Новини Кримнаша: Любов до Росії тане разом з грошима в гаманцях

9:23

У зрадників немає ні совісті, ні честі, та й Батьківщини у них теж немає.

1. У 2017 році спостерігалося серйозне погіршення ситуації з дотриманням прав людини в окупованому росією Криму. Продовжилося переслідування активістів, в тому числі за релігійною та етнічною ознаками, посилилися обмеження свободи мирних зібрань. Кримська правозахисна група зафіксувала мінімум 19 політично мотивованих адмінарештів, не менше 25 осіб стали новими фігурантами політично мотивованих кримінальних справ. Зафіксовані порушення кримінальних справ і арешти за пости і коментарі в соціальних мережах. Однією кримчанки вдалося покинути Крим після поста в соцмережі, за який її хотіли привернути. Посилився тиск на адвокатів, а політв'язні відмовляли в наданні медичної допомоги. Значно зросла кількість кримчан, покликаних в окупаційну армію, досягнувши позначки в 10000 чоловік. Відкрито мінімум чотири кримінальні справи за ухилення від служби в армії. Деякі політичні переслідування почали маскувати під кримінал. всі подробиці прочитайте за посиланням.

2. "Ми, кримчани, вірили в те, що в Росії існує справедливість і люди захищені законом, а виявилося, що росія - це країна безправ'я і беззаконня. Більшої підлості, жорстокості і знущання не придумати !!!! Через пережитого стресу багато з нас почали важко хворіти, багато хто потрапив до лікарень, навіть були випадки інсульту. Ми, кримчани, не очікували, що таке «щастя» і «подарунок» буде у нас в «рідній гавані» перед Новим роком. Через свою наївність і довірливість, ми думали, що росія - це правова держава, а виявилося, що тут процвітає корупція, бандитизм, узаконене групове шахрайство з серйозними покровителями у вищій владі, які «кришують» шахраїв, пройдисвітів і злодіїв. Ми нікому не потрібні зі своїм горем, ми стали жебраками, держава кинула нас в біді !!! Ми просто в шоці і жаху від того, що відбувається !!! І як ми тепер будемо ставитися до нашої нової батьківщини? ". Ви прослухали скиглення ваторилих вкладників "Центральної Ощадкаси", яких кинули на гроші. Окупанти створили безліч таких лохотронів в Криму, а вата вирішила, що росія, яка окупувала Крим, раптом має щось спільне з "правовою державою". Смішні.

3. Сімферополь. У ТНУ (тепер КФУ) до сторіччя вузу роздали щоденники, на яких Крим зображений частиною України. І це ж вірно. Студенти повинні знати правду! Від прокляте СБУ, всіх в Криму завербувало - поголовно! ( фото ).

4. У Керчі розграбували колишню АЗС "Shell" і перетворили її в громадський туалет. Місцеві коментують: "Дивно, що не підпалили ще!", "Такий СРСР по картинках - реально триндец", "Відразу згадалися 90-е, коли серед білого дня - кому не лінь розбирали м'ясокомбінат, і навіть менти не втручалися", "Так чо - дивлюся на фото - не всі ще вкрали. Там ще красти і красти. Ось коли ємності з-під землі викопають, ось тоді фінал "," А ви шо тільки помітили? Уже 3,5 роки грабують, і на виїзді теж "," Холопи беруть приклад зі своїх господарів. Значить все законно "," От тобі й результати чотирирічного періоду підйому і прАцветанія! "," Ось до чого призводить повна відсутність в місті господарів: ніхто ні за що не відповідає. Все руйнується, розкрадається, псується і нікому до всіх цих неподобств немає абсолютно ніяких справ. Далеко підемо, керчане! Скоро від міста-героя залишиться тільки одна назва. Сумний кінець нас всіх чекає "," При в'їзді в місто аналогічна картина "( скрін , фото і відео).

5. Дерибан української власності набирає обертів. Гоблін заявив, що необхідно продати ВСЕ винзаводи Криму, тому що у держави на ім'я "росія" руки ростуть з дупи, і ефективно управляти заводами вона не вміє. Коротше, дружкам путина готують грунт, а поки продовжать банкрутити підприємства, щоб віддати їх за безцінь.

6. Окупанти пустять "з молотка" кримські надра. У Госдуре вже готують законопроект. Красти і грабувати, грабувати і красти - це все, на що вони здатні.

7. За підсумками грудня 2017 року, за даними окупантів, Крим і Севастополь продемонстрували найвищий індекс ЗНИЖЕННЯ споживчої активності. У передноворічний період різке зниження покупок! Ось це встали з колін!

8. Ватник поїздив по Росії і зрозумів, що Криму вже не так раді: "Це все від того, що у понаїхали корони на головах у рази більше тих самих голів, на яких вони їх носять. Якщо цікаво обивателям, скажу по секрету, що на материку про нас думають так: 1) Усі економічні біди Росії - через Крим; 2) Ми невдячні мудаки, які годуються великими російськими грошима і купаються в них на своєму півострові; 3) Ми - зрадники, зрадили українців. По роботі був в Москві, Нижньому Новгороді і Екб. Під час відрядження бачився з великою кількістю незнайомих мені людей і, спілкуючись, у всіх між рядків питав, як вони ставляться до переходу Криму в рф, і взагалі, що думають про це. Типові відповіді написав вище "( скрін ).

9. Євпаторія: "Горполіклініка, на дворі 9 січня, 7:45 ранку. Перший робочий день після свят. Таке відчуття, що все різко захворіли. Але навіть суть не в цьому. Головна проблема - черги !! ". Тримайтеся там! Здоров'я і гарного настрою! ( фото ).

10. У Севастополі з кульками і фанфарами рестартовать чергова "реконструкція парку Перемоги", який в реконструкції не потребував. Пішов розпил бабок по другому колу. До кінця 2018 року на парку планують освоїти по кишенях більше мільярда рублів ( скрін ).

11. У Севастополі окупанти, наспіх освоюючи бюджет сколеновставана, в грудні встановили лавочки парами і рядами в тих місцях, куди було зручно під'їхати вантажівкам. Ватники навіть скаржилися, але не допомогло. Маразм міцнішає ( фото -ШОК).

12. Окупанти поставили черговий хрест на Крим. На цей раз - на в'їзді в Джанкой. Гебні мітить захоплену територію пам'ятниками, хрестами та іншими атрибутами ( фото ).

13. Шо не ясно? Православні? Слов'яни? Воно НЕ розуміє, як люди святкують Різдво. Бо їх відвічне - просто бухаті на РАждество чи на Паско: "Заходили до нас гості - молоді хлопці поколядувати. Пісні співали, вірші читали. Я, людина зовсім незнайомий з колядками, не знала «шо робить» навіть. А чоловік мій, корінний «запорожець», був дуже радий згадати молодість і традиції рідні. Далі солодощів і грошей небагато)) Дочка підросте - самі будемо колядувати. Дуже мило. Дякую батькам, які освічують своїх дітей. Зі святами". Тим часом Понаїхали написав, що, мовляв, не треба їм нав'язувати чужу культуру і співати на "хохлятском", на що навіть ватники відповіли, що це не "хохлятскій", а українська мова ( скріни ).

14. Сьогодні ненависть до понапріперлого з рф лайна настолько велика, что все, что їх бісіть и дратує, даже НЕ Занадто патріотичні кримці, дуже стали цінуваті. Українські документи, Європу, безвіз, їжу, ліки - все це АСВАБАДІТЕЛЕЙ дуже дратує. І українська мова - вона немов захіщає нас від них.

15. Український паспорт зайняв 44 місце в рейтингу паспортів світу і перше місце серед паспортів СНД. У вати за поребриком знову біль, а вата в Криму перевірила зайвий раз під подушкою, що не запорошився український безцінний документ.

PS Цікаво спостерігати, як кинуті на гроші зрадники, раптом задалися питанням: "Як ми тепер будемо ставитися до нашої нової батьківщини?". Причому у вати навіть немає поняття БАТЬКІВЩИНИ, яка може бути тільки одна, але ніяк не "нова". Зрадники, які підтримали міжнародне беззаконня, пов'язане з окупацією Криму і частини Донбасу, раптом в черговий раз виявили, що росія - це "країна беззаконня, безправ'я, бандитизму, жорстокості, підлості, злодійства і знущання", які очолюються вищими ешелонами влади за підтримки мас. У зрадників немає ні совісті, ні честі, та й Батьківщини у них теж немає. Вони вже тисячі разів довели, що їх любов до Росії тане разом з грошима в гаманцях. Споглядати цей процес не менш бридко, ніж танці на Нахімова під гімн розваленого від величі СРСР в 2014 році.

І як ми тепер будемо ставитися до нашої нової батьківщини?
Ось коли ємності з-під землі викопають, ось тоді фінал "," А ви шо тільки помітили?
13. Шо не ясно?
Православні?
Слов'яни?
PS Цікаво спостерігати, як кинуті на гроші зрадники, раптом задалися питанням: "Як ми тепер будемо ставитися до нашої нової батьківщини?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация