Рецензія на фільм «Бунт вухатих»

Нехитре кіно для самих-самих маленьких

Повнолітнього, але все ще безробітного каліфорнійського хлопчика-зайчика ( Марсден ) Сильно пресують предки. На далекому острові Пасхи приблизно те ж саме відбувається з справжнісіньким зайчиком, чий суворий батько не вірить в рок-кар'єру і впарюють синові сімейну справу - доставку великодніх страв дітям усього світу. Ясна річ, в найближчому майбутньому героям судилося міцно подружитися і багато чого зрозуміти.

В оригіналі тата Хеппі озвучував Х'ю Лорі.

У порівнянні з зайцями, кролики мають коротші вуха і лапи.

У Мюнхені є цілий музей пасхального зайця.

На жаль чи на щастя, великодній кролик - традиція, яка не має до нас ніякого відношення. Тому на подив непогано пройшов в американському прокаті мультфільм виходить у нас сильно пізніше, не приурочений взагалі ні до чого. Не те щоб сама цукерка була зроблена з самі знаєте чого, але будь-якій людині старше шести років зачепитися тут буде рішуче нема за що. Ну, може, крім пізнавального прологу про те, як юний Фред в дитинстві застукав посадку вертольота, завантаженого ушастой командою логістів (треба нам теж зняти кіно, де люди б'ються фарбованими яйцями і всьому світу його показувати). Якщо ви не дитина, дивитися на те, як мальований кролик грає на ударних, не дістаючи при цьому до педалі ногою, або спостерігати тріумф дорослого недоростка на ниві детсадовской самодіяльності досить незручно.

Фільм взагалі дитячий настільки, що крім екскрементів, кондитерських виробів і барабанних установок нашу парочку, здається, взагалі нічого не хвилює. По дорозі до покликання їм навіть не зустрінеться жодної представниці жіночої статі.

Цікаво, що на контрасті з явно нудьгуючим акторам, CGI-персонажі вийшли чарівними і плюшевими, яких так і тягне поставити на полиці магазинів з іграшками. У зв'язку з цим особливо прикро за яскравого, але абсолютно не розкритого Сальєрі кондитерської фабрики - амбали-курчати, люто заздрить кролям. Хлопці з Pixar напевно присвятили б йому половину екранного часу, а Тім Хілл [III] лише презирливо удостоїв мексиканським акцентом. Втім, сам кролик, навіть позбавлений у вітчизняному перекладі голосу Рассела Бренда , Теж цілком здатний закохати в себе малюків, яким буде до лампочки неприкрита вторинність жовтих курчат-лиходіїв по відношенню до Міньйон «Гидкого я» / Despicable Me / (2010) . Тут все як з мармеладка, що залишають Хеппі: смачно, якщо не знати, з якого місця вони з'явилися.

Нехитре кіно для самих-самих маленьких   Повнолітнього, але все ще безробітного каліфорнійського хлопчика-зайчика (   Марсден   ) Сильно пресують предки Яндекс Дзен | Instagram | Telegram | Твіттер