Новини Руспрес - Чоловік Алсу особисто цупив фотоапарати

Ображений журналіст Володимир Пожарський подав до суду на Яна Абрамова

Широко розрекламована в ЗМІ весілля співачки Алсу з сином банкіра Яном Абрамовим мала і зворотний бік медалі. Ось що розповідає наш фотокореспондент Анатолій Белясов: «Вбраний в смокінг наречений шурувати на Василівському узвозі як справжній господар життя. Роз'їжджаючи на чорній іномарці з здоровенним водієм, він гальмував біля громадян з фотоапаратами і, опустивши тоноване скло, несподівано вихоплював камери з рук, після чого наказував шоферу різко газувати. Аналогічні злочини відомі як «неаполітанські», коли грабіжники-мотоциклісти виривають у жінок сумочки ».
Редактор відділу розслідувань «Експрес газети» Володимир Пожарський разом з колегою Дмитром Ліфанцевим в сонячний суботній день готували статтю з робочою назвою «Останній день« Росії ». Саме 18 березня будівельники повинні були вибивати рами з вікон знаменитого готелю. Журналісти провели необхідну зйомку на Красній площі і спустилися до західного вестибюлю «Росії». Коли Пожарський вибирав необхідний ракурс, стоячи на тротуарі з фотоапаратом в руках, біля нього загальмувала іномарка. Пасажирське скло опустилося, і сидів в авто Ян Абрамов , Висунувшись мало не до пояса, схопив камеру і смикнув до себе. Так як тасьма від оптики була надіта на зап'ясті Володимира, то його рука виявилася по лікоть затягнутою в салон. Тут же прозвучала команда водію: «Жени!» Той натиснув на газ, і Пожарського потягло за машиною. Журналіст дивом не зламав руку, але сильно вдарився головою об дверцята. Через десяток метрів автомобіль загальмував, і Абрамов, бачачи, що йому не вдасться заволодіти фотоапаратом, витягнув з камери флеш-карту. Кинувши пограбованого Пожарського на узбіччі, машина виїхала за оточення. До Володимира підбігли, щоб надати першу допомогу, тележурналіст Рустам Солнцев і Аліна, дружина співака Володимира Левкина. Звичайно, я теж не міг залишитися осторонь. Ми всі разом пішли в сторону собору Василя Блаженного, але тут почули крики приватних охоронців в чорному камуфляжі, які стояли неподалік в оточенні: «Стій! Стріляти будемо! ».

Чопівці з карабінами напереваги оточили журналістів і, повиснувши у них на руках, потягли до готелю. Рустам Солнцев по дорозі отримав два міцні удари в живіт. У Рустама до того ж зникли гаманець і відеокамера.
Володимир Пожарський звернувся в органи внутрішніх справ, де завели кримінальну справу. Як йому роз'яснив оперуповноважений карного розшуку, «це діяння Абрамова розцінюється як грабіж, що тягне за собою покарання відповідно до КК РФ на термін від 3 до 7 років». Рустам Солнцев теж подає на чоловіка Алсу в суд ».

Редактор відділу розслідувань «Експрес газети» Володимир Пожарський отримав довідку про побої. Він хоче, щоб Ян відповів за свої дії згідно із законом

Анатолій Белясов

****

Алсу вийшла заміж за колишнього шанувальника Ксенії Собчак

Обранцем співачки Алсу став молодий бізнесмен Ян Абрамов. Два роки тому він значився шанувальником Ксенії Собчак і навіть виходив з нею в світ. А після того, як особисте життя телеведучої устаканилася, молодий бізнесмен надавав знаки уваги співачці Мерайї Кері. Ян Абрамов-молодший - зі знатної родини бакинських євреїв. Його клан має відношення до нафтового бізнесу.
Якщо основне покоління бізнесменів ще здатне на безумства - наприклад, піти до няні онука , Залишивши дружині всі свої баржі і буксири, то покоління синів куди більш завбачливі. Спадкові принци тяжіють до злиття брендів. Приклад цього і заручини Еміна Агаларова з Лейлою Алієвої , І весілля Яна Абрамова і Алсу Сафіної.
Ян Абрамов (друзі називають його Яником) походить з багатої сім'ї бакинських євреїв. Самостійної бізнес-одиницею назвати його поки важко.
Піротехнічний бізнес Абрамова-молодшого був створений при безпосередній допомозі його олігархічних родичів і не йде ні в яке порівняння з оборотами за все клану.
Герой Островського Бальзамінів збирався видати закон, щоб "багатий міг одружитися тільки на бідній, а хто не послухається - тому смертна кара". Але відновлювати фінансову рівновагу "в знак вищої справедливості небес" покоління "мл." явно не збирається. Вперше Яник Абрамов засвітився у вищому суспільстві два роки тому. Тоді, на вечірці Феррарі-Мазераті в Третьяковській проїзді, він був представлений як офіційний супутник спадкової принцеси Ксенії Собчак. Потім він привозив до Росії Мерайю Кері і, на подив багатьох, надавав їй знаки уваги і давав на честь співачки феєрверк. Алсу Сафіна поєднала в собі обидва необхідних якості - і співачка, і спадкова принцеса. І цей потужний бренд відразу привернув інтерес заможного, але поки "нетитулованого" Яна Абрамова.
Всі підступи до парадного під'їзду сторожили міліціонери і люта охорона з автоматами напереваги. Пройти на весілля можна було лише маючи в руках запрошення з монограмою "ЯА". Наречений і наречена - Алсу Сафіна і Ян Абрамов під'їхали до концертного залу "Росія" до восьмої вечора на джипі-лімузині білого кольору. Слідом за автомобілем поскакав було невідомий папараці, але спіткнувся, впав і тут же був посаджений в міліцейський "бобик". До речі, ходили чутки, що за упіймання папараці держимордам з охоронного агентства "Карат" пообіцяли п'ять тисяч доларів.
Концертний зал всередині "закудрілі" не на жарт. Пройшовши по червоній доріжці, гості потрапляли в райський сад. У холі стояли дерева з орхідеями і ліліями на гілках і вази з золотими фруктами. Стіни і навіть стеля були задрапіровані бузковими і золотими полотнами з вензелем "ЯА".
Жениха і наречену гості зустрічали оплесками. Ян Абрамов (офіційна посада - голова компанії "Нові збройові технології") і Алсу в пишному весільному вбранні кольору шампанського повільно пройшли до золотого столика - там на них чекала працівниця загсу. Триметровий шлейф за співачкою несли діти.
Що дивно, не було свідків ні з боку нареченого, ні з боку нареченої. Серед гостей були мер Москви Юрій Лужков з дружиною Оленою Батуріної , Голова Ради федерації Сергій Миронов, віце-спікери Держдуми Володимир Жириновський і Олег Морозов, депутат Держдуми Йосип Кобзон , Бізнесмен Сергій Полонський, співаки Олег Газманов, Діана Гурцкая і Жасмин, телеведуча Ксенія Собчак , Композитор Ігор Крутой з дружиною Ольгою, Володимир Винокур і Лев Лещенко, екс-президент Інгушетії Руслан Аушев, голова Росспорта В'ячеслав Фетисов з дружиною Ладою, мери Баку і Бугульми (там народилися наречений і наречена) і глава Республіки Алтай Олександр Бердников.
Молоді обмінялися обручками. Причому діамантами було всипане лише кільце Алсу, кільце ж Яна було скромним і вузьким, без каменів.
Після цього гості стали вручати подарунки. До деяких з них підходила прес-секретар і докладно розпитувала, на який подарунок хто розщедрився, щоб скласти опис для преси. Розпаковувати дари, правда, не поспішали, але "Бентлі" - презент від "друзів Яна" - було не приховати. Батько Яна - Рафаель Абрамов - подарував молодим пентхауз в центрі столиці.
Господа розсідалися по дванадцять чоловік за стіл. Столик молодих стояв окремо - на подіумі. На сцені з'явилися ведучі вечора - Святослав Белза і Олена Ханга і оголосили: "Фільм про дитинство Алсу і Яна". Після перегляду гості пустили сльозу, і особливо розчулили стали викликали на сцену. Мами читали тости у віршах. Батьки і родичі, все як один, бажали "дітей побільше і довгих років ...". Тост Йосипа Кобзона носив кілька похмурий характер: "Коли я видавав заміж дочку, то сказав їй, що розведеною вона бути не може, в крайньому випадку - вдовою!" Володимир Жириновський зізнався, що нарешті-то отримав можливість побачити "справжнє світське товариство". До речі, інші гості в кулуарах цікавилися, хто всі ці незнайомі джигіти, і чому так мало VIP.
Красномовний пан Жириновський говорив дуже докладно і довго. "Начебто теж дітей бажає. І всіх благ", - здогадалися гості. А Юрій Лужков сказав, як справжній чоловік конезаводчіци: "Алсу своєї плодовитістю внесе відчутний внесок в міські програми збільшення народжуваності".
Після промов подали фаршированих омарів, страви з каштанами та чорну ікру. Потім, за єврейським звичаєм, молодих посадили на стільці, взяли на руки і стали підкидати вгору.
Гості чекали виступи зарубіжних зірок. За тиждень перед весіллям з'явилися чутки, що Дженіфер Лопес, Мерайя Кері та Селін Діон ексклюзивно виступлять на торжестві, тим більше, що Мерайя Кері Янику Абрамову НЕ чужа.
Чутки не підтвердилися, хоча в день весілля таксисти у "Росії" розповідали, що бачили Майкла Джексона. Насправді виступали Джордж Бенсон, джаз-бенд "Джі-Джі", "Рікі е Повері". Всі вони грали під стелею, на підвісний сцені.
Розходилися по домівках після третьої години ночі. Алсу і Ян їхали останніми о пів на сьому ранку. У неділю святкування продовжилися в залі прийомів Safisa.

Божена Ринська

Владислав Новий

джерело: "Известия" (Москва), 20.03.2006

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация