Джойс Майєр - Найцікавіше в блогах


Zinaida_Khugashvili Середа, 14 Августа 2019 р 19:53 ( посилання )
Ви коли-небудь проводили свій день, в біганині, але в кінці кінців, ви не знали, що ви насправді досягли? Це так засмучує, коли ви розумієте, що були зайняті переходом від однієї справи до іншого, але ви не змогли зробити нічого, що ви мали намір або повинні були зробити.
Сьогодні в нашому світі дуже легко жити таким чином, коли весь час стільки всього відбувається. Але, я не можу знайти жодного вірша в Біблії, де Бог велить нам або навіть пропонує нам бути зайнятими. Однак, Писання багато говорить про те, щоб приносити добрі плоди в нашому житті.
Є два способи принести хороші плоди. Одним з них є прояв плода Духа - любов, радість, мир, довготерпіння, лагідність, доброта, вірність, тихість, здержливість. (Гал. 5: 22-23). І друге - це вийти в світ, де Бог насадив, і бути добрим до людей.
Читати далі... Zinaida_Khugashvili Четвер, 16 Мая 2019 р 9:54 ( посилання )
Ви коли-небудь замислювалися, що щось утримує вас від переживання Божих обітниць у вашому житті? Я пам'ятаю час, коли я чув про всі обітниці Божі, але ніколи не відчував їх насправді.
Я чув про світ, але у мене його не було. Я чула про радість, але я весь час була нещасна. Я могла бачити Божі обітниці в Його Слові, і я вірила їм, але чогось не вистачало. Проводячи час за вивченням Слова Божого, я зрозуміла, що корінь моєї проблеми криється в неправильному мисленні, з яким я жила.
Читати далі... Zinaida_Khugashvili Субота, 15 Сентября 2018 р 9:45 ( посилання )




Гординя не дасть нам по-справжньому любити інших людей. Сьогодні Джойс каже про те, як виробити в собі смирення і завдяки цьому значно впливати на навколишній світ.

Zinaida_Khugashvili Середа, 20 Июня 2018 р 17:37 ( посилання )
Ісус сказав, що «дерево пізнається з плоду» (Матвія 12:33), зробивши акцент на тому, що нас можна охарактеризувати по плодам, які ми приносимо. Якщо ми будуємо в себе плід Духа (див. Галатам 5: 22-23), то цим ми не тільки вшануємо Бога, а й залучимо до Нього інших людей.
Смирення - один з основних плодів, який нам слід розвивати в собі, щоб гідно представляти Бога цього світу і бути по-справжньому щасливими.
Смиренний людина володіє внутрішньою свободою бути цілком і повністю тим, ким він і є. У нього немає потреби когось вразити. Він не обтяжений прагненням бути досконалим або змагатися з іншими людьми. Він просто прагне стати ще краще, наскільки це можливо.
Читати далі... Zinaida_Khugashvili П'ятниця, 24 Марта 2017 р 6:39 ( посилання )



«Моя частина - це не справи плоті» - так починає свою проповідь Джойс Майер.
Якщо в житті людини потрібно щось змінити, то його частина - це не придумування плану про самовдосконалення, його завдання - це довіритися Богові і кожен день робити те, що Він говорить, надавши Йому робити те, що ми не можемо самі. Робіть те, що велів Бог і він зробить те, що вам не під силу - це принцип успішного життя!
У Бога є Свій план на життя кожної людини, і він набагато досконаліше вашого власного. Просто треба вміти відмовлятися від свого на користь Божого.

Archana Середа, 31 Августа 2016 р 13:24 ( посилання )
Це цитата повідомлення renrucksapan оригінальне повідомлення


Тортилії з куркою і овочами
Тортілья - це мексиканська різновид хліба, прісна коржик з кукурудзяної або пшеничного борошна. Страви з використанням тортильи готувати дуже просто і швидко, причому завжди виходить дуже смачно. ЧИТАТИ ДАЛІ >>>


Zinaida_Khugashvili П'ятниця, 22 Января 2016 р 10:34 ( посилання )


... Будьте святі, бо святий Я (Левіт 11:44).
У 1-му посланні Петра 1: 15-16 нам сказано: «... Як святий Той, Хто покликав вас, так і ви будьте святі в усім вашім і в способі життя. Бо написано: Будьте святі, Я бо святий »(з Розширеного перекладу Біблії). Це важка задача, тому що багато хто з нас кожен день відчувають себе більше нечестивими, ніж святими. Але є і хороша новина: нам не потрібно намагатися досягти цього, покладаючись лише на власні сили. Так-так, ми не зможемо стати святими за допомогою власних зусиль. Звичайно ж, Бог бажає, щоб ми вели святе життя. Але як би сильно ми цього не хотіли, нам це не вдасться. На щастя, Бог і не чекає, що ми будемо з усіх сил намагатися стати святими. Він чекає, коли ми попросимо Його допомогти нам стати святими. І ось тут в справу вступає благодать. Благодать - це зовсім не дозвіл грішити; це сила, яка допомагає нам жити так, як цього від нас очікує Бог. Слухаючись Святого Духа, ми вчимося жити свято. У нас немає ні найменшої можливості жити свято, покладаючись лише на свої людські можливості. Але у нас є Божа благодать, і з її допомогою ми це зможемо. З Божою благодаттю нам буде все більше вдаватися наслідувати Христа, а хіба не цього хочемо ми всі?

Читати далі... Zinaida_Khugashvili Четвер, 17 Сентября 2015 р 12:34 ( посилання )


Багато людей по всьому світу борються з депресією або, принаймні, намагаються якось протистояти їй.
Існує багато основних причин виникнення депресії і різноманітні методи лікування. Деякі з них ефективні, але більшість немає. Є такі, які допомагають лише на час.
Ні у кого немає імунітету проти депресії і її руйнівного впливу. Представники всіх верств суспільства і вікових груп: лікарі, адвокати, вчителі, домогосподарки, підлітки, маленькі діти, люди похилого віку, неодружені, вдови та вдівці і навіть служителі - все схильні до депресії.
Я вважаю, причина того, що люди знаходяться в депресії, полягає в тому, що вони не навчилися долати розчарування, які неминуче зустрічаються на життєвому шляху кожної людини. Всім нам, що живуть на землі, доводиться стикатися з розчаруваннями, які, якщо їм дозволити затриматися, можуть легко занурити людини в депресію, зневіру і навіть відчай.

Читати далі... Zinaida_Khugashvili Неділя, 16 Августа 2015 р 8:56 ( посилання )


А терпеливість нехай має чин досконалий, щоб ви (люди) були досконалі (без вад) у всій повноті, без всякого недостатка.Посланіе Якова 1: 4
Досконале час - це час, передбачене Богом. Ми постійно кудись поспішаємо, Бог же не поспішає. Він приділяє стільки часу, скільки потрібно, щоб все робити правильно. Він закладає міцну основу, перш ніж споруджує будівлю. Ми представляємо собою споруду на стадії будівництва. Господь - великий Архітектор. Ми можемо не розуміти Його дій, зате Він чітко знає, що робить і що потрібно від нас. Ми не завжди знаємо плани Бога, однак нам досить знати Того, Хто знає Своє завдання.
Схоже, Боже час - це Його маленька таємниця. У Біблії говориться, що Господь ніколи не спізнюється, але ще я помітила, що Він ніколи не з'являється завчасно.

Читати далі... Zinaida_Khugashvili П'ятниця, 01 Мая 2015 р 8:48 ( посилання )


Існує кілька видів молитви. Про деякі з них Джойс Майер розповідає в своїй книзі "Сила простий молитви", і зокрема - це молитви хвали, поклоніння і подяки, які незважаючи на свою простоту, наповнюють наше життя неймовірною силою.
Щоб наші молитви володіли більшою силою, необхідно розбиратися в різновидах молитви, тому я хочу запропонувати вам деякий матеріал з книги Джойс Майер "Сила простий молитви". Вірю, що ви будете благословенні.
Хвала, поклоніння і подяку
Можливо, ви не розглядали хвалу, поклоніння і подяку як молитви, але вони ними є, тому що відкривають Богу те, що переповнює наше серце.
Говорячи про хвалі, поклонінні і подяку, я маю на увазі щось більш глибоке і проникливе, ніж те, що ми звикли розуміти під цими словами в церкві. Я говорю про щирому спілкуванні з Богом, про абсолютну чесність перед Ним. Важко дати окреме визначення хвалі, поклонінню і вдячності, бо вони схожі за своєю суттю і діють в духовній сфері схожим чином. Щоб спростити завдання, опишу хвалу як наш відгук на те, що Бог зробив, робить і буде робити. Поклоніння - це наш відгук на те, який Він. А подяка можна описати як щиру вдячність Богу за Його справи і якості характеру.

Читати далі... Zinaida_Khugashvili П'ятниця, 23 Января 2015 р 9:38 ( посилання )


Існує кілька видів молитви. Про деякі з них Джойс Майер розповідає в своїй книзі "Сила простий молитви", і зокрема - це молитви хвали, поклоніння і подяки, які незважаючи на свою простоту, наповнюють наше життя неймовірною силою.
Щоб наші молитви володіли більшою силою, необхідно розбиратися в різновидах молитви, тому я хочу запропонувати вам деякий матеріал з книги Джойс Майер "Сила простий молитви". Вірю, що ви будете благословенні.
Хвала, поклоніння і подяку
Можливо, ви не розглядали хвалу, поклоніння і подяку як молитви, але вони ними є, тому що відкривають Богу те, що переповнює наше серце.
Говорячи про хвалі, поклонінні і подяку, я маю на увазі щось більш глибоке і проникливе, ніж те, що ми звикли розуміти під цими словами в церкві. Я говорю про щирому спілкуванні з Богом, про абсолютну чесність перед Ним. Важко дати окреме визначення хвалі, поклонінню і вдячності, бо вони схожі за своєю суттю і діють в духовній сфері схожим чином. Щоб спростити завдання, опишу хвалу як наш відгук на те, що Бог зробив, робить і буде робити. Поклоніння - це наш відгук на те, який Він. А подяка можна описати як щиру вдячність Богу за Його справи і якості характеру.

Читати далі... Zinaida_Khugashvili Вівторок, 20 Января 2015 р 17:51 ( посилання )
Ви коли-небудь обрізали дерева в своєму саду? Ми з Дейвом регулярно наймаємо фахівця, щоб він обрізав дерева в нашому саду. Буває, на якому-небудь дереві він обрізає стільки гілок, що я йому кажу: «Ви ж нічого не залишили! Ви зрізали майже всі гілки »-« Зачекайте і побачите », - відповідає він. І, звичайно ж, незабаром дерево виглядає набагато краще, ніж раніше.
Як дерева треба час від часу обрізати, щоб видалити відмерлі гілки або ті, що надмірно розрослися, так і ми повинні проводити обрізання в деяких сферах свого життя або надавати їм належну форму. Можливо, процес обрізки не завдасть нам задоволення, але, коли він закінчиться, ми станемо набагато краще, ніж були раніше.
Бог хоче, щоб ми були в найкращій духовної, душевної та фізичній формі. В Євангелії від Іоанна 15: 2 написано: «Усяку галузку в Мене, що плоду не приносить [перестала плодоносити], Він відтинає (обрізає, видаляє); і всяку гілку, яка продовжує плодоносити, очищає і обрізає знову і знову, щоб приносила все більше чудових плодів »(з Розширеного перекладу Біблії).
Читати далі... Zinaida_Khugashvili Середа, 17 Сентября 2014 р 9:45 ( посилання )



Ви можете вирішити свою проблему, якщо свою увагу зверніть на Боже Слово. Якщо у вас зіпсоване мислення, у вас буде зіпсованої життя.
Не обов'язково думати про все, що приходить в голову. Ми можемо вибирати думки ....
Ми можемо позбутися плутанини в своєму житті ... Zinaida_Khugashvili П'ятниця, 20 Июня 2014 р 13:06 ( посилання )
Один з найбільших дарів, даних нам Господом, - це свобода вибору. Сотні разів на день ми користуємося цим даром. І питання в тому, чи завжди наш вибір вірний. Подумайте зараз про своє життя. Коли вам потрібно прийняти рішення, ви зазвичай робите так, як самі вважаєте правильним, або ж перш моліться і просіть Господа дати вам мудрість і більш глибоке розуміння ситуації, щодо якої потрібно прийняти рішення?
Мені подобається те, що сказано в Приповістей 3: 5-6: «Надійся на Господа, довіряй Йому і будь упевнений в Ньому всім серцем твоїм і розумом, а не покладайся лише на свою проникливість і розуміння. У всіх твоїх дорогах пізнавай, розпізнавати і пізнавай Його, і Він направить, зробить прямими і гладкими дороги свої »(з Розширеного перекладу Біблії).
Якщо ви схожі на мене, то розумієте, що значить покладатися на власну проникливість. Якщо в наших очах щось виглядає хорошим, здається нам чудовим і правильним, це ще не означає, ніби воно і є те найкраще, що приготував нам Бог, або що це вірний вибір з нашого боку.
Читати далі...
З Божою благодаттю нам буде все більше вдаватися наслідувати Христа, а хіба не цього хочемо ми всі?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация