І щоб жінка слухала його, чоловік застосовує свій прийом звернення з увагою. Він залучає її (або тих, хто їм зацікавлений) в процес формування нових вражень, щоб вона (вони) розкрилися і почали слухати.

Чоловік у відносинах завжди задає напрямок, тобто пропонує проявити інтерес до чогось нового, де, на його думку, можуть виникнути нові враження і тим самим йому почнуть слухати, наприклад:

- Дорога, давай сходимо в кіно!

- А не хочеш в Анталію на тиждень махнути ?!

- Сьогодні Павлові запрошують на вечерю, ти до семи будеш готова?

Але від жінки залежить, чи підтримає вона ініціативи чоловіка. Адже вона може відмовитися слухати його пропозицій:

- Ні, дорогий, ці бойовики мене втомлюють. Я хочу посидіти вдома.

- А що я в цій Туреччини втратила! Там вічно не знаєш, як від їх ол-інклюзіва дітися!

- Павлові? Ці нудні інтелігенти? Нехай скажуть спасибі, що ми взагалі їх відвідуємо!

Жінка, що не підтримує тривалий час чоловіка в його залученість, стає для нього джерелом дискомфорту і поступово він припиняє завойовувати її увагу.

Чоловік, що припинив залучати жінку в сферу своїх інтересів, що не дає їй нових вражень, викликає в ній розчарування.

Жінка вважає слабким того чоловіка, який не зміг переконати її слухати йому, чоловік вважає стервом ту жінку, яка не залучається до його пропозиції.

Однак, якщо увагу і залучення існували в стосунках чоловіка і жінки хоч деякий час, виникає зв'язок, яка живе сама по собі і є Другий Таємної.

2. Між чоловіком і жінкою існує канал відносин, чуттєва зв'язок. При розриві відносин зв'язок залишається і викликає страждання у одного боку і накачування енергією для другої. Поки зв'язок існує, партнери по черзі змінюють напрямок руху енергії по цьому каналу. Отже, то один, то другий відчуває себе то краще, то гірше партнера.

Будь-які відносини являють собою якийсь процес енергообміну, а почуття, емоції, особливості поведінки - наслідком його.

Те, що відносини можна представити у вигляді труби між чоловіком і жінкою, через яку перекачуються почуття і емоції від одного партнера до іншого, значно спрощує пояснення, чому при розриві відносин одному з партнерів погано, а іншому, як то кажуть, удача сама в руки йде .

Зв'язок, труба, прив'язка - називайте як хочете. Її не видно, але відчуття дискомфорту адже є. Як не видно хвиль, які приходять в ваш мобільний телефон, але звук в трубці - реальність.

Багато з вас часто відчували тривалі, виснажливі періоди поганого самопочуття, коли хотілося хоч невеликий підтримки партнера у вигляді смс, дзвінка або теплого слова.

Але звідти ні звуку, ніякого ворушіння.

А коли лунають чутки про те, що партнеру везе ?! Усередині починають кипіти образа, помста, бажання рвати і метати!

Що ж робити?

А) Усвідомити, що ваша зв'язок - самостійна одиниця Всесвіту. Точно також, як труба вашого пилососа. Труба є і вона приєднана до вас. Зв'язок у вигляді труби завжди буде шукати момент, щоб дати вам знати про себе. Для цього труба буде викликати негативні почуття і відтік енергії.

Б) Після того, як ви її усвідомили, використовуйте трубу за призначенням в останній раз. Заберіть через неї у партнера все, що належить вам і віддайте йому все, що належить йому. Таким чином, необхідність в трубі зникне. Вона розчиниться.

В) Подякуйте партнера за те, що він був у вашому житті. Дайте йому місце в серці.

С) А ви пам'ятаєте про Тайну Нуль? У цих відносинах ви задовольнили потребу предків? Якщо немає, то на місце цього партнера прийде такий же.

Щоб відносини не приходили до розриву і страждань, потрібно знати про Третю Таємниці:

3. Чоловік повинен розлучитися з мамою перш, ніж вирішить одружитися з жінкою.

У чоловіка завжди є його перша жінка. Це його мати.

Будучи хлопчиком він прив'язаний до неї перші дванадцять років життя. Далі зв'язок слабшає, але чи завжди вона рветься?

Якщо мама - самодостатня, зріла особистість, вона легко відпустить сина в світ.

Мати передає сина в руки батька. Тепер чоловік відповідальний за чоловіка. Так мужність переходить від батька до сина.

Але в наші дні не завжди все так гладко.

Часто мати сама залишається маленькою Внутрішньої дівчинкою, повною страхів і недовіри. І тоді вона не може довірити свого сина кому б то не було. Ні батькові дитини, якого можливо давно немає поруч, ні тим більше дівчині, яка поклала око на найдорожче в її житті.

Мати не дає свободи синові, вирішує все за нього. Якби вона знала, що власноруч перетворює його в Невдахи!

Але вона не хоче цього знати - вона Мати і більше всіх любить свою кровиночку!

Підсвідомо вона хоче бути потрібною і затребуваною хоча б йому, тому що відчуває себе повним нікчемою. І ростить собі подібного.

Ну і що! - скаже вона. - Поки я жива він буде під моїм захистом і повністю забезпечений.

Так і хочеться запитати: А коли вас не стане, йому теж піти за вами в інший світ?

Мами, будь ласка, країні потрібні чоловіки! Відпустіть їх - дайте їм стати Чоловіками! Любіть їх по-справжньому, а не зі страху за свого заплаканої Внутрішнього дитини.

Мами, щоб чоловік залишався в зрілому віці в стані вашого підопічного, або ще гірше "психологічним чоловіком", йому доведеться пити. Тільки там, в запої, він зможе виконати ваш батьківське послання: "Не рости!"

Чоловіки, які не одружитеся, поки не розлучитеся з мамою. Все одно мама, як "перша і законна" відіб'є вас від дружини.

Після того, як чоловік покине свого мамою і до нього, згідно з Біблією, пристане дружина, виникне те, що ховається в Четвертій Таємниці:

4. Жінка завжди буде хотіти позбавити чоловіка мужності, щоб він не дістався інший.

Мужність - це здатність проникнути в непізнане, в світ, де нічого ще не відомо і де необхідно створити порядок. Всесвіт поклала цю відповідальність на чоловіків, змусивши їх розширювати свою мужність, долаючи перешкоди і розкриваючи загадки природи.

Чоловік повинен залучатися до нового, освоювати це нове і приносити здобич, знання до ніг своєї жінки. Дружині, або мамі. (Давайте вважати, що наш чоловік вже розлучився і приносить трофеї дружині).

Так зростає його мужність.

А що його жінка? Вона є тією Всесвіт, яка бажає бути вивченою її чоловіком. Вона то розкривається перед ним, то приховує якісь свої таємниці, щоб викликати його інтерес до нового пізнання їм самої себе.

І коли він хоче почати вивчати іншу всесвіт, то в ній виникає спочатку подив, а потім образа: "Як? Ти ще не пізнав мене! Як ти можеш вивчати щось інше? Я не можу таке пробачити тобі! "

Бачачи його призначення - пізнавати нове, вона пропонує йому своє "ідеальне рішення":

СИДИ ДОМА І полюванні, пізнавати ОТСЮДА!

Так вона позбавляє його мужності, тому що тепер він не може їй відмовити - буде скандал: "Як? Ти хочеш мені змінити? Тоді забирайся назовсім! "

Він погоджується залишитися поруч і потихеньку стає їй синком, а вона йому - мамою.

Їх сексуальні відносини сходять нанівець, але для неї головне досягнуто - поруч є той, хто завжди буде вивчати і обслуговувати її Всесвіт.

Який же вихід з цієї патової ситуації? Він в П'ятій Таємниці:

5. Чоловік зростає в статусі тільки на любові його жінки. Цих жінок у нього дві: мама і дружина. Якщо чоловік не росте в статусі, значить, любові до нього немає.

Чого хочуть все люди? Правильно, розвитку, зростання!

Зростання в людській повсякденному житті виглядає, як перехід від одного статусу в інший.

Наприклад: школяр хоче тать студентом, студент - багатієм, багач - залишити своє ім'я в історії (історичним діячем). Дівчина хоче стати дружиною, дружина - сяяти від гордості і щастя за себе, своїх дітей і чоловіка.

Щоб рости в статусі, потрібні ресурси, потрібна підтримка. Хто дає цю підтримку? Той, хто вірить, той, хто любить!

Коли пара довгий час не може перейти зі свого статусу в більш високий ранг, наприклад, довгий час неможливо накопичити на розширення житлоплощі, це означає, що чоловікові, як добувачеві і мисливцеві, не вистачає сил. Йому потрібна підтримка.

Підтримку він може взяти тільки у жінки, яка силою своєї віри покаже йому, що він сильний і класний.

Чоловік не сильніше жінки. Чоловік стає сильнішою, коли йому дозволяє відчувати себе сильним жінка.

Жінка не слабкіше чоловіки. Просто вона розуміє, що її чоловікові необхідно відчувати себе героєм, коли він подорожує по просторах її поки ще недослідженою всесвіту.

Жінка готова дати чоловікові енергію для того, щоб він залучався своєю увагою до її персони, до її інтересам. Жінка дає енергію, нагадаю, через свою увагу і почуття любові до чоловіка.

На її любові він відчуває себе сильнішим і має можливість вирости в статусі, щоб передати цей статус своєї жінці (або мамі).

Як тільки жінка припиняє давати увагу і любов чоловікові, його зростання в статусі зупиняється. Можна багато дорікати чоловіка за відсутність зростання і грошей, але причина в жінці, яка не дає йому любові.

Що ж таке любов дізнайтеся з Шостий Таємниці:

6. Любов - це прагнення розвинути свого партнера. Якщо партнер не бажає вашого розвитку, він вас не любить.

Дуже часто можна почути такі висловлювання: "Навіщо тобі ці книжки, тренінги, семінари? Сиди вдома, займайся дітьми! "

Що хоче сказати цим людина, що говорить таке? Він просить дати йому Увага.

Якщо Уваги він отримує багато, але все одно продовжує утримувати партнера в "золотій клітці", то він не бажає зростання і розвитку свого близького.

Чому тоді ці люди поруч?

Тому що їм обом вигідно залишатися пораненими дітьми і грати в ролі своїх незадоволених предків:

Один -жертва, інший - кат. Один - нікчема, інший - перевага.

Той з двох, хто в позиції зверху, в позиції зверхності, той більше поранений, але приховує цю правду від себе. Його стратегія: щоб не відчувати свій біль, треба бути крутіше інших. Підносячись над жертвами я не помічу, що сам такий же убогий, як вони.

Ця стратегія призводить його до рішення не давати можливість партнеру розвиватися, інакше партнер втече з-під його рабства.

Отямиться, побачить, що шлях до свободи відкритий і втече!

Але зростання не зупинити, і тоді повільно, потихеньку, через свою роль ката, тирана, партнер починає самостійно, в межах створеної "золотої клітки" витягувати зі своєї жертви її поранених Внутрішніх дітей. Процес болісний і укладено він у Сьомій Таємниці:

7. Чоловік служить жінці кожною своєю дією, навіть негативним: пияцтвом, неробством, побоями. Чоловік - дзеркало жінки, в якому відбивається все те, що вона про себе не хоче знати.

Навіть у найважчих відносинах, в так званих неблагополучних сім'ях, чоловік і жінка служать один одному. Вони - дзеркало того, чого самі в собі не хочуть визнавати.

Двоє завжди разом, поки їм є чого дати один одному. І, можливо, вони дають один одному біль, приниження, страждання. Але вони не розходяться. І причина тут тільки одна: Історія предків.

Двоє повторюють історію своїх предків, показуючи свою любов не до партнера, а до предку: бабусі, прадіда, або до абортованих дитині мами.

Я багато писав про це на сторінках свого Блогу, але зараз я просто хочу повторити стару думку новими словами:

Якщо ви не розходьтеся з тим, хто вас не розвиває і змушує страждати, ви, завдяки своєму тирану, усвідомлюєте потроху і витягаєте з себе тих поранених Внутрішніх дітей, які були створені за часів життя ваших предків.

Шкода, але це так ... Подякуйте тирана, адже в його роду такі ж історії, що і в вашому. Тому ви і пара.

Двоє б'ються за любов, але виграти можна, тільки знаючи Восьму Таємницю:

8. Щоб чоловікові перемогти жінку, йому потрібно виграти битву в її очах, щоб жінці перемогти чоловіка, їй потрібно програти йому.

Даоси говорили: "Жінка - широка, а чоловік - глибокий".

Це означає, що жінка добре себе почуває, коли може відчинити свою душу широко-широко, а для цього їй потрібно дозволити собі довіритися світу, прийняти його, не бажаючи змін.

Такий стан буває в поле, коли лежиш на траві і впускати в себе небо, сонце, повітря, траву, мурашок і сонце. І всіх-всіх-всіх.

Жіноча енергія тече горизонтально, вона як Земля.

А чоловіча енергія вертикальна, і чоловік відчуває себе прекрасно, коли, піднімаючись, як міцне дерево, проникає глибоко корінням в землю.

Чоловік харчується від жіночої енергії, як дерево живиться від землі.

У відносинах, якщо жінка підноситься над чоловіком, вона відчуває перемогу, але, в підсумку програє, тому що дерево під землею означає землетрус.

У ці хвилини жінку трясе, як гори під час підземних поштовхів і вона відчуває глибоко заховану тривогу. З кожною перемогою над чоловіками-деревами тривога зростає і від цього зростає втома. Перемоги вже не радують, тому що на цій землі вже давно ніхто не хоче селитися.

У горах завжди мало жителів і всі вони виявилися там з однієї причини: колись їх предки тікали від смертельної небезпеки в ці гірські ущелини, щоб там їх ніхто не знайшов. Так їх нащадки і стали горцями. Я сам горець, тому можу так говорити.

Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного

«Щоб отримати любов ... наповніть себе нею, поки не почнете притягувати любов, як магніт».
Чарльз Енел

Що чоловік і жінка не знають один про одного Що чоловік і жінка не знають один про одного?

Сьогодні пропоную матеріал, який при більш глибокому прочитанні допоможе читачеві зрозуміти, навіщо він / а виявився / лась поруч з партнером і що робити з тими почуттями, які зараз еманірует на коханого (або вже не дуже коханого).

0. У чоловіка і жінки виникає один до одного почуття любові, коли їх невидимі предки зводять їх разом для вирішення своїх невирішених питань.

Таємниця під номером нуль. Я присвоїв їй цей номер, тому що з досвіду знаю, як неприємно людям чути, що їх вибір коханої людини зовсім не їх. Тільки при розриві відносин люди готові прийняти: "так, це все предки мені підсунули таке ходяче мука. Ось тільки не зрозумію за що! "

Спробую коротко пояснити для чого предкам потрібен цей трюк з вашим вибором.

На самому початку відносин чоловік і жінка милі і привітні один з одним. Між ними виникає якась духовна симпатія, підкреслюю духовна. Обидва об'єднані прагненням показати свої найкращі сторони.

Для чого? Як казали у давнину, щоб показати товар лицем. Ми все це розуміємо, але з часом, коли упаковка розкрита, виявляється, що товар не так вже й хороший і замість симпатії тепер - неприйняття ...

Куди йде любов і чому виникають претензії? Претензії завжди засновані на незадоволені потреби. Потреба - це потреба в чому-то, необхідність. Про піраміду Маслоу, думаю, ви знаєте. Починається вона з базових фізичних і закінчується потребою в самореалізації.

Потреби, які закохані не можуть задовольнити один для одного - це підглянутий досвід зі своїх батьківських сімей. Як батьки, наприклад, потребували любові, уваги, поваги, так і діти їх (наші закохані) мають потребу в тому ж самому.

Але батьки не впоралися свого часу з вирішенням цих завдань, дивлячись на своїх старших, які, можливо, загинули на війні або, наприклад, самі зазнали великих втрат (колективізація, еміграція).

Інформація про втрати і незадоволені потреби записана в ДНК. Предки передали її нам через кров і досвід. Від неї не втекти. Її можна тільки усвідомити, і задовольнити ті потреби, які предкам задовольнити не вдалося.

Ось для цього і дається коханий. Але такий, який має в своїх ДНК записи про незадоволені потреби, схожих з вашими. Тому після медового місяця відносин, починаються часи невдоволення.

Образно кажучи, невидимі предки стоять за що прокинулися закоханими і, потираючи руки, кажуть: "Ну ось, миленькі! Поворковать і будя! Таперіча нашими проблемками пора займатися! "

Чи вистачить мудрості у закоханих задовольнити потреби предків і почати своє щасливе життя, залежить від того, як вони зможуть вирішити проблему, закладену в Першій Таємниці:

1. Чоловік і жінка шукають в стосунках уваги до себе. Будь-яке незадоволення у відносинах виникає через те, що одна зі сторін недоотримує увагу від партнера.

Може здатися, що відносини зазнають аварії через складний характер, поганих звичок, непристойних вчинків одного або обох партнерів, але якщо партнери дають увагу один одному, ці причини не можуть привести до розриву.

А ось коли один партнер припиняє давати увагу іншому, тоді починається битва, в якій є місце всім негативним почуттям.

Чоловік і жінка по різному оперують увагою. Думка взята у Юрія Субордіна:

Насправді є два уваги. Жіноча форма уваги, коли людина повністю слухає співрозмовника, тобто без опору сприймає образ, переданий йому співрозмовником, і чоловіча форма уваги - залучення в якийсь процес. У цьому випадку людина повністю залучений, і не відволікається ні на що інше.

Чоловік жадає, щоб жінка повністю слухала його, розкривши рот і погоджуючись з усіма його доводами. Брала його інформацію беззастережно. Іншими словами, проявляла до нього жіночу форму уваги. Приблизно так чоловік очікує, що жінка буде завжди готова до сексу з ним.

І щоб жінка слухала його, чоловік застосовує свій прийом звернення з увагою. Він залучає її (або тих, хто їм зацікавлений) в процес формування нових вражень, щоб вона (вони) розкрилися і почали слухати.

Чоловік у відносинах завжди задає напрямок, тобто пропонує проявити інтерес до чогось нового, де, на його думку, можуть виникнути нові враження і тим самим йому почнуть слухати, наприклад:

- Дорога, давай сходимо в кіно!

- А не хочеш в Анталію на тиждень махнути ?!

- Сьогодні Павлові запрошують на вечерю, ти до семи будеш готова?

Але від жінки залежить, чи підтримає вона ініціативи чоловіка. Адже вона може відмовитися слухати його пропозицій:

- Ні, дорогий, ці бойовики мене втомлюють. Я хочу посидіти вдома.

- А що я в цій Туреччини втратила! Там вічно не знаєш, як від їх ол-інклюзіва дітися!

- Павлові? Ці нудні інтелігенти? Нехай скажуть спасибі, що ми взагалі їх відвідуємо!

Жінка, що не підтримує тривалий час чоловіка в його залученість, стає для нього джерелом дискомфорту і поступово він припиняє завойовувати її увагу.

Чоловік, що припинив залучати жінку в сферу своїх інтересів, що не дає їй нових вражень, викликає в ній розчарування.

Жінка вважає слабким того чоловіка, який не зміг переконати її слухати йому, чоловік вважає стервом ту жінку, яка не залучається до його пропозиції.

Однак, якщо увагу і залучення існували в стосунках чоловіка і жінки хоч деякий час, виникає зв'язок, яка живе сама по собі і є Другий Таємної.

2. Між чоловіком і жінкою існує канал відносин, чуттєва зв'язок. При розриві відносин зв'язок залишається і викликає страждання у одного боку і накачування енергією для другої. Поки зв'язок існує, партнери по черзі змінюють напрямок руху енергії по цьому каналу. Отже, то один, то другий відчуває себе то краще, то гірше партнера.

Будь-які відносини являють собою якийсь процес енергообміну, а почуття, емоції, особливості поведінки - наслідком його.

Те, що відносини можна представити у вигляді труби між чоловіком і жінкою, через яку перекачуються почуття і емоції від одного партнера до іншого, значно спрощує пояснення, чому при розриві відносин одному з партнерів погано, а іншому, як то кажуть, удача сама в руки йде .

Зв'язок, труба, прив'язка - називайте як хочете. Її не видно, але відчуття дискомфорту адже є. Як не видно хвиль, які приходять в ваш мобільний телефон, але звук в трубці - реальність.

Багато з вас часто відчували тривалі, виснажливі періоди поганого самопочуття, коли хотілося хоч невеликий підтримки партнера у вигляді смс, дзвінка або теплого слова.

Але звідти ні звуку, ніякого ворушіння.

А коли лунають чутки про те, що партнеру везе ?! Усередині починають кипіти образа, помста, бажання рвати і метати!

Що ж робити?

А) Усвідомити, що ваша зв'язок - самостійна одиниця Всесвіту. Точно також, як труба вашого пилососа. Труба є і вона приєднана до вас. Зв'язок у вигляді труби завжди буде шукати момент, щоб дати вам знати про себе. Для цього труба буде викликати негативні почуття і відтік енергії.

Б) Після того, як ви її усвідомили, використовуйте трубу за призначенням в останній раз. Заберіть через неї у партнера все, що належить вам і віддайте йому все, що належить йому. Таким чином, необхідність в трубі зникне. Вона розчиниться.

В) Подякуйте партнера за те, що він був у вашому житті. Дайте йому місце в серці.

С) А ви пам'ятаєте про Тайну Нуль? У цих відносинах ви задовольнили потребу предків? Якщо немає, то на місце цього партнера прийде такий же.

Щоб відносини не приходили до розриву і страждань, потрібно знати про Третю Таємниці:

3. Чоловік повинен розлучитися з мамою перш, ніж вирішить одружитися з жінкою.

У чоловіка завжди є його перша жінка. Це його мати.

Будучи хлопчиком він прив'язаний до неї перші дванадцять років життя. Далі зв'язок слабшає, але чи завжди вона рветься?

Якщо мама - самодостатня, зріла особистість, вона легко відпустить сина в світ.

Мати передає сина в руки батька. Тепер чоловік відповідальний за чоловіка. Так мужність переходить від батька до сина.

Але в наші дні не завжди все так гладко.

Часто мати сама залишається маленькою Внутрішньої дівчинкою, повною страхів і недовіри. І тоді вона не може довірити свого сина кому б то не було. Ні батькові дитини, якого можливо давно немає поруч, ні тим більше дівчині, яка поклала око на найдорожче в її житті.

Мати не дає свободи синові, вирішує все за нього. Якби вона знала, що власноруч перетворює його в Невдахи!

Але вона не хоче цього знати - вона Мати і більше всіх любить свою кровиночку!

Підсвідомо вона хоче бути потрібною і затребуваною хоча б йому, тому що відчуває себе повним нікчемою. І ростить собі подібного.

Ну і що! - скаже вона. - Поки я жива він буде під моїм захистом і повністю забезпечений.

Так і хочеться запитати: А коли вас не стане, йому теж піти за вами в інший світ?

Мами, будь ласка, країні потрібні чоловіки! Відпустіть їх - дайте їм стати Чоловіками! Любіть їх по-справжньому, а не зі страху за свого заплаканої Внутрішнього дитини.

Мами, щоб чоловік залишався в зрілому віці в стані вашого підопічного, або ще гірше "психологічним чоловіком", йому доведеться пити. Тільки там, в запої, він зможе виконати ваш батьківське послання: "Не рости!"

Чоловіки, які не одружитеся, поки не розлучитеся з мамою. Все одно мама, як "перша і законна" відіб'є вас від дружини.

Після того, як чоловік покине свого мамою і до нього, згідно з Біблією, пристане дружина, виникне те, що ховається в Четвертій Таємниці:

4. Жінка завжди буде хотіти позбавити чоловіка мужності, щоб він не дістався інший.

Мужність - це здатність проникнути в непізнане, в світ, де нічого ще не відомо і де необхідно створити порядок. Всесвіт поклала цю відповідальність на чоловіків, змусивши їх розширювати свою мужність, долаючи перешкоди і розкриваючи загадки природи.

Чоловік повинен залучатися до нового, освоювати це нове і приносити здобич, знання до ніг своєї жінки. Дружині, або мамі. (Давайте вважати, що наш чоловік вже розлучився і приносить трофеї дружині).

Так зростає його мужність.

А що його жінка? Вона є тією Всесвіт, яка бажає бути вивченою її чоловіком. Вона то розкривається перед ним, то приховує якісь свої таємниці, щоб викликати його інтерес до нового пізнання їм самої себе.

І коли він хоче почати вивчати іншу всесвіт, то в ній виникає спочатку подив, а потім образа: "Як? Ти ще не пізнав мене! Як ти можеш вивчати щось інше? Я не можу таке пробачити тобі! "

Бачачи його призначення - пізнавати нове, вона пропонує йому своє "ідеальне рішення":

СИДИ ДОМА І полюванні, пізнавати ОТСЮДА!

Так вона позбавляє його мужності, тому що тепер він не може їй відмовити - буде скандал: "Як? Ти хочеш мені змінити? Тоді забирайся назовсім! "

Він погоджується залишитися поруч і потихеньку стає їй синком, а вона йому - мамою.

Їх сексуальні відносини сходять нанівець, але для неї головне досягнуто - поруч є той, хто завжди буде вивчати і обслуговувати її Всесвіт.

Який же вихід з цієї патової ситуації? Він в П'ятій Таємниці:

5. Чоловік зростає в статусі тільки на любові його жінки. Цих жінок у нього дві: мама і дружина. Якщо чоловік не росте в статусі, значить, любові до нього немає.

Чого хочуть все люди? Правильно, розвитку, зростання!

Зростання в людській повсякденному житті виглядає, як перехід від одного статусу в інший.

Наприклад: школяр хоче тать студентом, студент - багатієм, багач - залишити своє ім'я в історії (історичним діячем). Дівчина хоче стати дружиною, дружина - сяяти від гордості і щастя за себе, своїх дітей і чоловіка.

Щоб рости в статусі, потрібні ресурси, потрібна підтримка. Хто дає цю підтримку? Той, хто вірить, той, хто любить!

Коли пара довгий час не може перейти зі свого статусу в більш високий ранг, наприклад, довгий час неможливо накопичити на розширення житлоплощі, це означає, що чоловікові, як добувачеві і мисливцеві, не вистачає сил. Йому потрібна підтримка.

Підтримку він може взяти тільки у жінки, яка силою своєї віри покаже йому, що він сильний і класний.

Чоловік не сильніше жінки. Чоловік стає сильнішою, коли йому дозволяє відчувати себе сильним жінка.

Жінка не слабкіше чоловіки. Просто вона розуміє, що її чоловікові необхідно відчувати себе героєм, коли він подорожує по просторах її поки ще недослідженою всесвіту.

Жінка готова дати чоловікові енергію для того, щоб він залучався своєю увагою до її персони, до її інтересам. Жінка дає енергію, нагадаю, через свою увагу і почуття любові до чоловіка.

На її любові він відчуває себе сильнішим і має можливість вирости в статусі, щоб передати цей статус своєї жінці (або мамі).

Як тільки жінка припиняє давати увагу і любов чоловікові, його зростання в статусі зупиняється. Можна багато дорікати чоловіка за відсутність зростання і грошей, але причина в жінці, яка не дає йому любові.

Що ж таке любов дізнайтеся з Шостий Таємниці:

6. Любов - це прагнення розвинути свого партнера. Якщо партнер не бажає вашого розвитку, він вас не любить.

Дуже часто можна почути такі висловлювання: "Навіщо тобі ці книжки, тренінги, семінари? Сиди вдома, займайся дітьми! "

Що хоче сказати цим людина, що говорить таке? Він просить дати йому Увага.

Якщо Уваги він отримує багато, але все одно продовжує утримувати партнера в "золотій клітці", то він не бажає зростання і розвитку свого близького.

Чому тоді ці люди поруч?

Тому що їм обом вигідно залишатися пораненими дітьми і грати в ролі своїх незадоволених предків:

Один -жертва, інший - кат. Один - нікчема, інший - перевага.

Той з двох, хто в позиції зверху, в позиції зверхності, той більше поранений, але приховує цю правду від себе. Його стратегія: щоб не відчувати свій біль, треба бути крутіше інших. Підносячись над жертвами я не помічу, що сам такий же убогий, як вони.

Ця стратегія призводить його до рішення не давати можливість партнеру розвиватися, інакше партнер втече з-під його рабства.

Отямиться, побачить, що шлях до свободи відкритий і втече!

Але зростання не зупинити, і тоді повільно, потихеньку, через свою роль ката, тирана, партнер починає самостійно, в межах створеної "золотої клітки" витягувати зі своєї жертви її поранених Внутрішніх дітей. Процес болісний і укладено він у Сьомій Таємниці:

7. Чоловік служить жінці кожною своєю дією, навіть негативним: пияцтвом, неробством, побоями. Чоловік - дзеркало жінки, в якому відбивається все те, що вона про себе не хоче знати.

Навіть у найважчих відносинах, в так званих неблагополучних сім'ях, чоловік і жінка служать один одному. Вони - дзеркало того, чого самі в собі не хочуть визнавати.

Двоє завжди разом, поки їм є чого дати один одному. І, можливо, вони дають один одному біль, приниження, страждання. Але вони не розходяться. І причина тут тільки одна: Історія предків.

Двоє повторюють історію своїх предків, показуючи свою любов не до партнера, а до предку: бабусі, прадіда, або до абортованих дитині мами.

Я багато писав про це на сторінках свого Блогу, але зараз я просто хочу повторити стару думку новими словами:

Якщо ви не розходьтеся з тим, хто вас не розвиває і змушує страждати, ви, завдяки своєму тирану, усвідомлюєте потроху і витягаєте з себе тих поранених Внутрішніх дітей, які були створені за часів життя ваших предків.

Шкода, але це так ... Подякуйте тирана, адже в його роду такі ж історії, що і в вашому. Тому ви і пара.

Двоє б'ються за любов, але виграти можна, тільки знаючи Восьму Таємницю:

8. Щоб чоловікові перемогти жінку, йому потрібно виграти битву в її очах, щоб жінці перемогти чоловіка, їй потрібно програти йому.

Даоси говорили: "Жінка - широка, а чоловік - глибокий".

Це означає, що жінка добре себе почуває, коли може відчинити свою душу широко-широко, а для цього їй потрібно дозволити собі довіритися світу, прийняти його, не бажаючи змін.

Такий стан буває в поле, коли лежиш на траві і впускати в себе небо, сонце, повітря, траву, мурашок і сонце. І всіх-всіх-всіх.

Жіноча енергія тече горизонтально, вона як Земля.

А чоловіча енергія вертикальна, і чоловік відчуває себе прекрасно, коли, піднімаючись, як міцне дерево, проникає глибоко корінням в землю.

Чоловік харчується від жіночої енергії, як дерево живиться від землі.

У відносинах, якщо жінка підноситься над чоловіком, вона відчуває перемогу, але, в підсумку програє, тому що дерево під землею означає землетрус.

У ці хвилини жінку трясе, як гори під час підземних поштовхів і вона відчуває глибоко заховану тривогу. З кожною перемогою над чоловіками-деревами тривога зростає і від цього зростає втома. Перемоги вже не радують, тому що на цій землі вже давно ніхто не хоче селитися.

У горах завжди мало жителів і всі вони виявилися там з однієї причини: колись їх предки тікали від смертельної небезпеки в ці гірські ущелини, щоб там їх ніхто не знайшов. Так їх нащадки і стали горцями. Я сам горець, тому можу так говорити.

Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного

«Щоб отримати любов ... наповніть себе нею, поки не почнете притягувати любов, як магніт».
Чарльз Енел

Що чоловік і жінка не знають один про одного Що чоловік і жінка не знають один про одного?

Сьогодні пропоную матеріал, який при більш глибокому прочитанні допоможе читачеві зрозуміти, навіщо він / а виявився / лась поруч з партнером і що робити з тими почуттями, які зараз еманірует на коханого (або вже не дуже коханого).

0. У чоловіка і жінки виникає один до одного почуття любові, коли їх невидимі предки зводять їх разом для вирішення своїх невирішених питань.

Таємниця під номером нуль. Я присвоїв їй цей номер, тому що з досвіду знаю, як неприємно людям чути, що їх вибір коханої людини зовсім не їх. Тільки при розриві відносин люди готові прийняти: "так, це все предки мені підсунули таке ходяче мука. Ось тільки не зрозумію за що! "

Спробую коротко пояснити для чого предкам потрібен цей трюк з вашим вибором.

На самому початку відносин чоловік і жінка милі і привітні один з одним. Між ними виникає якась духовна симпатія, підкреслюю духовна. Обидва об'єднані прагненням показати свої найкращі сторони.

Для чого? Як казали у давнину, щоб показати товар лицем. Ми все це розуміємо, але з часом, коли упаковка розкрита, виявляється, що товар не так вже й хороший і замість симпатії тепер - неприйняття ...

Куди йде любов і чому виникають претензії? Претензії завжди засновані на незадоволені потреби. Потреба - це потреба в чому-то, необхідність. Про піраміду Маслоу, думаю, ви знаєте. Починається вона з базових фізичних і закінчується потребою в самореалізації.

Потреби, які закохані не можуть задовольнити один для одного - це підглянутий досвід зі своїх батьківських сімей. Як батьки, наприклад, потребували любові, уваги, поваги, так і діти їх (наші закохані) мають потребу в тому ж самому.

Але батьки не впоралися свого часу з вирішенням цих завдань, дивлячись на своїх старших, які, можливо, загинули на війні або, наприклад, самі зазнали великих втрат (колективізація, еміграція).

Інформація про втрати і незадоволені потреби записана в ДНК. Предки передали її нам через кров і досвід. Від неї не втекти. Її можна тільки усвідомити, і задовольнити ті потреби, які предкам задовольнити не вдалося.

Ось для цього і дається коханий. Але такий, який має в своїх ДНК записи про незадоволені потреби, схожих з вашими. Тому після медового місяця відносин, починаються часи невдоволення.

Образно кажучи, невидимі предки стоять за що прокинулися закоханими і, потираючи руки, кажуть: "Ну ось, миленькі! Поворковать і будя! Таперіча нашими проблемками пора займатися! "

Чи вистачить мудрості у закоханих задовольнити потреби предків і почати своє щасливе життя, залежить від того, як вони зможуть вирішити проблему, закладену в Першій Таємниці:

1. Чоловік і жінка шукають в стосунках уваги до себе. Будь-яке незадоволення у відносинах виникає через те, що одна зі сторін недоотримує увагу від партнера.

Може здатися, що відносини зазнають аварії через складний характер, поганих звичок, непристойних вчинків одного або обох партнерів, але якщо партнери дають увагу один одному, ці причини не можуть привести до розриву.

А ось коли один партнер припиняє давати увагу іншому, тоді починається битва, в якій є місце всім негативним почуттям.

Чоловік і жінка по різному оперують увагою. Думка взята у Юрія Субордіна:

Насправді є два уваги. Жіноча форма уваги, коли людина повністю слухає співрозмовника, тобто без опору сприймає образ, переданий йому співрозмовником, і чоловіча форма уваги - залучення в якийсь процес. У цьому випадку людина повністю залучений, і не відволікається ні на що інше.

Чоловік жадає, щоб жінка повністю слухала його, розкривши рот і погоджуючись з усіма його доводами. Брала його інформацію беззастережно. Іншими словами, проявляла до нього жіночу форму уваги. Приблизно так чоловік очікує, що жінка буде завжди готова до сексу з ним.

І щоб жінка слухала його, чоловік застосовує свій прийом звернення з увагою. Він залучає її (або тих, хто їм зацікавлений) в процес формування нових вражень, щоб вона (вони) розкрилися і почали слухати.

Чоловік у відносинах завжди задає напрямок, тобто пропонує проявити інтерес до чогось нового, де, на його думку, можуть виникнути нові враження і тим самим йому почнуть слухати, наприклад:

- Дорога, давай сходимо в кіно!

- А не хочеш в Анталію на тиждень махнути ?!

- Сьогодні Павлові запрошують на вечерю, ти до семи будеш готова?

Але від жінки залежить, чи підтримає вона ініціативи чоловіка. Адже вона може відмовитися слухати його пропозицій:

- Ні, дорогий, ці бойовики мене втомлюють. Я хочу посидіти вдома.

- А що я в цій Туреччини втратила! Там вічно не знаєш, як від їх ол-інклюзіва дітися!

- Павлові? Ці нудні інтелігенти? Нехай скажуть спасибі, що ми взагалі їх відвідуємо!

Жінка, що не підтримує тривалий час чоловіка в його залученість, стає для нього джерелом дискомфорту і поступово він припиняє завойовувати її увагу.

Чоловік, що припинив залучати жінку в сферу своїх інтересів, що не дає їй нових вражень, викликає в ній розчарування.

Жінка вважає слабким того чоловіка, який не зміг переконати її слухати йому, чоловік вважає стервом ту жінку, яка не залучається до його пропозиції.

Однак, якщо увагу і залучення існували в стосунках чоловіка і жінки хоч деякий час, виникає зв'язок, яка живе сама по собі і є Другий Таємної.

2. Між чоловіком і жінкою існує канал відносин, чуттєва зв'язок. При розриві відносин зв'язок залишається і викликає страждання у одного боку і накачування енергією для другої. Поки зв'язок існує, партнери по черзі змінюють напрямок руху енергії по цьому каналу. Отже, то один, то другий відчуває себе то краще, то гірше партнера.

Будь-які відносини являють собою якийсь процес енергообміну, а почуття, емоції, особливості поведінки - наслідком його.

Те, що відносини можна представити у вигляді труби між чоловіком і жінкою, через яку перекачуються почуття і емоції від одного партнера до іншого, значно спрощує пояснення, чому при розриві відносин одному з партнерів погано, а іншому, як то кажуть, удача сама в руки йде .

Зв'язок, труба, прив'язка - називайте як хочете. Її не видно, але відчуття дискомфорту адже є. Як не видно хвиль, які приходять в ваш мобільний телефон, але звук в трубці - реальність.

Багато з вас часто відчували тривалі, виснажливі періоди поганого самопочуття, коли хотілося хоч невеликий підтримки партнера у вигляді смс, дзвінка або теплого слова.

Але звідти ні звуку, ніякого ворушіння.

А коли лунають чутки про те, що партнеру везе ?! Усередині починають кипіти образа, помста, бажання рвати і метати!

Що ж робити?

А) Усвідомити, що ваша зв'язок - самостійна одиниця Всесвіту. Точно також, як труба вашого пилососа. Труба є і вона приєднана до вас. Зв'язок у вигляді труби завжди буде шукати момент, щоб дати вам знати про себе. Для цього труба буде викликати негативні почуття і відтік енергії.

Б) Після того, як ви її усвідомили, використовуйте трубу за призначенням в останній раз. Заберіть через неї у партнера все, що належить вам і віддайте йому все, що належить йому. Таким чином, необхідність в трубі зникне. Вона розчиниться.

В) Подякуйте партнера за те, що він був у вашому житті. Дайте йому місце в серці.

С) А ви пам'ятаєте про Тайну Нуль? У цих відносинах ви задовольнили потребу предків? Якщо немає, то на місце цього партнера прийде такий же.

Щоб відносини не приходили до розриву і страждань, потрібно знати про Третю Таємниці:

3. Чоловік повинен розлучитися з мамою перш, ніж вирішить одружитися з жінкою.

У чоловіка завжди є його перша жінка. Це його мати.

Будучи хлопчиком він прив'язаний до неї перші дванадцять років життя. Далі зв'язок слабшає, але чи завжди вона рветься?

Якщо мама - самодостатня, зріла особистість, вона легко відпустить сина в світ.

Мати передає сина в руки батька. Тепер чоловік відповідальний за чоловіка. Так мужність переходить від батька до сина.

Але в наші дні не завжди все так гладко.

Часто мати сама залишається маленькою Внутрішньої дівчинкою, повною страхів і недовіри. І тоді вона не може довірити свого сина кому б то не було. Ні батькові дитини, якого можливо давно немає поруч, ні тим більше дівчині, яка поклала око на найдорожче в її житті.

Мати не дає свободи синові, вирішує все за нього. Якби вона знала, що власноруч перетворює його в Невдахи!

Але вона не хоче цього знати - вона Мати і більше всіх любить свою кровиночку!

Підсвідомо вона хоче бути потрібною і затребуваною хоча б йому, тому що відчуває себе повним нікчемою. І ростить собі подібного.

Ну і що! - скаже вона. - Поки я жива він буде під моїм захистом і повністю забезпечений.

Так і хочеться запитати: А коли вас не стане, йому теж піти за вами в інший світ?

Мами, будь ласка, країні потрібні чоловіки! Відпустіть їх - дайте їм стати Чоловіками! Любіть їх по-справжньому, а не зі страху за свого заплаканої Внутрішнього дитини.

Мами, щоб чоловік залишався в зрілому віці в стані вашого підопічного, або ще гірше "психологічним чоловіком", йому доведеться пити. Тільки там, в запої, він зможе виконати ваш батьківське послання: "Не рости!"

Чоловіки, які не одружитеся, поки не розлучитеся з мамою. Все одно мама, як "перша і законна" відіб'є вас від дружини.

Після того, як чоловік покине свого мамою і до нього, згідно з Біблією, пристане дружина, виникне те, що ховається в Четвертій Таємниці:

4. Жінка завжди буде хотіти позбавити чоловіка мужності, щоб він не дістався інший.

Мужність - це здатність проникнути в непізнане, в світ, де нічого ще не відомо і де необхідно створити порядок. Всесвіт поклала цю відповідальність на чоловіків, змусивши їх розширювати свою мужність, долаючи перешкоди і розкриваючи загадки природи.

Чоловік повинен залучатися до нового, освоювати це нове і приносити здобич, знання до ніг своєї жінки. Дружині, або мамі. (Давайте вважати, що наш чоловік вже розлучився і приносить трофеї дружині).

Так зростає його мужність.

А що його жінка? Вона є тією Всесвіт, яка бажає бути вивченою її чоловіком. Вона то розкривається перед ним, то приховує якісь свої таємниці, щоб викликати його інтерес до нового пізнання їм самої себе.

І коли він хоче почати вивчати іншу всесвіт, то в ній виникає спочатку подив, а потім образа: "Як? Ти ще не пізнав мене! Як ти можеш вивчати щось інше? Я не можу таке пробачити тобі! "

Бачачи його призначення - пізнавати нове, вона пропонує йому своє "ідеальне рішення":

СИДИ ДОМА І полюванні, пізнавати ОТСЮДА!

Так вона позбавляє його мужності, тому що тепер він не може їй відмовити - буде скандал: "Як? Ти хочеш мені змінити? Тоді забирайся назовсім! "

Він погоджується залишитися поруч і потихеньку стає їй синком, а вона йому - мамою.

Їх сексуальні відносини сходять нанівець, але для неї головне досягнуто - поруч є той, хто завжди буде вивчати і обслуговувати її Всесвіт.

Який же вихід з цієї патової ситуації? Він в П'ятій Таємниці:

5. Чоловік зростає в статусі тільки на любові його жінки. Цих жінок у нього дві: мама і дружина. Якщо чоловік не росте в статусі, значить, любові до нього немає.

Чого хочуть все люди? Правильно, розвитку, зростання!

Зростання в людській повсякденному житті виглядає, як перехід від одного статусу в інший.

Наприклад: школяр хоче тать студентом, студент - багатієм, багач - залишити своє ім'я в історії (історичним діячем). Дівчина хоче стати дружиною, дружина - сяяти від гордості і щастя за себе, своїх дітей і чоловіка.

Щоб рости в статусі, потрібні ресурси, потрібна підтримка. Хто дає цю підтримку? Той, хто вірить, той, хто любить!

Коли пара довгий час не може перейти зі свого статусу в більш високий ранг, наприклад, довгий час неможливо накопичити на розширення житлоплощі, це означає, що чоловікові, як добувачеві і мисливцеві, не вистачає сил. Йому потрібна підтримка.

Підтримку він може взяти тільки у жінки, яка силою своєї віри покаже йому, що він сильний і класний.

Чоловік не сильніше жінки. Чоловік стає сильнішою, коли йому дозволяє відчувати себе сильним жінка.

Жінка не слабкіше чоловіки. Просто вона розуміє, що її чоловікові необхідно відчувати себе героєм, коли він подорожує по просторах її поки ще недослідженою всесвіту.

Жінка готова дати чоловікові енергію для того, щоб він залучався своєю увагою до її персони, до її інтересам. Жінка дає енергію, нагадаю, через свою увагу і почуття любові до чоловіка.

На її любові він відчуває себе сильнішим і має можливість вирости в статусі, щоб передати цей статус своєї жінці (або мамі).

Як тільки жінка припиняє давати увагу і любов чоловікові, його зростання в статусі зупиняється. Можна багато дорікати чоловіка за відсутність зростання і грошей, але причина в жінці, яка не дає йому любові.

Що ж таке любов дізнайтеся з Шостий Таємниці:

6. Любов - це прагнення розвинути свого партнера. Якщо партнер не бажає вашого розвитку, він вас не любить.

Дуже часто можна почути такі висловлювання: "Навіщо тобі ці книжки, тренінги, семінари? Сиди вдома, займайся дітьми! "

Що хоче сказати цим людина, що говорить таке? Він просить дати йому Увага.

Якщо Уваги він отримує багато, але все одно продовжує утримувати партнера в "золотій клітці", то він не бажає зростання і розвитку свого близького.

Чому тоді ці люди поруч?

Тому що їм обом вигідно залишатися пораненими дітьми і грати в ролі своїх незадоволених предків:

Один -жертва, інший - кат. Один - нікчема, інший - перевага.

Той з двох, хто в позиції зверху, в позиції зверхності, той більше поранений, але приховує цю правду від себе. Його стратегія: щоб не відчувати свій біль, треба бути крутіше інших. Підносячись над жертвами я не помічу, що сам такий же убогий, як вони.

Ця стратегія призводить його до рішення не давати можливість партнеру розвиватися, інакше партнер втече з-під його рабства.

Отямиться, побачить, що шлях до свободи відкритий і втече!

Але зростання не зупинити, і тоді повільно, потихеньку, через свою роль ката, тирана, партнер починає самостійно, в межах створеної "золотої клітки" витягувати зі своєї жертви її поранених Внутрішніх дітей. Процес болісний і укладено він у Сьомій Таємниці:

7. Чоловік служить жінці кожною своєю дією, навіть негативним: пияцтвом, неробством, побоями. Чоловік - дзеркало жінки, в якому відбивається все те, що вона про себе не хоче знати.

Навіть у найважчих відносинах, в так званих неблагополучних сім'ях, чоловік і жінка служать один одному. Вони - дзеркало того, чого самі в собі не хочуть визнавати.

Двоє завжди разом, поки їм є чого дати один одному. І, можливо, вони дають один одному біль, приниження, страждання. Але вони не розходяться. І причина тут тільки одна: Історія предків.

Двоє повторюють історію своїх предків, показуючи свою любов не до партнера, а до предку: бабусі, прадіда, або до абортованих дитині мами.

Я багато писав про це на сторінках свого Блогу, але зараз я просто хочу повторити стару думку новими словами:

Якщо ви не розходьтеся з тим, хто вас не розвиває і змушує страждати, ви, завдяки своєму тирану, усвідомлюєте потроху і витягаєте з себе тих поранених Внутрішніх дітей, які були створені за часів життя ваших предків.

Шкода, але це так ... Подякуйте тирана, адже в його роду такі ж історії, що і в вашому. Тому ви і пара.

Двоє б'ються за любов, але виграти можна, тільки знаючи Восьму Таємницю:

8. Щоб чоловікові перемогти жінку, йому потрібно виграти битву в її очах, щоб жінці перемогти чоловіка, їй потрібно програти йому.

Даоси говорили: "Жінка - широка, а чоловік - глибокий".

Це означає, що жінка добре себе почуває, коли може відчинити свою душу широко-широко, а для цього їй потрібно дозволити собі довіритися світу, прийняти його, не бажаючи змін.

Такий стан буває в поле, коли лежиш на траві і впускати в себе небо, сонце, повітря, траву, мурашок і сонце. І всіх-всіх-всіх.

Жіноча енергія тече горизонтально, вона як Земля.

А чоловіча енергія вертикальна, і чоловік відчуває себе прекрасно, коли, піднімаючись, як міцне дерево, проникає глибоко корінням в землю.

Чоловік харчується від жіночої енергії, як дерево живиться від землі.

У відносинах, якщо жінка підноситься над чоловіком, вона відчуває перемогу, але, в підсумку програє, тому що дерево під землею означає землетрус.

У ці хвилини жінку трясе, як гори під час підземних поштовхів і вона відчуває глибоко заховану тривогу. З кожною перемогою над чоловіками-деревами тривога зростає і від цього зростає втома. Перемоги вже не радують, тому що на цій землі вже давно ніхто не хоче селитися.

У горах завжди мало жителів і всі вони виявилися там з однієї причини: колись їх предки тікали від смертельної небезпеки в ці гірські ущелини, щоб там їх ніхто не знайшов. Так їх нащадки і стали горцями. Я сам горець, тому можу так говорити.

Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного

«Щоб отримати любов ... наповніть себе нею, поки не почнете притягувати любов, як магніт».
Чарльз Енел

Що чоловік і жінка не знають один про одного Що чоловік і жінка не знають один про одного?

Сьогодні пропоную матеріал, який при більш глибокому прочитанні допоможе читачеві зрозуміти, навіщо він / а виявився / лась поруч з партнером і що робити з тими почуттями, які зараз еманірует на коханого (або вже не дуже коханого).

0. У чоловіка і жінки виникає один до одного почуття любові, коли їх невидимі предки зводять їх разом для вирішення своїх невирішених питань.

Таємниця під номером нуль. Я присвоїв їй цей номер, тому що з досвіду знаю, як неприємно людям чути, що їх вибір коханої людини зовсім не їх. Тільки при розриві відносин люди готові прийняти: "так, це все предки мені підсунули таке ходяче мука. Ось тільки не зрозумію за що! "

Спробую коротко пояснити для чого предкам потрібен цей трюк з вашим вибором.

На самому початку відносин чоловік і жінка милі і привітні один з одним. Між ними виникає якась духовна симпатія, підкреслюю духовна. Обидва об'єднані прагненням показати свої найкращі сторони.

Для чого? Як казали у давнину, щоб показати товар лицем. Ми все це розуміємо, але з часом, коли упаковка розкрита, виявляється, що товар не так вже й хороший і замість симпатії тепер - неприйняття ...

Куди йде любов і чому виникають претензії? Претензії завжди засновані на незадоволені потреби. Потреба - це потреба в чому-то, необхідність. Про піраміду Маслоу, думаю, ви знаєте. Починається вона з базових фізичних і закінчується потребою в самореалізації.

Потреби, які закохані не можуть задовольнити один для одного - це підглянутий досвід зі своїх батьківських сімей. Як батьки, наприклад, потребували любові, уваги, поваги, так і діти їх (наші закохані) мають потребу в тому ж самому.

Але батьки не впоралися свого часу з вирішенням цих завдань, дивлячись на своїх старших, які, можливо, загинули на війні або, наприклад, самі зазнали великих втрат (колективізація, еміграція).

Інформація про втрати і незадоволені потреби записана в ДНК. Предки передали її нам через кров і досвід. Від неї не втекти. Її можна тільки усвідомити, і задовольнити ті потреби, які предкам задовольнити не вдалося.

Ось для цього і дається коханий. Але такий, який має в своїх ДНК записи про незадоволені потреби, схожих з вашими. Тому після медового місяця відносин, починаються часи невдоволення.

Образно кажучи, невидимі предки стоять за що прокинулися закоханими і, потираючи руки, кажуть: "Ну ось, миленькі! Поворковать і будя! Таперіча нашими проблемками пора займатися! "

Чи вистачить мудрості у закоханих задовольнити потреби предків і почати своє щасливе життя, залежить від того, як вони зможуть вирішити проблему, закладену в Першій Таємниці:

1. Чоловік і жінка шукають в стосунках уваги до себе. Будь-яке незадоволення у відносинах виникає через те, що одна зі сторін недоотримує увагу від партнера.

Може здатися, що відносини зазнають аварії через складний характер, поганих звичок, непристойних вчинків одного або обох партнерів, але якщо партнери дають увагу один одному, ці причини не можуть привести до розриву.

А ось коли один партнер припиняє давати увагу іншому, тоді починається битва, в якій є місце всім негативним почуттям.

Чоловік і жінка по різному оперують увагою. Думка взята у Юрія Субордіна:

Насправді є два уваги. Жіноча форма уваги, коли людина повністю слухає співрозмовника, тобто без опору сприймає образ, переданий йому співрозмовником, і чоловіча форма уваги - залучення в якийсь процес. У цьому випадку людина повністю залучений, і не відволікається ні на що інше.

Чоловік жадає, щоб жінка повністю слухала його, розкривши рот і погоджуючись з усіма його доводами. Брала його інформацію беззастережно. Іншими словами, проявляла до нього жіночу форму уваги. Приблизно так чоловік очікує, що жінка буде завжди готова до сексу з ним.

І щоб жінка слухала його, чоловік застосовує свій прийом звернення з увагою. Він залучає її (або тих, хто їм зацікавлений) в процес формування нових вражень, щоб вона (вони) розкрилися і почали слухати.

Чоловік у відносинах завжди задає напрямок, тобто пропонує проявити інтерес до чогось нового, де, на його думку, можуть виникнути нові враження і тим самим йому почнуть слухати, наприклад:

- Дорога, давай сходимо в кіно!

- А не хочеш в Анталію на тиждень махнути ?!

- Сьогодні Павлові запрошують на вечерю, ти до семи будеш готова?

Але від жінки залежить, чи підтримає вона ініціативи чоловіка. Адже вона може відмовитися слухати його пропозицій:

- Ні, дорогий, ці бойовики мене втомлюють. Я хочу посидіти вдома.

- А що я в цій Туреччини втратила! Там вічно не знаєш, як від їх ол-інклюзіва дітися!

- Павлові? Ці нудні інтелігенти? Нехай скажуть спасибі, що ми взагалі їх відвідуємо!

Жінка, що не підтримує тривалий час чоловіка в його залученість, стає для нього джерелом дискомфорту і поступово він припиняє завойовувати її увагу.

Чоловік, що припинив залучати жінку в сферу своїх інтересів, що не дає їй нових вражень, викликає в ній розчарування.

Жінка вважає слабким того чоловіка, який не зміг переконати її слухати йому, чоловік вважає стервом ту жінку, яка не залучається до його пропозиції.

Однак, якщо увагу і залучення існували в стосунках чоловіка і жінки хоч деякий час, виникає зв'язок, яка живе сама по собі і є Другий Таємної.

2. Між чоловіком і жінкою існує канал відносин, чуттєва зв'язок. При розриві відносин зв'язок залишається і викликає страждання у одного боку і накачування енергією для другої. Поки зв'язок існує, партнери по черзі змінюють напрямок руху енергії по цьому каналу. Отже, то один, то другий відчуває себе то краще, то гірше партнера.

Будь-які відносини являють собою якийсь процес енергообміну, а почуття, емоції, особливості поведінки - наслідком його.

Те, що відносини можна представити у вигляді труби між чоловіком і жінкою, через яку перекачуються почуття і емоції від одного партнера до іншого, значно спрощує пояснення, чому при розриві відносин одному з партнерів погано, а іншому, як то кажуть, удача сама в руки йде .

Зв'язок, труба, прив'язка - називайте як хочете. Її не видно, але відчуття дискомфорту адже є. Як не видно хвиль, які приходять в ваш мобільний телефон, але звук в трубці - реальність.

Багато з вас часто відчували тривалі, виснажливі періоди поганого самопочуття, коли хотілося хоч невеликий підтримки партнера у вигляді смс, дзвінка або теплого слова.

Але звідти ні звуку, ніякого ворушіння.

А коли лунають чутки про те, що партнеру везе ?! Усередині починають кипіти образа, помста, бажання рвати і метати!

Що ж робити?

А) Усвідомити, що ваша зв'язок - самостійна одиниця Всесвіту. Точно також, як труба вашого пилососа. Труба є і вона приєднана до вас. Зв'язок у вигляді труби завжди буде шукати момент, щоб дати вам знати про себе. Для цього труба буде викликати негативні почуття і відтік енергії.

Б) Після того, як ви її усвідомили, використовуйте трубу за призначенням в останній раз. Заберіть через неї у партнера все, що належить вам і віддайте йому все, що належить йому. Таким чином, необхідність в трубі зникне. Вона розчиниться.

В) Подякуйте партнера за те, що він був у вашому житті. Дайте йому місце в серці.

С) А ви пам'ятаєте про Тайну Нуль? У цих відносинах ви задовольнили потребу предків? Якщо немає, то на місце цього партнера прийде такий же.

Щоб відносини не приходили до розриву і страждань, потрібно знати про Третю Таємниці:

3. Чоловік повинен розлучитися з мамою перш, ніж вирішить одружитися з жінкою.

У чоловіка завжди є його перша жінка. Це його мати.

Будучи хлопчиком він прив'язаний до неї перші дванадцять років життя. Далі зв'язок слабшає, але чи завжди вона рветься?

Якщо мама - самодостатня, зріла особистість, вона легко відпустить сина в світ.

Мати передає сина в руки батька. Тепер чоловік відповідальний за чоловіка. Так мужність переходить від батька до сина.

Але в наші дні не завжди все так гладко.

Часто мати сама залишається маленькою Внутрішньої дівчинкою, повною страхів і недовіри. І тоді вона не може довірити свого сина кому б то не було. Ні батькові дитини, якого можливо давно немає поруч, ні тим більше дівчині, яка поклала око на найдорожче в її житті.

Мати не дає свободи синові, вирішує все за нього. Якби вона знала, що власноруч перетворює його в Невдахи!

Але вона не хоче цього знати - вона Мати і більше всіх любить свою кровиночку!

Підсвідомо вона хоче бути потрібною і затребуваною хоча б йому, тому що відчуває себе повним нікчемою. І ростить собі подібного.

Ну і що! - скаже вона. - Поки я жива він буде під моїм захистом і повністю забезпечений.

Так і хочеться запитати: А коли вас не стане, йому теж піти за вами в інший світ?

Мами, будь ласка, країні потрібні чоловіки! Відпустіть їх - дайте їм стати Чоловіками! Любіть їх по-справжньому, а не зі страху за свого заплаканої Внутрішнього дитини.

Мами, щоб чоловік залишався в зрілому віці в стані вашого підопічного, або ще гірше "психологічним чоловіком", йому доведеться пити. Тільки там, в запої, він зможе виконати ваш батьківське послання: "Не рости!"

Чоловіки, які не одружитеся, поки не розлучитеся з мамою. Все одно мама, як "перша і законна" відіб'є вас від дружини.

Після того, як чоловік покине свого мамою і до нього, згідно з Біблією, пристане дружина, виникне те, що ховається в Четвертій Таємниці:

4. Жінка завжди буде хотіти позбавити чоловіка мужності, щоб він не дістався інший.

Мужність - це здатність проникнути в непізнане, в світ, де нічого ще не відомо і де необхідно створити порядок. Всесвіт поклала цю відповідальність на чоловіків, змусивши їх розширювати свою мужність, долаючи перешкоди і розкриваючи загадки природи.

Чоловік повинен залучатися до нового, освоювати це нове і приносити здобич, знання до ніг своєї жінки. Дружині, або мамі. (Давайте вважати, що наш чоловік вже розлучився і приносить трофеї дружині).

Так зростає його мужність.

А що його жінка? Вона є тією Всесвіт, яка бажає бути вивченою її чоловіком. Вона то розкривається перед ним, то приховує якісь свої таємниці, щоб викликати його інтерес до нового пізнання їм самої себе.

І коли він хоче почати вивчати іншу всесвіт, то в ній виникає спочатку подив, а потім образа: "Як? Ти ще не пізнав мене! Як ти можеш вивчати щось інше? Я не можу таке пробачити тобі! "

Бачачи його призначення - пізнавати нове, вона пропонує йому своє "ідеальне рішення":

СИДИ ДОМА І полюванні, пізнавати ОТСЮДА!

Так вона позбавляє його мужності, тому що тепер він не може їй відмовити - буде скандал: "Як? Ти хочеш мені змінити? Тоді забирайся назовсім! "

Він погоджується залишитися поруч і потихеньку стає їй синком, а вона йому - мамою.

Їх сексуальні відносини сходять нанівець, але для неї головне досягнуто - поруч є той, хто завжди буде вивчати і обслуговувати її Всесвіт.

Який же вихід з цієї патової ситуації? Він в П'ятій Таємниці:

5. Чоловік зростає в статусі тільки на любові його жінки. Цих жінок у нього дві: мама і дружина. Якщо чоловік не росте в статусі, значить, любові до нього немає.

Чого хочуть все люди? Правильно, розвитку, зростання!

Зростання в людській повсякденному житті виглядає, як перехід від одного статусу в інший.

Наприклад: школяр хоче тать студентом, студент - багатієм, багач - залишити своє ім'я в історії (історичним діячем). Дівчина хоче стати дружиною, дружина - сяяти від гордості і щастя за себе, своїх дітей і чоловіка.

Щоб рости в статусі, потрібні ресурси, потрібна підтримка. Хто дає цю підтримку? Той, хто вірить, той, хто любить!

Коли пара довгий час не може перейти зі свого статусу в більш високий ранг, наприклад, довгий час неможливо накопичити на розширення житлоплощі, це означає, що чоловікові, як добувачеві і мисливцеві, не вистачає сил. Йому потрібна підтримка.

Підтримку він може взяти тільки у жінки, яка силою своєї віри покаже йому, що він сильний і класний.

Чоловік не сильніше жінки. Чоловік стає сильнішою, коли йому дозволяє відчувати себе сильним жінка.

Жінка не слабкіше чоловіки. Просто вона розуміє, що її чоловікові необхідно відчувати себе героєм, коли він подорожує по просторах її поки ще недослідженою всесвіту.

Жінка готова дати чоловікові енергію для того, щоб він залучався своєю увагою до її персони, до її інтересам. Жінка дає енергію, нагадаю, через свою увагу і почуття любові до чоловіка.

На її любові він відчуває себе сильнішим і має можливість вирости в статусі, щоб передати цей статус своєї жінці (або мамі).

Як тільки жінка припиняє давати увагу і любов чоловікові, його зростання в статусі зупиняється. Можна багато дорікати чоловіка за відсутність зростання і грошей, але причина в жінці, яка не дає йому любові.

Що ж таке любов дізнайтеся з Шостий Таємниці:

6. Любов - це прагнення розвинути свого партнера. Якщо партнер не бажає вашого розвитку, він вас не любить.

Дуже часто можна почути такі висловлювання: "Навіщо тобі ці книжки, тренінги, семінари? Сиди вдома, займайся дітьми! "

Що хоче сказати цим людина, що говорить таке? Він просить дати йому Увага.

Якщо Уваги він отримує багато, але все одно продовжує утримувати партнера в "золотій клітці", то він не бажає зростання і розвитку свого близького.

Чому тоді ці люди поруч?

Тому що їм обом вигідно залишатися пораненими дітьми і грати в ролі своїх незадоволених предків:

Один -жертва, інший - кат. Один - нікчема, інший - перевага.

Той з двох, хто в позиції зверху, в позиції зверхності, той більше поранений, але приховує цю правду від себе. Його стратегія: щоб не відчувати свій біль, треба бути крутіше інших. Підносячись над жертвами я не помічу, що сам такий же убогий, як вони.

Ця стратегія призводить його до рішення не давати можливість партнеру розвиватися, інакше партнер втече з-під його рабства.

Отямиться, побачить, що шлях до свободи відкритий і втече!

Але зростання не зупинити, і тоді повільно, потихеньку, через свою роль ката, тирана, партнер починає самостійно, в межах створеної "золотої клітки" витягувати зі своєї жертви її поранених Внутрішніх дітей. Процес болісний і укладено він у Сьомій Таємниці:

7. Чоловік служить жінці кожною своєю дією, навіть негативним: пияцтвом, неробством, побоями. Чоловік - дзеркало жінки, в якому відбивається все те, що вона про себе не хоче знати.

Навіть у найважчих відносинах, в так званих неблагополучних сім'ях, чоловік і жінка служать один одному. Вони - дзеркало того, чого самі в собі не хочуть визнавати.

Двоє завжди разом, поки їм є чого дати один одному. І, можливо, вони дають один одному біль, приниження, страждання. Але вони не розходяться. І причина тут тільки одна: Історія предків.

Двоє повторюють історію своїх предків, показуючи свою любов не до партнера, а до предку: бабусі, прадіда, або до абортованих дитині мами.

Я багато писав про це на сторінках свого Блогу, але зараз я просто хочу повторити стару думку новими словами:

Якщо ви не розходьтеся з тим, хто вас не розвиває і змушує страждати, ви, завдяки своєму тирану, усвідомлюєте потроху і витягаєте з себе тих поранених Внутрішніх дітей, які були створені за часів життя ваших предків.

Шкода, але це так ... Подякуйте тирана, адже в його роду такі ж історії, що і в вашому. Тому ви і пара.

Двоє б'ються за любов, але виграти можна, тільки знаючи Восьму Таємницю:

8. Щоб чоловікові перемогти жінку, йому потрібно виграти битву в її очах, щоб жінці перемогти чоловіка, їй потрібно програти йому.

Даоси говорили: "Жінка - широка, а чоловік - глибокий".

Це означає, що жінка добре себе почуває, коли може відчинити свою душу широко-широко, а для цього їй потрібно дозволити собі довіритися світу, прийняти його, не бажаючи змін.

Такий стан буває в поле, коли лежиш на траві і впускати в себе небо, сонце, повітря, траву, мурашок і сонце. І всіх-всіх-всіх.

Жіноча енергія тече горизонтально, вона як Земля.

А чоловіча енергія вертикальна, і чоловік відчуває себе прекрасно, коли, піднімаючись, як міцне дерево, проникає глибоко корінням в землю.

Чоловік харчується від жіночої енергії, як дерево живиться від землі.

У відносинах, якщо жінка підноситься над чоловіком, вона відчуває перемогу, але, в підсумку програє, тому що дерево під землею означає землетрус.

У ці хвилини жінку трясе, як гори під час підземних поштовхів і вона відчуває глибоко заховану тривогу. З кожною перемогою над чоловіками-деревами тривога зростає і від цього зростає втома. Перемоги вже не радують, тому що на цій землі вже давно ніхто не хоче селитися.

У горах завжди мало жителів і всі вони виявилися там з однієї причини: колись їх предки тікали від смертельної небезпеки в ці гірські ущелини, щоб там їх ніхто не знайшов. Так їх нащадки і стали горцями. Я сам горець, тому можу так говорити.

Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного

«Щоб отримати любов ... наповніть себе нею, поки не почнете притягувати любов, як магніт».
Чарльз Енел

Що чоловік і жінка не знають один про одного Що чоловік і жінка не знають один про одного?

Сьогодні пропоную матеріал, який при більш глибокому прочитанні допоможе читачеві зрозуміти, навіщо він / а виявився / лась поруч з партнером і що робити з тими почуттями, які зараз еманірует на коханого (або вже не дуже коханого).

0. У чоловіка і жінки виникає один до одного почуття любові, коли їх невидимі предки зводять їх разом для вирішення своїх невирішених питань.

Таємниця під номером нуль. Я присвоїв їй цей номер, тому що з досвіду знаю, як неприємно людям чути, що їх вибір коханої людини зовсім не їх. Тільки при розриві відносин люди готові прийняти: "так, це все предки мені підсунули таке ходяче мука. Ось тільки не зрозумію за що! "

Спробую коротко пояснити для чого предкам потрібен цей трюк з вашим вибором.

На самому початку відносин чоловік і жінка милі і привітні один з одним. Між ними виникає якась духовна симпатія, підкреслюю духовна. Обидва об'єднані прагненням показати свої найкращі сторони.

Для чого? Як казали у давнину, щоб показати товар лицем. Ми все це розуміємо, але з часом, коли упаковка розкрита, виявляється, що товар не так вже й хороший і замість симпатії тепер - неприйняття ...

Куди йде любов і чому виникають претензії? Претензії завжди засновані на незадоволені потреби. Потреба - це потреба в чому-то, необхідність. Про піраміду Маслоу, думаю, ви знаєте. Починається вона з базових фізичних і закінчується потребою в самореалізації.

Потреби, які закохані не можуть задовольнити один для одного - це підглянутий досвід зі своїх батьківських сімей. Як батьки, наприклад, потребували любові, уваги, поваги, так і діти їх (наші закохані) мають потребу в тому ж самому.

Але батьки не впоралися свого часу з вирішенням цих завдань, дивлячись на своїх старших, які, можливо, загинули на війні або, наприклад, самі зазнали великих втрат (колективізація, еміграція).

Інформація про втрати і незадоволені потреби записана в ДНК. Предки передали її нам через кров і досвід. Від неї не втекти. Її можна тільки усвідомити, і задовольнити ті потреби, які предкам задовольнити не вдалося.

Ось для цього і дається коханий. Але такий, який має в своїх ДНК записи про незадоволені потреби, схожих з вашими. Тому після медового місяця відносин, починаються часи невдоволення.

Образно кажучи, невидимі предки стоять за що прокинулися закоханими і, потираючи руки, кажуть: "Ну ось, миленькі! Поворковать і будя! Таперіча нашими проблемками пора займатися! "

Чи вистачить мудрості у закоханих задовольнити потреби предків і почати своє щасливе життя, залежить від того, як вони зможуть вирішити проблему, закладену в Першій Таємниці:

1. Чоловік і жінка шукають в стосунках уваги до себе. Будь-яке незадоволення у відносинах виникає через те, що одна зі сторін недоотримує увагу від партнера.

Може здатися, що відносини зазнають аварії через складний характер, поганих звичок, непристойних вчинків одного або обох партнерів, але якщо партнери дають увагу один одному, ці причини не можуть привести до розриву.

А ось коли один партнер припиняє давати увагу іншому, тоді починається битва, в якій є місце всім негативним почуттям.

Чоловік і жінка по різному оперують увагою. Думка взята у Юрія Субордіна:

Насправді є два уваги. Жіноча форма уваги, коли людина повністю слухає співрозмовника, тобто без опору сприймає образ, переданий йому співрозмовником, і чоловіча форма уваги - залучення в якийсь процес. У цьому випадку людина повністю залучений, і не відволікається ні на що інше.

Чоловік жадає, щоб жінка повністю слухала його, розкривши рот і погоджуючись з усіма його доводами. Брала його інформацію беззастережно. Іншими словами, проявляла до нього жіночу форму уваги. Приблизно так чоловік очікує, що жінка буде завжди готова до сексу з ним.

І щоб жінка слухала його, чоловік застосовує свій прийом звернення з увагою. Він залучає її (або тих, хто їм зацікавлений) в процес формування нових вражень, щоб вона (вони) розкрилися і почали слухати.

Чоловік у відносинах завжди задає напрямок, тобто пропонує проявити інтерес до чогось нового, де, на його думку, можуть виникнути нові враження і тим самим йому почнуть слухати, наприклад:

- Дорога, давай сходимо в кіно!

- А не хочеш в Анталію на тиждень махнути ?!

- Сьогодні Павлові запрошують на вечерю, ти до семи будеш готова?

Але від жінки залежить, чи підтримає вона ініціативи чоловіка. Адже вона може відмовитися слухати його пропозицій:

- Ні, дорогий, ці бойовики мене втомлюють. Я хочу посидіти вдома.

- А що я в цій Туреччини втратила! Там вічно не знаєш, як від їх ол-інклюзіва дітися!

- Павлові? Ці нудні інтелігенти? Нехай скажуть спасибі, що ми взагалі їх відвідуємо!

Жінка, що не підтримує тривалий час чоловіка в його залученість, стає для нього джерелом дискомфорту і поступово він припиняє завойовувати її увагу.

Чоловік, що припинив залучати жінку в сферу своїх інтересів, що не дає їй нових вражень, викликає в ній розчарування.

Жінка вважає слабким того чоловіка, який не зміг переконати її слухати йому, чоловік вважає стервом ту жінку, яка не залучається до його пропозиції.

Однак, якщо увагу і залучення існували в стосунках чоловіка і жінки хоч деякий час, виникає зв'язок, яка живе сама по собі і є Другий Таємної.

2. Між чоловіком і жінкою існує канал відносин, чуттєва зв'язок. При розриві відносин зв'язок залишається і викликає страждання у одного боку і накачування енергією для другої. Поки зв'язок існує, партнери по черзі змінюють напрямок руху енергії по цьому каналу. Отже, то один, то другий відчуває себе то краще, то гірше партнера.

Будь-які відносини являють собою якийсь процес енергообміну, а почуття, емоції, особливості поведінки - наслідком його.

Те, що відносини можна представити у вигляді труби між чоловіком і жінкою, через яку перекачуються почуття і емоції від одного партнера до іншого, значно спрощує пояснення, чому при розриві відносин одному з партнерів погано, а іншому, як то кажуть, удача сама в руки йде .

Зв'язок, труба, прив'язка - називайте як хочете. Її не видно, але відчуття дискомфорту адже є. Як не видно хвиль, які приходять в ваш мобільний телефон, але звук в трубці - реальність.

Багато з вас часто відчували тривалі, виснажливі періоди поганого самопочуття, коли хотілося хоч невеликий підтримки партнера у вигляді смс, дзвінка або теплого слова.

Але звідти ні звуку, ніякого ворушіння.

А коли лунають чутки про те, що партнеру везе ?! Усередині починають кипіти образа, помста, бажання рвати і метати!

Що ж робити?

А) Усвідомити, що ваша зв'язок - самостійна одиниця Всесвіту. Точно також, як труба вашого пилососа. Труба є і вона приєднана до вас. Зв'язок у вигляді труби завжди буде шукати момент, щоб дати вам знати про себе. Для цього труба буде викликати негативні почуття і відтік енергії.

Б) Після того, як ви її усвідомили, використовуйте трубу за призначенням в останній раз. Заберіть через неї у партнера все, що належить вам і віддайте йому все, що належить йому. Таким чином, необхідність в трубі зникне. Вона розчиниться.

В) Подякуйте партнера за те, що він був у вашому житті. Дайте йому місце в серці.

С) А ви пам'ятаєте про Тайну Нуль? У цих відносинах ви задовольнили потребу предків? Якщо немає, то на місце цього партнера прийде такий же.

Щоб відносини не приходили до розриву і страждань, потрібно знати про Третю Таємниці:

3. Чоловік повинен розлучитися з мамою перш, ніж вирішить одружитися з жінкою.

У чоловіка завжди є його перша жінка. Це його мати.

Будучи хлопчиком він прив'язаний до неї перші дванадцять років життя. Далі зв'язок слабшає, але чи завжди вона рветься?

Якщо мама - самодостатня, зріла особистість, вона легко відпустить сина в світ.

Мати передає сина в руки батька. Тепер чоловік відповідальний за чоловіка. Так мужність переходить від батька до сина.

Але в наші дні не завжди все так гладко.

Часто мати сама залишається маленькою Внутрішньої дівчинкою, повною страхів і недовіри. І тоді вона не може довірити свого сина кому б то не було. Ні батькові дитини, якого можливо давно немає поруч, ні тим більше дівчині, яка поклала око на найдорожче в її житті.

Мати не дає свободи синові, вирішує все за нього. Якби вона знала, що власноруч перетворює його в Невдахи!

Але вона не хоче цього знати - вона Мати і більше всіх любить свою кровиночку!

Підсвідомо вона хоче бути потрібною і затребуваною хоча б йому, тому що відчуває себе повним нікчемою. І ростить собі подібного.

Ну і що! - скаже вона. - Поки я жива він буде під моїм захистом і повністю забезпечений.

Так і хочеться запитати: А коли вас не стане, йому теж піти за вами в інший світ?

Мами, будь ласка, країні потрібні чоловіки! Відпустіть їх - дайте їм стати Чоловіками! Любіть їх по-справжньому, а не зі страху за свого заплаканої Внутрішнього дитини.

Мами, щоб чоловік залишався в зрілому віці в стані вашого підопічного, або ще гірше "психологічним чоловіком", йому доведеться пити. Тільки там, в запої, він зможе виконати ваш батьківське послання: "Не рости!"

Чоловіки, які не одружитеся, поки не розлучитеся з мамою. Все одно мама, як "перша і законна" відіб'є вас від дружини.

Після того, як чоловік покине свого мамою і до нього, згідно з Біблією, пристане дружина, виникне те, що ховається в Четвертій Таємниці:

4. Жінка завжди буде хотіти позбавити чоловіка мужності, щоб він не дістався інший.

Мужність - це здатність проникнути в непізнане, в світ, де нічого ще не відомо і де необхідно створити порядок. Всесвіт поклала цю відповідальність на чоловіків, змусивши їх розширювати свою мужність, долаючи перешкоди і розкриваючи загадки природи.

Чоловік повинен залучатися до нового, освоювати це нове і приносити здобич, знання до ніг своєї жінки. Дружині, або мамі. (Давайте вважати, що наш чоловік вже розлучився і приносить трофеї дружині).

Так зростає його мужність.

А що його жінка? Вона є тією Всесвіт, яка бажає бути вивченою її чоловіком. Вона то розкривається перед ним, то приховує якісь свої таємниці, щоб викликати його інтерес до нового пізнання їм самої себе.

І коли він хоче почати вивчати іншу всесвіт, то в ній виникає спочатку подив, а потім образа: "Як? Ти ще не пізнав мене! Як ти можеш вивчати щось інше? Я не можу таке пробачити тобі! "

Бачачи його призначення - пізнавати нове, вона пропонує йому своє "ідеальне рішення":

СИДИ ДОМА І полюванні, пізнавати ОТСЮДА!

Так вона позбавляє його мужності, тому що тепер він не може їй відмовити - буде скандал: "Як? Ти хочеш мені змінити? Тоді забирайся назовсім! "

Він погоджується залишитися поруч і потихеньку стає їй синком, а вона йому - мамою.

Їх сексуальні відносини сходять нанівець, але для неї головне досягнуто - поруч є той, хто завжди буде вивчати і обслуговувати її Всесвіт.

Який же вихід з цієї патової ситуації? Він в П'ятій Таємниці:

5. Чоловік зростає в статусі тільки на любові його жінки. Цих жінок у нього дві: мама і дружина. Якщо чоловік не росте в статусі, значить, любові до нього немає.

Чого хочуть все люди? Правильно, розвитку, зростання!

Зростання в людській повсякденному житті виглядає, як перехід від одного статусу в інший.

Наприклад: школяр хоче тать студентом, студент - багатієм, багач - залишити своє ім'я в історії (історичним діячем). Дівчина хоче стати дружиною, дружина - сяяти від гордості і щастя за себе, своїх дітей і чоловіка.

Щоб рости в статусі, потрібні ресурси, потрібна підтримка. Хто дає цю підтримку? Той, хто вірить, той, хто любить!

Коли пара довгий час не може перейти зі свого статусу в більш високий ранг, наприклад, довгий час неможливо накопичити на розширення житлоплощі, це означає, що чоловікові, як добувачеві і мисливцеві, не вистачає сил. Йому потрібна підтримка.

Підтримку він може взяти тільки у жінки, яка силою своєї віри покаже йому, що він сильний і класний.

Чоловік не сильніше жінки. Чоловік стає сильнішою, коли йому дозволяє відчувати себе сильним жінка.

Жінка не слабкіше чоловіки. Просто вона розуміє, що її чоловікові необхідно відчувати себе героєм, коли він подорожує по просторах її поки ще недослідженою всесвіту.

Жінка готова дати чоловікові енергію для того, щоб він залучався своєю увагою до її персони, до її інтересам. Жінка дає енергію, нагадаю, через свою увагу і почуття любові до чоловіка.

На її любові він відчуває себе сильнішим і має можливість вирости в статусі, щоб передати цей статус своєї жінці (або мамі).

Як тільки жінка припиняє давати увагу і любов чоловікові, його зростання в статусі зупиняється. Можна багато дорікати чоловіка за відсутність зростання і грошей, але причина в жінці, яка не дає йому любові.

Що ж таке любов дізнайтеся з Шостий Таємниці:

6. Любов - це прагнення розвинути свого партнера. Якщо партнер не бажає вашого розвитку, він вас не любить.

Дуже часто можна почути такі висловлювання: "Навіщо тобі ці книжки, тренінги, семінари? Сиди вдома, займайся дітьми! "

Що хоче сказати цим людина, що говорить таке? Він просить дати йому Увага.

Якщо Уваги він отримує багато, але все одно продовжує утримувати партнера в "золотій клітці", то він не бажає зростання і розвитку свого близького.

Чому тоді ці люди поруч?

Тому що їм обом вигідно залишатися пораненими дітьми і грати в ролі своїх незадоволених предків:

Один -жертва, інший - кат. Один - нікчема, інший - перевага.

Той з двох, хто в позиції зверху, в позиції зверхності, той більше поранений, але приховує цю правду від себе. Його стратегія: щоб не відчувати свій біль, треба бути крутіше інших. Підносячись над жертвами я не помічу, що сам такий же убогий, як вони.

Ця стратегія призводить його до рішення не давати можливість партнеру розвиватися, інакше партнер втече з-під його рабства.

Отямиться, побачить, що шлях до свободи відкритий і втече!

Але зростання не зупинити, і тоді повільно, потихеньку, через свою роль ката, тирана, партнер починає самостійно, в межах створеної "золотої клітки" витягувати зі своєї жертви її поранених Внутрішніх дітей. Процес болісний і укладено він у Сьомій Таємниці:

7. Чоловік служить жінці кожною своєю дією, навіть негативним: пияцтвом, неробством, побоями. Чоловік - дзеркало жінки, в якому відбивається все те, що вона про себе не хоче знати.

Навіть у найважчих відносинах, в так званих неблагополучних сім'ях, чоловік і жінка служать один одному. Вони - дзеркало того, чого самі в собі не хочуть визнавати.

Двоє завжди разом, поки їм є чого дати один одному. І, можливо, вони дають один одному біль, приниження, страждання. Але вони не розходяться. І причина тут тільки одна: Історія предків.

Двоє повторюють історію своїх предків, показуючи свою любов не до партнера, а до предку: бабусі, прадіда, або до абортованих дитині мами.

Я багато писав про це на сторінках свого Блогу, але зараз я просто хочу повторити стару думку новими словами:

Якщо ви не розходьтеся з тим, хто вас не розвиває і змушує страждати, ви, завдяки своєму тирану, усвідомлюєте потроху і витягаєте з себе тих поранених Внутрішніх дітей, які були створені за часів життя ваших предків.

Шкода, але це так ... Подякуйте тирана, адже в його роду такі ж історії, що і в вашому. Тому ви і пара.

Двоє б'ються за любов, але виграти можна, тільки знаючи Восьму Таємницю:

8. Щоб чоловікові перемогти жінку, йому потрібно виграти битву в її очах, щоб жінці перемогти чоловіка, їй потрібно програти йому.

Даоси говорили: "Жінка - широка, а чоловік - глибокий".

Це означає, що жінка добре себе почуває, коли може відчинити свою душу широко-широко, а для цього їй потрібно дозволити собі довіритися світу, прийняти його, не бажаючи змін.

Такий стан буває в поле, коли лежиш на траві і впускати в себе небо, сонце, повітря, траву, мурашок і сонце. І всіх-всіх-всіх.

Жіноча енергія тече горизонтально, вона як Земля.

А чоловіча енергія вертикальна, і чоловік відчуває себе прекрасно, коли, піднімаючись, як міцне дерево, проникає глибоко корінням в землю.

Чоловік харчується від жіночої енергії, як дерево живиться від землі.

У відносинах, якщо жінка підноситься над чоловіком, вона відчуває перемогу, але, в підсумку програє, тому що дерево під землею означає землетрус.

У ці хвилини жінку трясе, як гори під час підземних поштовхів і вона відчуває глибоко заховану тривогу. З кожною перемогою над чоловіками-деревами тривога зростає і від цього зростає втома. Перемоги вже не радують, тому що на цій землі вже давно ніхто не хоче селитися.

У горах завжди мало жителів і всі вони виявилися там з однієї причини: колись їх предки тікали від смертельної небезпеки в ці гірські ущелини, щоб там їх ніхто не знайшов. Так їх нащадки і стали горцями. Я сам горець, тому можу так говорити.

Блог Марка Іфраімова »10 таємниць, які чоловік і жінка повинні знати про себе і один про одного

«Щоб отримати любов ... наповніть себе нею, поки не почнете притягувати любов, як магніт».
Чарльз Енел

Що чоловік і жінка не знають один про одного Що чоловік і жінка не знають один про одного?

Сьогодні пропоную матеріал, який при більш глибокому прочитанні допоможе читачеві зрозуміти, навіщо він / а виявився / лась поруч з партнером і що робити з тими почуттями, які зараз еманірует на коханого (або вже не дуже коханого).

0. У чоловіка і жінки виникає один до одного почуття любові, коли їх невидимі предки зводять їх разом для вирішення своїх невирішених питань.

Таємниця під номером нуль. Я присвоїв їй цей номер, тому що з досвіду знаю, як неприємно людям чути, що їх вибір коханої людини зовсім не їх. Тільки при розриві відносин люди готові прийняти: "так, це все предки мені підсунули таке ходяче мука. Ось тільки не зрозумію за що! "

Спробую коротко пояснити для чого предкам потрібен цей трюк з вашим вибором.

На самому початку відносин чоловік і жінка милі і привітні один з одним. Між ними виникає якась духовна симпатія, підкреслюю духовна. Обидва об'єднані прагненням показати свої найкращі сторони.

Для чого? Як казали у давнину, щоб показати товар лицем. Ми все це розуміємо, але з часом, коли упаковка розкрита, виявляється, що товар не так вже й хороший і замість симпатії тепер - неприйняття ...

Куди йде любов і чому виникають претензії? Претензії завжди засновані на незадоволені потреби. Потреба - це потреба в чому-то, необхідність. Про піраміду Маслоу, думаю, ви знаєте. Починається вона з базових фізичних і закінчується потребою в самореалізації.

Потреби, які закохані не можуть задовольнити один для одного - це підглянутий досвід зі своїх батьківських сімей. Як батьки, наприклад, потребували любові, уваги, поваги, так і діти їх (наші закохані) мають потребу в тому ж самому.

Але батьки не впоралися свого часу з вирішенням цих завдань, дивлячись на своїх старших, які, можливо, загинули на війні або, наприклад, самі зазнали великих втрат (колективізація, еміграція).

Інформація про втрати і незадоволені потреби записана в ДНК. Предки передали її нам через кров і досвід. Від неї не втекти. Її можна тільки усвідомити, і задовольнити ті потреби, які предкам задовольнити не вдалося.

Ось для цього і дається коханий. Але такий, який має в своїх ДНК записи про незадоволені потреби, схожих з вашими. Тому після медового місяця відносин, починаються часи невдоволення.

Образно кажучи, невидимі предки стоять за що прокинулися закоханими і, потираючи руки, кажуть: "Ну ось, миленькі! Поворковать і будя! Таперіча нашими проблемками пора займатися! "

Чи вистачить мудрості у закоханих задовольнити потреби предків і почати своє щасливе життя, залежить від того, як вони зможуть вирішити проблему, закладену в Першій Таємниці:

1. Чоловік і жінка шукають в стосунках уваги до себе. Будь-яке незадоволення у відносинах виникає через те, що одна зі сторін недоотримує увагу від партнера.

Може здатися, що відносини зазнають аварії через складний характер, поганих звичок, непристойних вчинків одного або обох партнерів, але якщо партнери дають увагу один одному, ці причини не можуть привести до розриву.

А ось коли один партнер припиняє давати увагу іншому, тоді починається битва, в якій є місце всім негативним почуттям.

Чоловік і жінка по різному оперують увагою. Думка взята у Юрія Субордіна:

Насправді є два уваги. Жіноча форма уваги, коли людина повністю слухає співрозмовника, тобто без опору сприймає образ, переданий йому співрозмовником, і чоловіча форма уваги - залучення в якийсь процес. У цьому випадку людина повністю залучений, і не відволікається ні на що інше.

Чоловік жадає, щоб жінка повністю слухала його, розкривши рот і погоджуючись з усіма його доводами. Брала його інформацію беззастережно. Іншими словами, проявляла до нього жіночу форму уваги. Приблизно так чоловік очікує, що жінка буде завжди готова до сексу з ним.

І щоб жінка слухала його, чоловік застосовує свій прийом звернення з увагою. Він залучає її (або тих, хто їм зацікавлений) в процес формування нових вражень, щоб вона (вони) розкрилися і почали слухати.

Чоловік у відносинах завжди задає напрямок, тобто пропонує проявити інтерес до чогось нового, де, на його думку, можуть виникнути нові враження і тим самим йому почнуть слухати, наприклад:

- Дорога, давай сходимо в кіно!

- А не хочеш в Анталію на тиждень махнути ?!

- Сьогодні Павлові запрошують на вечерю, ти до семи будеш готова?

Але від жінки залежить, чи підтримає вона ініціативи чоловіка. Адже вона може відмовитися слухати його пропозицій:

- Ні, дорогий, ці бойовики мене втомлюють. Я хочу посидіти вдома.

- А що я в цій Туреччини втратила! Там вічно не знаєш, як від їх ол-інклюзіва дітися!

- Павлові? Ці нудні інтелігенти? Нехай скажуть спасибі, що ми взагалі їх відвідуємо!

Жінка, що не підтримує тривалий час чоловіка в його залученість, стає для нього джерелом дискомфорту і поступово він припиняє завойовувати її увагу.

Чоловік, що припинив залучати жінку в сферу своїх інтересів, що не дає їй нових вражень, викликає в ній розчарування.

Жінка вважає слабким того чоловіка, який не зміг переконати її слухати йому, чоловік вважає стервом ту жінку, яка не залучається до його пропозиції.

Однак, якщо увагу і залучення існували в стосунках чоловіка і жінки хоч деякий час, виникає зв'язок, яка живе сама по собі і є Другий Таємної.

2. Між чоловіком і жінкою існує канал відносин, чуттєва зв'язок. При розриві відносин зв'язок залишається і викликає страждання у одного боку і накачування енергією для другої. Поки зв'язок існує, партнери по черзі змінюють напрямок руху енергії по цьому каналу. Отже, то один, то другий відчуває себе то краще, то гірше партнера.

Будь-які відносини являють собою якийсь процес енергообміну, а почуття, емоції, особливості поведінки - наслідком його.

Те, що відносини можна представити у вигляді труби між чоловіком і жінкою, через яку перекачуються почуття і емоції від одного партнера до іншого, значно спрощує пояснення, чому при розриві відносин одному з партнерів погано, а іншому, як то кажуть, удача сама в руки йде .

Зв'язок, труба, прив'язка - називайте як хочете. Її не видно, але відчуття дискомфорту адже є. Як не видно хвиль, які приходять в ваш мобільний телефон, але звук в трубці - реальність.

Багато з вас часто відчували тривалі, виснажливі періоди поганого самопочуття, коли хотілося хоч невеликий підтримки партнера у вигляді смс, дзвінка або теплого слова.

Але звідти ні звуку, ніякого ворушіння.

А коли лунають чутки про те, що партнеру везе ?! Усередині починають кипіти образа, помста, бажання рвати і метати!

Що ж робити?

А) Усвідомити, що ваша зв'язок - самостійна одиниця Всесвіту. Точно також, як труба вашого пилососа. Труба є і вона приєднана до вас. Зв'язок у вигляді труби завжди буде шукати момент, щоб дати вам знати про себе. Для цього труба буде викликати негативні почуття і відтік енергії.

Б) Після того, як ви її усвідомили, використовуйте трубу за призначенням в останній раз. Заберіть через неї у партнера все, що належить вам і віддайте йому все, що належить йому. Таким чином, необхідність в трубі зникне. Вона розчиниться.

В) Подякуйте партнера за те, що він був у вашому житті. Дайте йому місце в серці.

С) А ви пам'ятаєте про Тайну Нуль? У цих відносинах ви задовольнили потребу предків? Якщо немає, то на місце цього партнера прийде такий же.

Щоб відносини не приходили до розриву і страждань, потрібно знати про Третю Таємниці:

3. Чоловік повинен розлучитися з мамою перш, ніж вирішить одружитися з жінкою.

У чоловіка завжди є його перша жінка. Це його мати.

Будучи хлопчиком він прив'язаний до неї перші дванадцять років життя. Далі зв'язок слабшає, але чи завжди вона рветься?

Якщо мама - самодостатня, зріла особистість, вона легко відпустить сина в світ.

Мати передає сина в руки батька. Тепер чоловік відповідальний за чоловіка. Так мужність переходить від батька до сина.

Але в наші дні не завжди все так гладко.

Часто мати сама залишається маленькою Внутрішньої дівчинкою, повною страхів і недовіри. І тоді вона не може довірити свого сина кому б то не було. Ні батькові дитини, якого можливо давно немає поруч, ні тим більше дівчині, яка поклала око на найдорожче в її житті.

Мати не дає свободи синові, вирішує все за нього. Якби вона знала, що власноруч перетворює його в Невдахи!

Але вона не хоче цього знати - вона Мати і більше всіх любить свою кровиночку!

Підсвідомо вона хоче бути потрібною і затребуваною хоча б йому, тому що відчуває себе повним нікчемою. І ростить собі подібного.

Ну і що! - скаже вона. - Поки я жива він буде під моїм захистом і повністю забезпечений.

Так і хочеться запитати: А коли вас не стане, йому теж піти за вами в інший світ?

Мами, будь ласка, країні потрібні чоловіки! Відпустіть їх - дайте їм стати Чоловіками! Любіть їх по-справжньому, а не зі страху за свого заплаканої Внутрішнього дитини.

Мами, щоб чоловік залишався в зрілому віці в стані вашого підопічного, або ще гірше "психологічним чоловіком", йому доведеться пити. Тільки там, в запої, він зможе виконати ваш батьківське послання: "Не рости!"

Чоловіки, які не одружитеся, поки не розлучитеся з мамою. Все одно мама, як "перша і законна" відіб'є вас від дружини.

Після того, як чоловік покине свого мамою і до нього, згідно з Біблією, пристане дружина, виникне те, що ховається в Четвертій Таємниці:

4. Жінка завжди буде хотіти позбавити чоловіка мужності, щоб він не дістався інший.

Мужність - це здатність проникнути в непізнане, в світ, де нічого ще не відомо і де необхідно створити порядок. Всесвіт поклала цю відповідальність на чоловіків, змусивши їх розширювати свою мужність, долаючи перешкоди і розкриваючи загадки природи.

Чоловік повинен залучатися до нового, освоювати це нове і приносити здобич, знання до ніг своєї жінки. Дружині, або мамі. (Давайте вважати, що наш чоловік вже розлучився і приносить трофеї дружині).

Так зростає його мужність.

А що його жінка? Вона є тією Всесвіт, яка бажає бути вивченою її чоловіком. Вона то розкривається перед ним, то приховує якісь свої таємниці, щоб викликати його інтерес до нового пізнання їм самої себе.

І коли він хоче почати вивчати іншу всесвіт, то в ній виникає спочатку подив, а потім образа: "Як? Ти ще не пізнав мене! Як ти можеш вивчати щось інше? Я не можу таке пробачити тобі! "

Бачачи його призначення - пізнавати нове, вона пропонує йому своє "ідеальне рішення":

СИДИ ДОМА І полюванні, пізнавати ОТСЮДА!

Так вона позбавляє його мужності, тому що тепер він не може їй відмовити - буде скандал: "Як? Ти хочеш мені змінити? Тоді забирайся назовсім! "

Він погоджується залишитися поруч і потихеньку стає їй синком, а вона йому - мамою.

Їх сексуальні відносини сходять нанівець, але для неї головне досягнуто - поруч є той, хто завжди буде вивчати і обслуговувати її Всесвіт.

Який же вихід з цієї патової ситуації? Він в П'ятій Таємниці:

5. Чоловік зростає в статусі тільки на любові його жінки. Цих жінок у нього дві: мама і дружина. Якщо чоловік не росте в статусі, значить, любові до нього немає.

Чого хочуть все люди? Правильно, розвитку, зростання!

Зростання в людській повсякденному житті виглядає, як перехід від одного статусу в інший.

Наприклад: школяр хоче тать студентом, студент - багатієм, багач - залишити своє ім'я в історії (історичним діячем). Дівчина хоче стати дружиною, дружина - сяяти від гордості і щастя за себе, своїх дітей і чоловіка.

Щоб рости в статусі, потрібні ресурси, потрібна підтримка. Хто дає цю підтримку? Той, хто вірить, той, хто любить!

Коли пара довгий час не може перейти зі свого статусу в більш високий ранг, наприклад, довгий час неможливо накопичити на розширення житлоплощі, це означає, що чоловікові, як добувачеві і мисливцеві, не вистачає сил. Йому потрібна підтримка.

Підтримку він може взяти тільки у жінки, яка силою своєї віри покаже йому, що він сильний і класний.

Чоловік не сильніше жінки. Чоловік стає сильнішою, коли йому дозволяє відчувати себе сильним жінка.

Жінка не слабкіше чоловіки. Просто вона розуміє, що її чоловікові необхідно відчувати себе героєм, коли він подорожує по просторах її поки ще недослідженою всесвіту.

Жінка готова дати чоловікові енергію для того, щоб він залучався своєю увагою до її персони, до її інтересам. Жінка дає енергію, нагадаю, через свою увагу і почуття любові до чоловіка.

На її любові він відчуває себе сильнішим і має можливість вирости в статусі, щоб передати цей статус своєї жінці (або мамі).

Як тільки жінка припиняє давати увагу і любов чоловікові, його зростання в статусі зупиняється. Можна багато дорікати чоловіка за відсутність зростання і грошей, але причина в жінці, яка не дає йому любові.

Що ж таке любов дізнайтеся з Шостий Таємниці:

6. Любов - це прагнення розвинути свого партнера. Якщо партнер не бажає вашого розвитку, він вас не любить.

Дуже часто можна почути такі висловлювання: "Навіщо тобі ці книжки, тренінги, семінари? Сиди вдома, займайся дітьми! "

Що хоче сказати цим людина, що говорить таке? Він просить дати йому Увага.

Якщо Уваги він отримує багато, але все одно продовжує утримувати партнера в "золотій клітці", то він не бажає зростання і розвитку свого близького.

Чому тоді ці люди поруч?

Тому що їм обом вигідно залишатися пораненими дітьми і грати в ролі своїх незадоволених предків:

Один -жертва, інший - кат. Один - нікчема, інший - перевага.

Той з двох, хто в позиції зверху, в позиції зверхності, той більше поранений, але приховує цю правду від себе. Його стратегія: щоб не відчувати свій біль, треба бути крутіше інших. Підносячись над жертвами я не помічу, що сам такий же убогий, як вони.

Ця стратегія призводить його до рішення не давати можливість партнеру розвиватися, інакше партнер втече з-під його рабства.

Отямиться, побачить, що шлях до свободи відкритий і втече!

Але зростання не зупинити, і тоді повільно, потихеньку, через свою роль ката, тирана, партнер починає самостійно, в межах створеної "золотої клітки" витягувати зі своєї жертви її поранених Внутрішніх дітей. Процес болісний і укладено він у Сьомій Таємниці:

7. Чоловік служить жінці кожною своєю дією, навіть негативним: пияцтвом, неробством, побоями. Чоловік - дзеркало жінки, в якому відбивається все те, що вона про себе не хоче знати.

Навіть у найважчих відносинах, в так званих неблагополучних сім'ях, чоловік і жінка служать один одному. Вони - дзеркало того, чого самі в собі не хочуть визнавати.

Двоє завжди разом, поки їм є чого дати один одному. І, можливо, вони дають один одному біль, приниження, страждання. Але вони не розходяться. І причина тут тільки одна: Історія предків.

Двоє повторюють історію своїх предків, показуючи свою любов не до партнера, а до предку: бабусі, прадіда, або до абортованих дитині мами.

Я багато писав про це на сторінках свого Блогу, але зараз я просто хочу повторити стару думку новими словами:

Якщо ви не розходьтеся з тим, хто вас не розвиває і змушує страждати, ви, завдяки своєму тирану, усвідомлюєте потроху і витягаєте з себе тих поранених Внутрішніх дітей, які були створені за часів життя ваших предків.

Шкода, але це так ... Подякуйте тирана, адже в його роду такі ж історії, що і в вашому. Тому ви і пара.

Двоє б'ються за любов, але виграти можна, тільки знаючи Восьму Таємницю:

8. Щоб чоловікові перемогти жінку, йому потрібно виграти битву в її очах, щоб жінці перемогти чоловіка, їй потрібно програти йому.

Даоси говорили: "Жінка - широка, а чоловік - глибокий".

Це означає, що жінка добре себе почуває, коли може відчинити свою душу широко-широко, а для цього їй потрібно дозволити собі довіритися світу, прийняти його, не бажаючи змін.

Такий стан буває в поле, коли лежиш на траві і впускати в себе небо, сонце, повітря, траву, мурашок і сонце. І всіх-всіх-всіх.

Жіноча енергія тече горизонтально, вона як Земля.

А чоловіча енергія вертикальна, і чоловік відчуває себе прекрасно, коли, піднімаючись, як міцне дерево, проникає глибоко корінням в землю.

Чоловік харчується від жіночої енергії, як дерево живиться від землі.

У відносинах, якщо жінка підноситься над чоловіком, вона відчуває перемогу, але, в підсумку програє, тому що дерево під землею означає землетрус.

У ці хвилини жінку трясе, як гори під час підземних поштовхів і вона відчуває глибоко заховану тривогу. З кожною перемогою над чоловіками-деревами тривога зростає і від цього зростає втома. Перемоги вже не радують, тому що на цій землі вже давно ніхто не хоче селитися.

У горах завжди мало жителів і всі вони виявилися там з однієї причини: колись їх предки тікали від смертельної небезпеки в ці гірські ущелини, щоб там їх ніхто не знайшов. Так їх нащадки і стали горцями. Я сам горець, тому можу так говорити.

Жінка, яка програє чоловікові, завжди переможниця. Її енергія спокійна і равнінна. До її території багато приєднуються і життя стає все більш і більш різноманітною.

У такої жінки багато друзів і помічників, тому що вона не трясе своєю енергією тих, хто вирішив підійти до її просторах.

Тепер вона готова до нового зростання, який розкривається в Дев'ятої Таємниці:

9. Чоловік мріє перетворити свою жінку в Королеву, а жінка мріє про готовому Короля.

Жінка завжди шукає собі Чоловіка-Учителя, який зможе допомогти їй пізнати саму себе. Її безмежна Всесвіт потребує людини, яка не пройде повз самих різних її явищ і зможе включити всі її жіночі стану: Дівчинку, Господиню, Любовницу і Королеву.

На таке здатний тільки Король і тому їй потрібен сильний чоловік, що виріс над своїми дитячими страхами і заспокоїв духів предків.

А чоловік хоче бути творцем жінки, він готовий сам створювати зі свого жінки Королеву і тому так ревно вислуховує її слова про те, що вона хотіла б повчитися десь, але не в нього.

Щоб перетворити чоловіка в Короля, жінці варто дати йому королівське увагу і з повагою визнати його заслуги перед нею.

Наприклад: "Коханий, все, що я маю - тільки завдяки тобі. Ти даєш мені все, що робить мене щасливою! Дякую, що ти в мене є! Я хочу ще більше дати тобі любові, щоб ти легше і швидше досяг своїх чудових цілей. Ти дуже сильний і мужній! Ти - Король, поруч з яким всім добре і вільно! Будь ласка, дозволь мені відчути себе Королевою не тільки в твоїй присутності, а й суспільстві інших жінок! Нехай усі побачать, яка я в тебе! "

Мова може бути довжиною, а може бути короткою, але в її основі має бути визнання щасливої ​​жінки своєму Королю. Нехай він відчуває себе вище і сильніше, а хіба сильний Государ боїться дати своїм громадянам свободу?

Він - Король, і жінка, яка створює в чоловікові стан реализовавшегося Короля, завжди щаслива і живе у злагоді і достатку.

Кожен чоловік розуміє це і щоб відчути себе Королем, він повинен знати Десяту Таємницю:

10. Чоловік повинен розуміти, що його інтонації впливають на стан жінки. Адже вона любить вухами. Тому чоловік повинен вміти любити голосом, піклуючись про своїх інтонаціях.

Сильний Чоловік, Король - той, хто може зрозуміти почуття жінки. Почуття - не слова. Вони, як листочки на вітрі. Від сильного вітру тремтять.

Звичайний чоловік навіть не припускає, що його слова і інтонації - це той вітер, який може налякати жінку. Жінка може злякатися настільки, що сховається і відмовить чоловікові до уваги.

А без її Уваги, він припиняє зростання в статусі.

Тому Король знає, що чим м'якше його голос, тим швидше його успіх.

Король дарує тепло. Король - це чоловік-Сонце, а Королева - це квітка, насолоджується Сонцем і ласкавим вітерцем, що зривається з його вуст!

Пелюстки квітки виділяють аромат і розносять по світу пісеньку любові: "Чоловік моєї мрії - чоловік такий, як ти!"

PS Ні в світі нічого, крім любові, а чоловік і жінка - пророки її ...

Для чого?
Куди йде любов і чому виникають претензії?
А не хочеш в Анталію на тиждень махнути ?
Сьогодні Павлові запрошують на вечерю, ти до семи будеш готова?
Павлові?
Ці нудні інтелігенти?
А коли лунають чутки про те, що партнеру везе ?
Що ж робити?
С) А ви пам'ятаєте про Тайну Нуль?
У цих відносинах ви задовольнили потребу предків?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация