Новини Руспрес - Божена Ринська: Фрідман купив французький паспорт, Якобашвілі - шведський, Малашенко розорився, пішов в депресію і не може робити дітей

Збираючи гроші для української військової операції проти Донбасу, московська журналістка сповідалася про особисту статевої трагедії, страшних ватниках, «єврейських хлопчиків» і не пускають на Захід гопників з британського консульства

Не так давно журналістка Божена Ринська відвідала Київ , Де дала виступ на тему ставлення громадян Росії до українських подій. Основним висновком стала заява про те, що 85% жителів північного сусіда України підтримують путінський фашизм, а тому їхня думка не варто брати до уваги. У проміжках між пропагандою АТО гостя розповіла про політичні плани своїх знайомих з числа російських олігархів. Виступ було записано і опубліковано присутніми кореспондентами. ІА «Руспрес» призводить цей текст без скорочень.
«Ринських: Як жінка, я не щаслива. Ні. У мене є плани [на дітей]. Але, на жаль, мене загубило радянських охорону здоров'я. Мене відвезли на швидкій в дві тисячі якомусь році з ерундовую історією. І занесли інфекцію важку ... І тому зараз це дуже важко. Це ЕКО. І з ЕКО теж вже в цьому віці непросто. Ігор Євгенович [Малашенко - актуальний співмешканець Божени ринських, колишній заступник Володимира Гусинського в групі «Медіа-Мост» , Колишній директор РДТРК «Останкіно» - прим. ІА «Руспрес»] взагалі дітей не хоче. Не розуміє, на що жити. Ще до України у нас були плани займатися дитиною. Після того, як ми втратили всі гроші, він якось дуже занепав духом. І він зараз не хоче жити в Росії. Але і як вивезти мене туди, коли мені не дають візу через судимість, теж незрозуміло. І на які гроші жити в Англії - теж не зрозумієш. Англія - пекельно дорога країна. Там ніяких грошей не напасешся.

Там ніяких грошей не напасешся

Борис Березовський, Ігор Малашенко і Борис Нємцов


Англія зараз практично не дає візу. Вони зараз реально знущаються над росіянами. Мене запросили в консульство за паспортом, я не могла увійти в консульство. Потім на мене посміла якесь го * але, яке скачало порнофільм і знеструмила консульство, він на мене ще смів хайло роззява. Тому я йому відповіла. І тому у нас з ним стосунки жахливі. Їм абсолютно байдуже - опозиціонер , Що не опозиціонер. Вони просто не хочуть пускати нікого з російських зараз. Ведуть себе огидно, нешанобливо. І мені дуже важко ці приниження перенести. У мене навіть у чоловіка зараз там немає робочої візи, при тому, що вона все життя у нього була.
... Коли ми летіли з Ігорем Малашенко з Ізраїлю, Ігор сказав, що «я вперше в житті шкодую, що я не єврей. Коли люди на вулиці люблять тебе за те, що ти єврей чи в тебе є крапелька єврейської крові.
... Я єврейка наполовину. По батьковій лінії. По маминій лінії ми зросійщені німці. Путін переслідував тільки хороших єврейських хлопчиків, які не здатні на мокруху. Ні [Михайло] Ходорковський , Ні Гусинський, ні навіть [засуджений російським судом за організацію низки вбивств компаньйон Ходорковського, мільярдер Леонід] Невзлін не здатні за ментальністю отбашлять якісь великі серйозні гроші і Путіна мочкануть.

Ні [Михайло]   Ходорковський   , Ні Гусинський, ні навіть [засуджений російським судом за організацію низки вбивств компаньйон Ходорковського, мільярдер Леонід]   Невзлін   не здатні за ментальністю отбашлять якісь великі серйозні гроші і Путіна мочкануть

Михайло Фрідман

... Такі бізнесмени, як [головний акціонер «Альфа-груп» Михайло] Фрідман , Наприклад, у нього давним-давно паспорт Франції. У Давида Якобашвілі паспорт Швеції. У них у всіх є візи в Англію і давним-давно паспорта. Вони відносяться до режиму так: був би Каддафі, ми б з Каддафі випивали. Ми тут заробляємо. Ми тут не живемо. Ми живемо там. Тут ми працюємо. І заробляємо бабки. Оскільки бізнес в Росії високомаржінален. Для життя там. Тому нам похрен.

Давид Якобашвілі


... І ось ці «ватники» - вони нам не рідня, вони нам ніхто. І, на жаль, зневажена частина суспільства, ті самі «ватники».
... Скажімо так, серед моїх близьких друзів, слава богу, не було жодного кримнашевца . Я дуже правильно себе підбираю близьке коло друзів - це люди надзвичайно благополучні. Це мультимільйонери.
... У регіонах якраз ці люди з хрущовок. "П'ятиповерхова Росія". Вони непрохідною дурні, на жаль. Вони дрімучі. Вони ніде не були, вони не бачили інших країн. Вони хаває все лайно, яке ллє телевізор. В їх хрущовках, в цих огидних клітках, блокових страшних будиночках, прописано завжди кілька поколінь бидло-сімейств: бабусі, дідусі, мами, тато, сини, їхні діти і внуки. На цих ось сорока метрах прописано до хрону народу. За новим законом, ти платиш податок, якщо у тебе більше 20 метрів на людину (в хрущовках, дай бог, якщо чотири метри на людину було, тому що там прописані всі). Вони все покоління: коли-небудь батько-токар з фрезера отримав цю хрущовку, вони переїхали з кімнати в гуртожитку, і вони нічого не роблять для поліпшення жілусловій.
... Я - серйозний опініонмейкер в інтернеті. Навальний , Акунін. Ці люди не продаються. Верхівка інтернету не продається ні за п'ять, ні за двадцять п'ять, ні за тридцять п'ять.
... З одного боку, звичайно, для мене санкції болісні. Тому що я збідніла. Я ось той самий клас, за яким вдарило найбільше. Але якщо долар буде і далі зростати, якщо Путіна санкціями вдасться задушити, це буде здорово.
… Я вважаю що Ксенія Собчак - уловлювачі трендів, безумовно. Я багато раз у житті стикалася з її досить підлими вчинками. Я вважаю, що в ній ці сплески ірраціональною підлості присутні.
... У мене цивільний чоловік, який не хоче втратити свої гроші. Так, зараз ми купуємо мені хорошу квартиру. Я хотіла завжди мати дружну, здорову сім'ю. Але якраз цього я не досягла.
... У мене була мета - вийти заміж за людину душевно близького, якого я поважаю і люблю. І заможного в тій мірі, щоб я могла не гноблять на роботі, не думати весь час, де заробити, а працювати собі на втіху, виховувати дитину. Просто у мене була така мета. Для мене життя без міцної, теплої, дружньої родини великого сенсу не має. Хтось може без цього жити, хто в дитинстві це отримав. І вони розуміють, що я, в принципі, можу обійтися без цього, мені цікавіше інше. Але мені було цікаво саме це. І тому тут у мене великий жирний мінус. Але це не моя вина. Я працювала. І з терапевтами працювала, і розбиралася в сімейної історії. Але, на жаль, є речі, які травматики не даються. Чи не доступні ».

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация