Форум нерухомості Domik.ua • Непорядні ріелтори, юристи, посередники

Справедливий писал (а): Дивно ... А він мені три ділянки відвів! Є держ акти. Єдине, що обурює, що після рішення сільради про дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення ділянок я повинен був оплачувати їх виготовлення! Цілих 3700 гривень !!! Та й довелося внести офіційно гроші в сільраду !!! Розуму не зрозуміло !!! Ні що б просто хабар в лапу дати !!! Всіх кого він нібито обдурив пишіть мені на пошту !!!

Смішно читати. Сільрада ніяк не може виділяти землю на березі Дніпра.
І як ухвалила сільрада від Вас гроші? Смішно читати

Якийсь орендодавець Прохорчук Т.В. (Можливо, Тарас Вікторович), власник картки ПриватБанку № 5211 5374 2378 3633 або 5211537423783633, є шахраєм. За попередньою домовленістю 5-го травня 2015 року було здійснено передоплату за запропоноване цією людиною житло, після чого можливість зв'язку з ним зникла, а житло не було надано. Будьте уважні!

Увага! Ця людина надходить вкрай нешанобливо і зриває угоди, відмовляється платити комісію.
050 3115862 Тетяна Юріївна не зв'язуйтеся з цієї мадам морочить голову ріелторам, коли їй знаходять квартиру вона відмовляється платити комісію і взагалі відмовляється купувати і співпрацювати.

0672478066 Сергій, дуже непорядна брокер. Видається ріелтором від Парклейн. Ніяких візиток не дає, посвідчення не показує. Після того, як здали квартиру через іншого посередника, пише смс з погрозами. Вважає, що кожну квартиру, яку він здав, це "його" квартира. Будьте уважні.

АН «АЛЬФАБРОК» писав (а):
АН «АЛЬФАБРОК» писав (а):   0   Шановний StillBallin (колишній співробітник) Василь Олександровича Калімулін (066) 060-60-80, (096) 534-76-06, (063) 422-05-79, не потрібно за допомогою спаму на форумах випускати пар зі своїх «отворів» 0
Шановний StillBallin (колишній співробітник) Василь Олександровича Калімулін (066) 060-60-80, (096) 534-76-06, (063) 422-05-79, не потрібно за допомогою спаму на форумах випускати пар зі своїх «отворів» .
Чому ви не напишете як і чому вас поперли з цього агентства, де ви не пропрацював навіть і тижні !?
Напишіть, як ви готові були працювати за 10 копійок і що вас перевірили, і виявилося що ви «щур», а від «щурів» позбавляється кожна поважаюча себе компанія.
Чому ви не напишете, що з тижня, яку ви ніби то пропрацювали, ви всього навсього були на робочому місці повних 2-3 дня? Чому ви не напишіть, що коли ви випадково в неділі вийшли на роботу і почали приймати вхідні дзвінки прямих клієнтів - ви сказали, що на вас не переводити більше клієнтів, так як вже і з цією кількістю не можете впоратися ...?
Чому ви не напишіть, що диплом, який ви вивісили як логотип або ваше фото на сайті, може отримати будь-яка людина за 1000грн. пройшовши 5 денні курси?
Чим ви можете похвалитися? Пропозицією в 8-м квартир для клієнтів? Чим ??? Ви не самі не вмієте працювати не в команді.
Я працюю не перший рік в АЛЬФАБРОК і бачив не одного такого «парашутиста», які хочуть зробити два дзвінки або залевачіть угоду при цьому всім посміхаючись і думати, що він найрозумніший. Чи не для вас Василь Олександровича Калімулін АЛЬФАБРОК.
Ідіть далі оббивати пороги інших агентств, може знайдете собі подібних. Обов'язково передамо в мережу всім агентствам, що вас варто остерігатися і по можливості не співпрацювати з вами.
Слава Богу, що компанія відразу вас «зрізала» на корені.
Зі свого боку, можу сказати, що все що написано відгуками нижче StillBallin - не більше ніж письмові емоції не відбувся практиканта компанії «АЛЬФАБРОК». Компанія дуже поважає своїх співробітників, завжди під час виплачує комісійні, ніколи нічого не обчислювали і не штрафували. Відсотки для ріелторів - одні з найвищих. Працюю я не перший рік і ще тут працюємо мій дуже хороший знайомий, все всім дуже задоволені.
Всім бажаючим, хто хоче упевнитися в якості послуги компанії - приходьте в офіс, поспілкуйтеся з директором, керівником або просто з будь-яким співробітником, або зателефонуйте і почуйте як працює АЛЬФАБРОК.
З такою саморекламою навряд чи хто небудь до вас звернеться з цього посту. Дуже сумнівною адекватність співробітників компанії. Так би мовити "Убили потенційного конкурента" і "Пустили кулю собі в скроню")))))

