Новини Одеси - Під Одесою вихідці з Азербайджану влаштували бійню, їх затримали в результаті масштабної операції

24-річний чоловік помер від двох ножових поранень і 8 кульових. У спецоперації із затримання злочинців взяли участь поліція, бійці КОРД, Нацгвардія і СБУ. 24-річний чоловік помер від двох ножових поранень і 8 кульових

Ілюстрація / REUTERS

Сьогодні в передмісті Одеси затримано трьох підозрюваних у збройному нападі на компанію місцевих жителів, один з яких, отримавши 10 поранень, помер в лікарні.

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, конфлікт почався напередодні ввечері в Білгород-Дністровському районі області. Зокрема, в ресторані стався словесна перепалка між компанією з шести молодих чоловіків і іноземним підприємцем на прізвисько «Керім».

Читайте також Вбивство чемпіона Європи Лащенко в Одесі: обвинуваченому у вбивстві іноземцю продовжили утримання під вартою

За словами начальника регіонального главку поліції Дмитра Головіна, встановлено, що в подальшому «Керім» зателефонував знайомим, які пообіцяли розібратися в ситуації. Сьогодні, 29 квітня, на мобільний телефон 24-річного чоловіка (одного зі згаданих шістьох) надійшов дзвінок з вимогою про зустріч.

«Цей юнак і його друзі погодилися на зустріч у місцевого ринку. Близько 7.00 на ринок приїхали три людини і розстріляли компанію з травматичної зброї, також застосували холодну зброю. Від двох проникаючих ножових поранень грудної клітини та 8 кульових поранень 24-річний хлопець помер у лікарні », - розповів Головін.

Підозрювані з місця події зникли. Пізніше вони були затримані в передмісті Одеси. У спецоперації із затримання брали участь поліція, бійці КОРД, Нацгвардія і СБУ.

За деякими даними, підозрювані - вихідці з Азербайджану, їх затримали на території промринку «7-й кілометр», де вони забарикадувалися на даху одного зі складів.

Проводяться відповідні невідкладні заходи, додали в главку поліції.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Одесі затримали іноземців, які викрадали людей заради викупу .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация