Про поїздку

Поїздка в Єкатеринбург.

З 23-24 травня на запрошення пастора Олександра Маркелова, я відвідав церкву Наріжний Камінь в місті Єкатеринбурзі. Ця церква в Єкатеринбурзі існує близько шести років, але вже має свої плоди в служінні.

На базі церкви діють три реабілітаційні центри різної спрямованості: для залежних від алкоголю і наркотиків, людей, що звільнилися з місць позбавлення волі, а також для людей соціально незахищених (БОМЖ). Також на базі церкви діють і інші служіння.

У неділю я проповідував в церкві на тему «Дружба з Богом», були люди, які примирилися з Богом. Після цього молився за людей, яким потрібно було зцілення або звільнення. Можна було бачити, як Бог торкався до людей.
У неділю я проповідував в церкві на тему «Дружба з Богом», були люди, які примирилися з Богом
У понеділок ми відвідали один з реабілітаційних центрів, де я також проповідував, а ввечері провів збори для лідерів та служителів церкви. Після цього, я сів на потяг і вирушив в Тюмень.

Приїзд в Тюмень.

25 травня я вийшов з вагона поїзда на перон в місті Тюмень, мене зустрічав пастор Максим. Увечері того ж дня ми виїхали за місто в пансіонат де планували проводитися виїзні семінари для чоловіків.

На цьому виїзді були присутні близько 20-ти братів, в тому числі і пастори з Челябінська, Іскітіму і звичайно ж організатор цього заходу пастор Максим Есауленко.

На цьому виїзді були присутні близько 20-ти братів, в тому числі і пастори з Челябінська, Іскітіму і звичайно ж організатор цього заходу пастор Максим Есауленко

Що нас об'єднувало на цьому виїзді? Чи не задоволення поточними обставинами в своєму житті і величезне бажання зміцнити свої відносини з Богом і поглянути на своє життя з боку. Хтось для того, щоб щось виправити в своєму ходінні з Богом, а хтось для того, щоб отримати відповіді на хвилюючі питання.

Мені довелося вчити на цих семінарах. З одного боку я відчував відповідальність говорити перед братами, а з іншого боку розумів, що це можливість для мене принести щось добре в їх житті. Останнім часом мені доводилося замислюватися про необхідність служіння для чоловіків, тому що не кожен чоловік є таким з точки зору Святого Письма.

За ці два дні проведені разом ми розглянули такі теми, як «Образ чоловіка», «Мета чоловіки» і «Шлях чоловіки». Ми разом молилися, славили Бога, хтось міг знову переживати силу прощення, через сповідування свого гріха. І на завершення всього ми зробили Вечерю Господню, тим самим оновивши свій Завіт з Богом і ще раз пообіцявши зберігати себе в святості.

Насправді це був гарний час для кожного, хто був присутній на виїзді.

28 травня ввечері, мені знову довелося вчити, на цей раз вже на зборах для лідерів, а 29 травня провів два відкритих семінару для церкви на тему «Плоди духу», де навчав про практичному житті християнина. І укладенням в цій поїздці стало недільне богослужіння на якому проповідував про «Дружбі з Богом», в той день двоє людей в молитві покаяння примирилися з Богом.

В цілому враження від поїздки хороші, адже у мене була можливість не тільки послужити, а й провести час з друзями.

Що нас об'єднувало на цьому виїзді?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация