Форум Фінансових Директорів Страхового Бізнесу

19 березня 2010 року компанія Фінансовий аналітик - Сервіс запрошує Вас взяти участь в Першому Форумі фінансових директорів страхового бізнесу.
Не пропустіть можливість повчитися у професіоналів! П ервий Форум Фінансових директорів страхового бізнесу

19 березня, 2010 год Київ, Україна Програма * УПРАВЛІННЯ ФІНАНСАМИ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ В умовах рецесії Борсук Наталія Михайлівна, Фінансовий директор Нова, СК ТРАНСФОРМАЦІЯ ФІНАНСОВОЇ І ОПЕРАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ В УМОВАХ ПАДІННЯ страхового ринку. ПЕРШИЙ СЕРЙОЗНИЙ ВИКЛИК ДЛЯ СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ ПІСЛЯ 10 РІЧНОГО ЗРОСТАННЯ: НАСЛІДКИ І ЩО ЧЕКАТИ В МАЙБУТНЬОМУ Гапчук Максим Миколайович, Заступник Голови Правління, Фінансовий директор ТАС, Страхова Група ОПЕРАТИВНЕ ПЛАНУВАННЯ ЯК СПОСІБ ДОСЯГНЕННЯ СТРАТЕГІЧНИХ ЦІЛЕЙ КОМПАНІЇ. ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ «БРОКБІЗНЕС» Арбузіна Вікторія Олександрівна, Заступник Голови Правління Брокбізнес, СК ЦІНОУТВОРЕННЯ НА СТРАХОВОМУ РИНКУ УКРАЇНИ Габідулін Ібрагім Абдулович, Директор Дедал, Страховий брокер ЯК КЕРУВАТИ ціноутворення в умовах КОНКУРЕНЦІЇ І КРІЗІCА Сильченко Анатолій Миколайович, Заступник голови правління з фінансів Еталон, СК операційного планування в умовах невизначеності Литкіна Наталія Юріївна, Фінансовий директор Український Страховий Дім УПРАВЛІННЯ Дебі Орський заборгованістю Немирович Тетяна, Фінансовий директор Фортіс Страхування Життя РОЗМІЩЕННЯ РЕЗЕРВОВ І ВЛАСНИХ КОШТІВ Пономаренко Ірина Анатоліївна, Фінансовий директор Добробут, НФСК АНДЕРРАЙТИНГ В УПРАВЛІННІ РИЗИКАМИ Лобанова Аліна Валентинівна, Заступник голови правління Лідер-РЕ, Перестрахова компанія УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ ПРИ РОЗМІЩЕННЯ РЕЗЕРВОВ І ВІЛЬНИХ КОШТІВ. НОВІ МОЖЛИВОСТІ ФІНАНСУВАННЯ Цебровська Зоряна Михайлівна, Генеральний директор АУЗ Факторинг, ТМ CREDEX КЛЮЧОВІ ФАКТОРИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ВАРТІСТЬ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ В ПОТОЧНИХ УМОВАХ Лівертовскій Павло Михайлович, Менеджер, Відділ корпоративних фінансів KPMG в Україні ПЕРСПЕКТИВА ПЕРЕХОДУ СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ До МСФЗ Маркова Олена Олександрівна, Член Правління, начальник департаменту актуарних розрахунків Суспільство актуаріїв України * програма станом на 8.02.10 Детальніше про умови участі та реєстрації: на нашому сайті - www.fas.com.ua або за телефоном 044 284-30-81 Чекаємо Вас на Форумі!

© 2005-2019, Економічна правда. Використання матеріалів сайту лишь за умови ПОСИЛАННЯ (для інтернет-видань - гіперпосілання) на "Економічну правду".

Всі матеріали, Які розміщені на цьом сайті Із посилання на агентство агентство Інтерфакс-Україна , що не підлягають подалі відтворенню та / чи розповсюдження в будь-Якій форме, інакше як з письмовий Дозволу агентства Інтерфакс-Україна "Всі матеріали, Які розміщені на цьом сайті Із посилання на агентство агентство" Інтерфакс-Україна ", що не підлягають подалі відтворенню та / чи розповсюдження в будь-Якій форме, інакше як з письмовий Дозволу агентства" Інтерфакс-Україна ". Назва агентства" Інтерфакс- Україна "при цьом має буті оформлена як гіперпосілання.

Матеріали з Позначку PROMOTED, СПЕЦПРОЕКТ, ЗА ПІДТРИМКИ публікуються на правах реклами.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация