Рецензія на перший епізод серіалу «Поліцейський з Рубльовки»

Несмішний, сіра і безлика спроба заново перешутившего старовинні анекдоти про ментів і малинові піджаки. Років 15 тому могло спрацювати, але сьогодні виглядає дико.

Багаті не тільки плачуть, а й відчувають до себе підвищений інтерес криміналу. На Рубльовці, де зібрався весь цвіт російської буржуазії і олігархії, є і свої злочинці, і свої служителі закону. Останніх представляє старший оперуповноважений карного розшуку Григорій Ізмайлов, цинічний молодий чоловік, з азартом робить свою роботу. Один з тривожних викликів призводить Ізмайлова в будинок колишнього кримінального авторитета - два дні тому власник особняка помер при делікатних обставинах, а тепер грабіжники викрали його тіло. За підтримки свого начальника підполковника Яковлєва і товариша по службі на прізвисько Мухіч опер береться відшукати пропажу за одну добу.

Робочою назвою серіалу в процесі зйомок було «Честь маю», а метою творців шоу була спроба показати, що благородством не обділені і ті поліцейські, яких Барвиха мала зіпсувати

Слід визнати, канал ТНТ в останні пару років неодноразово радував глядачів і критиків дуже якісними, винахідливими, а головне - оригінальними серіалами. « Чорнобиль »І« Закони кам'яних джунглів »,« фізрук »І« Бородач »- діапазон жанрів великий, аудиторія задоволена, керівництво щасливо, рекламодавці шикуються в чергу. Хтось кував би і кував сезони улюблених серіалів, як вчинили з « Воронін », Наприклад, але ТНТ йде іншим шляхом, шукає нові теми, протоптує нові стежки, бореться за нових глядачів. Прагнення похвальне, але без окремих невдач в цій ходьбі по мінному полю глядацької любові і ненависті, між якими, як відомо, один крок, не обійтися. І пара останніх проектів каналу - це справжнісінькі невдачі.

Вважаємо, ви вже встигли оцінити « острів », Дуже слабкий як концептуально, так і виконавських, але« Поліцейський з Рубльовки »- це навіть не крок на сходинку нижче, це стрибок в безодню. На жаль, нове шоу, яке творці тріумфально позначили терміном «киносериал», так яскраво розрекламоване і пишно презентоване, виявилося пустушкою, яка змушує пошкодувати про витрачений час.

Обтрушуючись від сміття стартового епізоду, губишся на якийсь час з тим, щоб чітко сформулювати, чому перший епізод вийшов настільки сірим - за що не візьмись, все погано. Сама концепція, яка ще пару років тому могла здатися потенційно цікавою, сьогодні виглядає осетриною другої свіжості - ну яка, скажіть на милість, сьогодні Рублівка, коли у більшості споживачів контенту ТНТ доходи вдвічі впали? Про які пригоди в Барвисі розповідати, коли престижне колись західне Підмосков'ї на очах порожніє, час бурхливих надмірностей закінчилося, особняки запечатані, прислуга розпущена.

Олександра Бортіч, яка виконала роль сестри головного героя, на кастингу привернула увагу режисера тим, що безсоромно нецензурно вилаялася в його присутності. Цей драйв актриса потім передала і своєї героїні

Гаразд, промахнутися з економічними трендами не страшно. Зрештою, не турбота режисерів займатися політпрогнозів. Але чому зміст першої серії нагадує потворний плід неприродною любові Михайла Кокшенова і Олександра Панкратова-Чорного ? Що за петросянство в 2016 році, коли останні пароплави «Аншлагу» вже десять років як потоплені? Що це за картонний нувориш в якості головного героя? Червоні кеди як ознака крутизни? Це про них Шнуров заспівав у своїй популярній сьогодні пісеньці? А погляньте на другорядних героїв. Пузатий мент з передозуванням віагри? Серйозно? Анекдоти про це зарості бородою ще в дев'яностих. Злодійкуватий підполковник, бармен по келихах прах покійного з пляшки шампанського? Так, ми теж дивилися « впритул »І ще не встигли його забути. Те ж стосується і інших - повії, багатої спадкоємиці, ментів і золотої молоді в клубах, - немов дивишся, як актори «Шести кадрів» розігрують сценки з «Городка».

І це ми навіть не бралися за детективну складову - але ж Гриша Ізмайлов ще і слідчий. Але тут все настільки погано, що хочеться терміново промити очі свіжою серією « елементарно " або хоча б " Касл ». Втім, автори наполягають на тому, що їх серіал - не набір кримінальних розслідувань, а павутина відносин і багатство характерів, що розкриваються в конфліктах і словесних чварах. Вибачте, але щось з характерами і відносинами в першій серії не склалося.

Розум підказує, що з вироком поспішати не варто, перша серія обійшлася без пари важливих персонажів, які в подальшому можуть розбавити сумну палітру «Поліцейського», але почуття наполягають на тому, що подібні серіали в принципі не здатні змінюватися від гіршого до кращого в короткому проміжку одного сезону. А значить, слід змиритися з гріхопадінням надії нашого кіно Олександра Петрова . Це навіть не « невловимі 2 », Це важке пляма на репутації, особливою чорнотою відливають на тлі дуже близького за типажем персонажа Петрова з серіалу« метод ». Той же слідчий, але тільки у Бикова слідчий здорової людини, а у Іллі Куликова - Петров курця.

По-людськи можна зрозуміти бажання Іллі Куликова перебратися через сценарного столу в крісло режисера, а й небезпека такого кроку йому коштувало як письменнику прорахувати. На жаль, ракета-носій, на якій він повинен був вийти на орбіту, виявилася старперской мотлохом, за великим рахунком з вини самого Куликова. Ні краплі сміливості, ні дещиці актуальності, ні щіпки оригінальності. «Поліцейський» - дивний гість з минулого, настільки ж доречний сьогодні, як клоун на похоронах або лісоруб в операційній.

Несмішний, сіра і безлика спроба заново перешутившего старовинні анекдоти про ментів і малинові піджаки Яндекс Дзен | Instagram | Telegram | Твіттер

Що за петросянство в 2016 році, коли останні пароплави «Аншлагу» вже десять років як потоплені?
Що це за картонний нувориш в якості головного героя?
Червоні кеди як ознака крутизни?
Пузатий мент з передозуванням віагри?
Серйозно?
Злодійкуватий підполковник, бармен по келихах прах покійного з пляшки шампанського?
Смешанная экономика это
СМЕШАННАЯ ЭКОНОМИКА — (mixed economy) Экономика, в которой сосуществуют государственные и частные предприятия. Некоторые виды экономической деятельности осуществляются индивидами или фирмами, принимающими

Социальная политика государства
Государственная политика охватывает принципиально главные направления в развитии общества. Вместе с этим решаются стоящие перед различными отраслями общественной жизни конкретные задачи. В связи с этим

Экономика для чайников
Жанр: Экономика В этой книге вы найдете описание самых важных экономических теорий, гипотез и открытий, но без огромного количества малопонятных деталей, устаревших примеров или сложных математических

Антиинфляционная политика государства
Инфляция проявляется в непрерывном обшем повышении цен, падает реальная ценность личных сбережений, хранящихся в виде наличных денег или на счетах. Рост цен неумолимо сокращает мае- су товаров, которую

Система учета клиентов
Клиент любого салона красоты, клиники, магазина, ресторана, любой компании знает, что развитие технологий, информационная прозрачность и рост возможностей программного обеспечения сделали простым и легким

Аренда залов в Черкассах
Иногда, обращая внимания на красивые фото, сделанные другими авторами, на фоне какого-нибудь необычайно красивого места, мы невольно задаемся вопросом « Где же они находят такие места, с удачным

Снять Помещения свободного назначения
Я попытался обобщить свой опыт в пейзажной съёмке и дать наиболее важные советы начинающим фотографам. Надеюсь, мои советы помогут вам научиться снимать очень красивый, запоминающийся пейзаж. Пейзажная

Облачная crm
Разработчик систем автоматизации анонсировал выход на рынок нового продукта – комплексной программы поддержки маркетинга и продаж в режиме реального времени Forward RTM (Real Time Marketing). По сути,

Партнер онлайн личный кабинет
Весьма примечательна роль росте производительности управленческих и производственных процессов системы Forward eShop. Данная система предлагает пользователям очень удобный партнер онлайн личный кабинет,

Мебельные молдинги
Плинтуса, напольные и потолочные, в оформлении нашего жилья имеют значение не меньшее, чем отделка и аксессуары для красивого платья. Ошиблись, неправильно подобрали – и вещь не смотрится, какой дорогой