Дзвонить Наталія Миколаївна, пропонуючи задешево зняти квартиру або кімнату в Києві. Тому, хто клюнув --пред'являет підроблені документи на квартиру, кольорові лазерні копії. Показує квартиру, яка вже знята в оренду її подільниками. Після отримання грошей на час зникає і з'являються подільники-ТІТУШКИ, повідомивши що квартира в оренді у них. Або ж під час вашої відсутності взагалі тупо міняють замки і викидають з квартири речі. Працює в частці з мусорами, ті за хабар пишуть, що криміналу немає і йдіть до суду (в сад). Будьте обережні з цією шахрайкою і пройдисвіткою!

Не підписуйте генеральні довіреності на ріелторів і не давайте маленький завдаток!

Наш цивілізований вік продовжує дивувати людство неймовірним плетивом двох мало сумісних понять, як юриспруденція і магія. Не вірите? Даремно. Є на Херсонщині такий адвокат Руслан Берещенко, який думає в сфері магії і одночасно діє в правовому полі Російської Федерації, закликаючи клієнтів в Криму обіцянками супроводу угод з нерухомістю. Але законодавства двох різних за статусом держав України і Росії не ідентичні. Але або через брак знань російських законів Руслан Берещенко не може виконати взятих на себе зобов'язань, або він спочатку не думав їх виконувати. Це призводило клієнтів спочатку в ступор, але потім вони починали вимагати назад свої кровні, які, кажучи мовою юристів, заплатили за неналежну послугу.
Але спритний адвокат з Херсонської області починав лякати їх своїми знаннями магії, оголошуючи себе «родовим чаклуном», який може суворо покарати їх чорними силами. Той хто послабже духом більше не сунувся зі своїм питанням про повернення грошей, вважаючи, що зірвана угода з нерухомістю (яка коштує сотні тисяч рублів) все-таки менше зло, ніж прокляття чаклуна.
З іншими, хто не повівся на цей прийом, хоча Берещенко і надавав їм можливість познайомитися з магічним сайтом, де він веде тренінги. Там було їсти на що подивитися. Тренінги та обереги, змови і наведення псування. І, звичайно, сайт залучав безліч людей, у яких склалася доля так, що вони вирішили вдатися до магії, щоб вирішити свої проблеми. Адвокат-маг також обіцяє їм одним махом прибрати негатив і створити ауру благоденства. Але нажаль. Знову щось йде не так. Люди не отримавши також, як і його кримські клієнти обіцяної послуги, розлучаються зі своїми грошима.
З незадоволеними і тими хто вимагає повернення своїх грошей юридично підкований маг розправляється досить витонченим способом, забороненим усіма законодавствами цивілізованого світу. Адвокат з Херсона, захисник Чорного комітету розміщує всі особисті дані, які він дізнався від клієнтів, коли укладався договір про угоду в
Facebookе та інших відкритих джерелах, додаючи від себе характеристики цих людей в досить неприємному вигляді.
Так, неприємний такий підхід юриста, який оголосив себе магом і захисником Чорного комітету, який користується тим, що у інтернету немає меж, а Крим межує через вузьку протоку з України, тому не можна закрити наглухо кордон для двох споріднених народів, адже російський і український народи пов'язує багатовікові узи дружби і спорідненості.
Але таким шахраї, як херсонський адвокат, маг (нік charodiy) і шанувальник, а можливо і сам учасник націоналістичного руху, який так спритно багато і досить тривалий час обманює російських громадян, не кажучи вже про своїх співвітчизників, далеко не найкращий піар для палати адвокатів Херсонської області.
Але і прокуратура Криму також повинна звернути свою увагу, що за юристи-маги і націоналісти по натурі пропонують послуги на півострові Крим, який пишається своїм входженням до складу Російської Федерації.

Київ вул. Лаврська 24А (не існує на карті міста)
0955254569,
Схема шахрайства:
Звичайне оголошення на OLX. Приємні фото, привабливі умови оренди, ціна трохи нижче (на 200 грн.) Від пропонованих. По телефону підтвердили, що квартира вільна і господар чекає перегляду, але перед цим потрібно заїхати в офіс (вул Юрковська 36) підписати договір. В офісі пропонують заплатити за 1-й місяць оренди квартири, а за 2-й орендодавцю. Складають договір з печаткою і реквізитами: ФОП Нагорний В.Г. м. Харьків. Дають телефон свого співробітника, який вже чекає в районі квартири і який буде оформляти договір з орендодавцем. В умовленому місці "співробітника" не виявилося, був на зв'язку протягом години, але так і не з'явився. В результаті повідомили, що господар відмовився здавати квартиру і гроші не повертають.

Ріелтор шахрай, представляється Олексієм, агентство нерухомості Інтердіт, м КИЇВ Будьте пильні, не давайте гроші наперед, взяв гроші за послуги, зобов'язання не виконав, квартиру здав іншим, гроші не повернув. дуже нахабний, і залякує дзвінками. його телефони 099 566 36 93 та 067 504-50-14, квартири здає на вул.Саксаганського, комінтерну, Жилянській та поруч. ідентифікаційний код агентства 37356720

sskiff писал (а): Хочу попередити всіх про шахрая - Радзивиловской Владиславе Володимировича, хто біжить на обмані покупців землі (я сам мало не попався в Балико-Щученко) в Києві і області. Їздить на авто Сеат-Леон білого кольору, номера 0888. Видає себе за помічника депутата (уже перевіряли зідзвонився з депутатом - такого "помічника" знати не знає). Береться допомогти приватизувати землю на березі Дніпра. Уперед бере гроші і не малі. В результаті - папірець з нібито рішенням сільради про розробку документації на участок.І ... все! При зверненні до сільради з'ясував, що таких як я, вони відд не перший десяток, і всіх розводить один і той же тип - Радзивиловский Владислав Володимирович. Дивуються, а чому до нас, мовляв, не прийшли спочатку, перш ніж гроші віддавати? Ну в загальному я повівся на красиве місце, чого там говорити ... Подав у міліцію заяву, і виявляється - там вже пачка заяв на цього шахрая, схема та ж практично, відрізняються тільки адреси і варіації на тему продажу (показу) одного і того ж ділянки. Суд. Справа виграв !!! Остерігайтеся цього повненькі лицеміра !!!
Всім удачі, успіхів і пильності!


А у Вас його координати залишилися? у нас теж був поже випадок, тільки кілька років раніше. Буду вдячна за інфо. [email protected]

sskiff писал (а): Хочу попередити всіх про шахрая - Радзивиловской Владиславе Володимировича, хто біжить на обмані покупців землі (я сам мало не попався в Балико-Щученко) в Києві і області. Їздить на авто Сеат-Леон білого кольору, номера 0888. Видає себе за помічника депутата (уже перевіряли зідзвонився з депутатом - такого "помічника" знати не знає). Береться допомогти приватизувати землю на березі Дніпра. Уперед бере гроші і не малі. В результаті - папірець з нібито рішенням сільради про розробку документації на участок.І ... все! При зверненні до сільради з'ясував, що таких як я, вони відд не перший десяток, і всіх розводить один і той же тип - Радзивиловский Владислав Володимирович. Дивуються, а чому до нас, мовляв, не прийшли спочатку, перш ніж гроші віддавати? Ну в загальному я повівся на красиве місце, чого там говорити ... Подав у міліцію заяву, і виявляється - там вже пачка заяв на цього шахрая, схема та ж практично, відрізняються тільки адреси і варіації на тему продажу (показу) одного і того ж ділянки. Суд. Справа виграв !!! Остерігайтеся цього повненькі лицеміра !!!
Всім удачі, успіхів і пильності!


А у Вас його координати залишилися? у нас теж був поже випадок, тільки кілька років раніше. Буду вдячна за інфо. мій телю 0672818707

Адвокат (можливо) * шахрай Кравченко Анатолій Петрович! Номер свідоцтва: 3250
Схема його «роботи» наступна, зайнятися справою клієнта, отримати якомога більше передоплати, потім домовитися з іншою стороною про «зливі» і розвалі справи. У нашому випадку він розіграв крадіжку у нього всіх документів (при цьому в поліцію не звертався із заявою). При цьому на суди може не бути взагалі.
На цей момент є як мінімум двоє постраждалих. Інших його клієнтів просто поки що не вдалося розшукати. Шукаємо інших постраждалих для написання колективної скарги в КДКА. Якщо цей (можливо) * шахрай завдав шкоди і Вам пропоную діяти спільно.
Тел. для зв'язку + 38-050-734-19-35.

АААААААААААААА писал (а): Нещодавно зіткнувся з одним аферистом. Суть у чому: людина влаштовується в авторитетні агенції нерухомості. Після того як його починають відправляти на показ клієнтові нерухомості, людина просто обманним шляхом виманює у клієнта невелику суму застави, після чого як тільки обманутий клієнт народитися в офісі - аферист "рве кігті".
Працівники агенств, у яких цей тіпок вже "попрацював" інформацію не афішують, щоб не втрачати репутацію. Просто повертають обдуреним клієнтам гроші.
Цього типу звуть Мелай Олександр Іванович. Адреса реєстрації місті Хуст. Завжди при влаштуванні на роботу дає вимищленние адреси проживання в Києві, на яких не живе.
Величезне прохання до всіх до кого цей тіпок прийде влаштовуватися на роботу, повідомити по телефону 0668004321. Заздалегідь вдячний.


Все сходиться і ПІБ і прописка. У Дніпропетровську відомий факт, що в два Агентства влаштувався. Договору уклав, але до самого шахрайства не дійшло або поки не дійшла, тому що в агентстві взяв матеріал, що стосується агентства і договору.
Якщо треба буде "впізнати" цю особистість або засвідчити, то о56 734 42оl Ні в якому разі не звертайтеся в контору Приватне підприємство "Адвокатське обєднання" Прецедент ", яке використовує недобросовісні та заборонені методи реклами і засрать весь інтернет свої спамом.
Їх не турбує репутація, тому що такими методами її заробити неможливо. Їм треба скоріше зрубати грошей і звалити.
Пропонують послуги, нібито роблять права власності в самобуду (!). Що за визначенням неможливо. Будьте уважні, це швидше за все шахраї.
Недобросовісні методи розкрутки говорять про таких же методах роботи. Це просто кидок на гроші.
precedent com ua
(068) 497-31-73
(093) 952-48-29
(044) 466-77-55
[email protected]
Проспект Петра Григоренка, буд. 39-Б, офіс 105, м. Київ, 02140
код ЄДРПОУ 32261026

І як ухвалила сільрада від Вас гроші?
Чому ви не напишете, що з тижня, яку ви ніби то пропрацювали, ви всього навсього були на робочому місці повних 2-3 дня?
Пройшовши 5 денні курси?
Чим ви можете похвалитися?
Пропозицією в 8-м квартир для клієнтів?
Чим ?
Не вірите?
Дивуються, а чому до нас, мовляв, не прийшли спочатку, перш ніж гроші віддавати?
А у Вас його координати залишилися?
Дивуються, а чому до нас, мовляв, не прийшли спочатку, перш ніж гроші віддавати?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация